Lady Popular...

• 67 162
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Поне дава точки и на това съм доволна,моята балерина ми дава 1900 и имението за което работя 8 часа за да му платя наема още 3000 и като си направя прическите,солариума и татуировките още 570 и така се получават доста точки Simple Smile Между другото видяхте ли съобщението за промяна на постиженията.Щели да ги рестартират и  ще започне наново изпълнението им.Само се чудя дали ще ни вземат и точките които сме получили за тях  Rolling Eyes

# 406
  • София
Не вярвам да ги вземат Wink

# 407
Точките няма да ни вземат от сегашните постижения, но ще трябва да си правим повечето наново, освен тези, които са свързани с брой прически, грим и т.н.(надявам се).Аз съм леко разочарована, защото почти си ги бях направила всички (без 2), но нищо поне ще има нови бонусчета.. baby_neutral

# 408
  • На погрешната планета
Ауууу, и аз се прецаках яко- тази седмица си направих 4 пластични операции #Cussing out

# 409
Много ми хареса рестартирането на постиженията, преди наградите на някои като за Активно гласуваща, бяха направо смешни, нещо от сорта на 80 точки ако не се бъркам. Също така ми хареса че се изписват наградите за всички постижения, за да знаеш на кое да наблегнеш, аз вече получих над 10 000 точки и около 5000 долара. А за операцийте не мисля че трябва да серавят още 4 а само 1 и ще ти се отчете постижението.

# 410
И на мен ми харесват наградите страхотни са, роклите и трите са много красиви, така имаме по-голям стимул да ги изпълняваме постиженията Grinning

# 411
Така е роклите наистина са много хубави а уникалния предмет за апартамента е един много симпатичен диван Simple Smile А и точките са повече от преди  Wink

# 412
  • Враца
момичета кой тен трябва да съм за да мина 7 ниво

# 413

какво точно ти пише за цел
да махнеш тена или да си направиш тропически загар ?

# 414

Мисля,че трябва да е тен ниво 6

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:44 от Lady_T

# 415
Много са хубави новите постижения, а и наистина наградите са много по- стимулиращи от преди. Само не ми харесва, че трябва да си напусна жилището и да наема имението за 10 дни, защото ми отнема повече от 2 часа после да го обзаведа както е сега. Аз от новите постижения събрах 6335 $ и 15450 точки, роклите са много красиви, а диванчето е много симпатично. Сега предложих на над 50 лейдита залог за 10 $, за да ми признае и спечелените парички от залози, ама всички като видят ниво 40 и ме режат.
Няма ме не си се прецакала, трябва да си направиш само още една операция и пак ще ти ги признае.

# 416
да тропичести загар ниво на тена 6
ето и темата
http://forum.ladypopular.bg/index.php?showtopic=9515&hl=7+%D … D0%B8%D0%B2%D0%BE

# 417
Много са хубави новите постижения, а и наистина наградите са много по- стимулиращи от преди. Само не ми харесва, че трябва да си напусна жилището и да наема имението за 10 дни, защото ми отнема повече от 2 часа после да го обзаведа както е сега. Аз от новите постижения събрах 6335 $ и 15450 точки, роклите са много красиви, а диванчето е много симпатично. Сега предложих на над 50 лейдита залог за 10 $, за да ми признае и спечелените парички от залози, ама всички като видят ниво 40 и ме режат.
Няма ме не си се прецакала, трябва да си направиш само още една операция и пак ще ти ги признае.

искаш дуел за 10 за да ти отчетепостиженията така ли
то наистина стига само един дуел да изиграеш и ще ти ги отчете и при операциите е така но наистина малко гадно се получава
 nadelinkata ако искаш си дай името на лейдито ако мога ще помогна  Simple Smile

# 418
  • В сърцето на живота!
Ох,момичета,някоя от вас съгласна ли е да изиграе с мен моден дуел със залог за да може да ми се отчете постижението...аз ще му върна паричките след това в двоен размер,обещавам. Rolling Eyes
Пращам дуели със залог,но ми отказват Sad

# 419
Ох,момичета,някоя от вас съгласна ли е да изиграе с мен моден дуел със залог за да може да ми се отчете постижението...аз ще му върна паричките след това в двоен размер,обещавам. Rolling Eyes
Пращам дуели със залог,но ми отказват Sad

аз съм съгласна
пращай лейдито ми е pon2

Общи условия

Активация на акаунт