Lady Popular...

• 65 603
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • На погрешната планета
имаш, или поне аз го виждам  Simple Smile

Така ли? Аз не го виждам Crazy

# 526
Вчера във Валентинската колекция една от роклите струваше 267$, а беше много хубава и за тези пари си я взех в 3 цвята... сега съжалявам, че не взех още, защото в момента струва 267 диаманта  Crazy Явно е била някаква грешка, забелязали ли сте?  newsm78

# 527
  • София
Вчера във Валентинската колекция една от роклите струваше 267$, а беше много хубава и за тези пари си я взех в 3 цвята... сега съжалявам, че не взех още, защото в момента струва 267 диаманта  Crazy Явно е била някаква грешка, забелязали ли сте?  newsm78
О, аз още като я видях ми направи впечатление, че е неестествено евтина и си купих от всички цветове, които ми харесваха Mr. Green Явно наистина е било грешка. Е, и аз веднъж да се възползвам от грешка

# 528
И аз още като я видях тази рокля за 200 и няколко долара и си викам - грешка някаква , давай да купувам докато не са и променили цената Laughing И си купих 3-4 цвята , и както си знаех тя след известно време поскъпна много драстично.
Не е редно така пак казвам , не може едните единият ден да са я купували с долари , другите да трябва да дават за нея много диаманти. Глупава работа.

# 529
Току що изхарчих 45 диаманта в тоя бутик и ми се падна:

Нищо , Нищо , 34 долара , Нищо , Нищо , IQ , IQ , Нищо , НИЩО

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 530

аз тази ефтината рокля си я купих дето беше за $ единствената и те всички са с таква..

# 531
Здравейте и от мен! Simple Smile Моето лейди е Karrennaaa още съм на 16 ниво Simple Smile Страшно ми е интересна играта , особено като гледам какви цели има още за постигане Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мога да помагам с дуели , само пишете Simple Smile
А относно бутика за Св.Валентин според мен е много несправедливо!И аз се прецаках като пръснах 100 диаманта и пак не спечелих костюма , да не говорим , че то си е за нищо цялата работа , щото този младеж дето го печелим даже и точки не дава.....нищо!!

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 19:07 от diveto

# 532
  • На погрешната планета
Оооо, и аз съм се облагодетелствала от евтината рокля, взех си от всички цветове, че трябва да събирам 1700 парцала, а в другите магазини нищо не си харесвам вече.

# 533
  • На погрешната планета
Тази игра започва да ме изнервя невероятно #Cussing out. Не си получих диамантиъе, но въобще не мога да намеря тема в която да се оплача, а съм сигурна, че имаше такава newsm78.
Да не говорим колко зор, за да вляза във форума-не ми зачита паролата, дадох му забравена парола, но и с тази, която ми пратиха на имейла пак не ме пуска да вляза, накрая си направих нова регистрация с имейла на мъжа ми Whistling.
Та къде да се оплача за неполучени диаманти?

# 534
Тази игра започва да ме изнервя невероятно #Cussing out. Не си получих диамантиъе, но въобще не мога да намеря тема в която да се оплача, а съм сигурна, че имаше такава newsm78.
Да не говорим колко зор, за да вляза във форума-не ми зачита паролата, дадох му забравена парола, но и с тази, която ми пратиха на имейла пак не ме пуска да вляза, накрая си направих нова регистрация с имейла на мъжа ми Whistling.
Та къде да се оплача за неполучени диаманти?

В сайта отгоре с бутоните за форума, настройките и помощ има един Обратна връзка, ето там трябва да се оплачеш. Поне аз там съм писала и винаги са ми превеждали диамантите.

# 535
  • София
В менюто диаманти има един бутон поддръжка - там също може да се пише за неполучени диаманти. Правят проверка и ако наистина има изпратен смс от телефона дават диамантите. На мене веднъж ми се оказа че нямам изпратен смс, въпреки че дъщеря ми беше сигурна че е изпратила не един, а 2 смс-а. И наистина не е бил изпратен защото не ми беше таксуван от оператора. Пиши, докато получиш отговор

# 536
  • На погрешната планета
Благодаря момичета, сега ще им пиша Peace

# 537
  • Враца
момичета знаете ли как мога да пратя пари на друга лейди newsm78.

# 538
момичета знаете ли как мога да пратя пари на друга лейди newsm78.
Освен чрез дуел и ти да го загубиш не се сещам за друг начин newsm78

# 539
някой може ли да ми каже какво е получил като подарък за 400 ден в играта  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт