Lady Popular...

• 67 018
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Момичета започвам да ви изпращам по ред дуели, че имам да направя 3000 Crazy, който иска да ми помогне нека ги приема, моля ви. Лейдито ми е Росалина.
Росалина прати ми дуели отново, миналия път ги отказах, но ти не беше писала, че си от форума Simple Smile

# 241
  • Den Haag
Благодаря ви за дуелите и подаръците  Hug

Останаха ми 4 от първата картинка, приличат ми на гривни  Grinning, ако можете помагайте  Hug  bouquet

За модните дуели, има ли някаква тактика? Аз щракам на произволни квадратчета,понякога печеля понякога дава много малки точки.

# 242
Няма тактика, караш на произволни квадратчета. Но съм забелязала, че позите в зелено и прасковено се появяват най-често или поне при мен е така.

# 243
Благодаря ви момичета   bouquet

# 244
Много ви благодаря момичета за дуелите !  Hug Hug Hug

# 245
  • Под гъбата
Момичета започвам да ви изпращам по ред дуели, че имам да направя 3000 Crazy, който иска да ми помогне нека ги приема, моля ви. Лейдито ми е Росалина.
Пращай дуели на драго сърце, ще ги приема. Името на лейдито ми е lydi_dimana. Никой не ми отговори как се пращат подаръци, и как да изпратя и аз на някого? newsm78

# 246
  • София
Както отвориш профила на някое лейди от дясната страна горе в ъгъла има едно подаръче и от там, но повечето вече са си събрали.

# 247
  • На погрешната планета
Мерси момичета Hug, днес продължавам да пращам дуели, остават ми още 500 Tired

# 248
Здравейте, момичета. Трябват ми 100 дуела, от които спечелени имам 70. Ако може да ми помогнете малко, ще съм много благодарна.  PraynigЛейдито ми е Atentamente

# 249
  • На погрешната планета
Здравейте, момичета. Трябват ми 100 дуела, от които спечелени имам 70. Ако може да ми помогнете малко, ще съм много благодарна.  PraynigЛейдито ми е Atentamente

Щях да ти пратя малко модни, но не ми дава да те предизвикам, пробвай ти, аз съм Росалина.

# 250
2 момичета ми пратиха дрешки и съм им мнооооооооооого благодарна.

# 251
Кажи си името на лейдито, за да може повече от нас да ти изпратим подарък и да ги събереш всичките Simple Smile

# 252
  • Под гъбата

Щях да ти пратя малко модни, но не ми дава да те предизвикам, пробвай ти, аз съм Росалина.
Ако правилно съм те намерила ми дава че лейдито ти е болно!!!
Трябват ми още малко обувки и гривни. Моля ако някой има да праща! Някой ако иска да пише тука на ЛС!

# 253
Момичета, благодаря на всички за дуелите. Grinning Остана ми да изпълня последната цел, за да премина в 11 ниво.

# 254
Кажи си името на лейдито, за да може повече от нас да ти изпратим подарък и да ги събереш всичките Simple Smile

Galika се казва, на Шушулче.

Общи условия

Активация на акаунт