Как да постъпя ?

• 2 733
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Както го обясняваш да не би да е от входа до Вас /ако има такъв/? В този случай апартаментите Ви са много близо.

# 16
При нас всеки вход е отделен блок , нищо чудно и до нас да е  newsm78 но пък като се замисля , когато се стигне до бой , се хвърлят предмети (а може и хора ) и се  чува над нас , даже и вибрации има .   
Показах на мъжа какво сме си писали и той ми каза , че хората , които ни нападнаха на събранието нямат деца ( в смисъл на едните децата им от години са в чужбина , а другите си нямат ) .
Сутринта е ходил до магазинчето в блока ни и е видял съседи , които са на по - горен етаж , попитал ги е снощи чули ли са нещо и естествено отговора бил "Не" . Съпруга ми е по- емоционален понякога и се е нахвърлил срещу тях  , как не ги е срам с години да прикриват такъв агресор , как могат да гледат и слушат безучастни . Е , все едно си е викал срещу вятъра . Коментара му беше " Не съм виждал такова овчедушие ! "

# 17
При нас вибрации и тропот все едно са на главите ни се чува, когато децата на съседите на нашия етаж тичат.  Ако не знаех, че са те шях да мисля, че има извън земни  Grinning

# 18
  • София
При нас от години се чува някакво скрибуцане, усещането е все едно че някой забива бормашина на ниски обороти или завива винт в черепа ти, звукът идва отгоре и отеква в целия апартамент. Съвсем случайно открих, че това не е от нашия вход, а от съседния - точно до нас съседите са направили външен простор с макари, които от едната страна са закрепени за външната ни стена. Така че следващия път най-добре някой да излезе и да гледа прозорците на съседния вход - може и да се видят сенки и агресивни движения.

# 19
Щом мелето е през вечер , не може  да се разминат без белези и синини. newsm78

# 20
Хрумна ми и друго - съседния вход има магазинче за алкохол и цигари , а собственичката , която не е клюкарка ,  Whistlingзнае всичко за всеки , та ако се направя на приятно разсеяна и й споделя , че ще викам полиция и служба за закрила на детето (щото тинейджърките , които виждам над нас със сигурност нямат 18год. )  най - вероятно до края на деня всеки , който влезе да пазарува там ще разбере за възмущението ми . Честно ви казвам много съм бясна , живяла съм в подобен ад като дете и сега не мога да понасям каквато и да е агресия спрямо жени .

# 21
От телефон 112 не реагират изобщо. Два пъти съм им звъняла, отговорено ми бе с носовото: " Сигналът приет " и ефект-никакъв, продължили са да коментират поредната сапунка. Звъни направо в полицията. Или няколко по-здрави мъже от квартала да го поканят да доказва мъжествеността си пред тях.

# 22
От телефон 112 не реагират изобщо.

Не съм съгласна. Веднъж звъних на него и след 2-3 минути дойде първата кола.
Може би зависи кой за какво звъни...

# 23

При мен се отзоваха за умираща котка върху дърво.

# 24
Заредила съм телефона , мъжа е в бойна готовност - този път няма измъкване , но дано няма и повече скандали . Един приятел от районното обеща да се отзове , ако има нещо . 

# 25
  • Стара Загора
Заредила съм телефона , мъжа е в бойна готовност - този път няма измъкване , но дано няма и повече скандали . Един приятел от районното обеща да се отзове , ако има нещо . 
smile3508 smile3508 smile3508

# 26
  • Там,където се събуждам щастлива.

Прекрасно е, че искаш да помогнеш, но много наивно разсъждаваш, че ако викнеш някого и този човек няма да проявява повече агресия. Дано не съм права, но...
Между впрочем, има ли в България защитени жилища за малтретирани жени?

# 27
  • до една звездичка

При мен се отзоваха за умираща котка върху дърво.

За това пък не бих се сетила да им звъня.

# 28
От телефон 112 не реагират изобщо.

Не съм съгласна. Веднъж звъних на него и след 2-3 минути дойде първата кола.
Неандерталски викове на 5 метра от стая, където спи дете, в два часа през нощта, достатъчно уважителна причина ли ти се струва ? Продължиха си необезпокоявани до 4 поне. Вторият път звънях за една яма-дупка по средата на оживена и с много преминаващи автомобили улица, дълбока поне 80 см., която си стоя така почти 2 месеца след сигнала.

# 29
Хе. И какво трябваше да направят с дупката от 112 според теб? Да я арестуват? Да ѝ направят изкуствено дишане?  Laughing
Да беше звъннала, където трябва. Ако не се лъжа, за София е (02) 987 5555 - Столичен инспекторат.  Simple Smile

Кога  да звъним  на  112

Ползвайте телефон 112  в случай на внезапна реална заплаха за живота, здравето, сигурността или имуществото си, като:
• Пожари
• Наводнения
• Спешни медицински случаи
• Престъпления
• Катастрофи
• Смерч (ураганни ветрове)
• Земетресения
• Промишлени аварии и други замърсявания
• Радиация
• Зимни бури
• Съмнения за антракс или други биологични агенти
• Други произшествия и инциденти

Телефон 112 не е информационен телефон, той не обслужва повиквания от неспешен характер – сигнали за неработещи светофари, проблеми с елекро и водоподаването, нарушени пътни участъци и пр.

Общи условия

Активация на акаунт