Такъв ужас не помня да съм изпитвала.
Събудих се в 5:41 ч. тази сутрин. Видях, че половинката не беше в леглото. За секунда даже успях да се ядосам, че още не си е легнал.
Тъкмо се канех да заспя и чух страхотно изтопуркване. Изправих се и се ослушах - тишана. Станах и при отварянето на вратата на спалнята го видях строполен в коридора.

Крещях и фъфлех едновременно. Езикът ми сякаш беше утроил размера си. Не могах да си позная гласа. Питах го три пъти какво му е.
На третото питане дали е добре, отвори очи и ме пита защо е на земята. Изправи се полека и си легна. Минах през банята в несвяст, цялата трепераща. Главата ми бучеше и чувствах, че губя контрол над тялото си. Тръгнах към спалнята и видях, че в коридора свети. Върнах се да угася осветлението. Стана тъмница в апартамента. Опипвайки стените се опитах да намеря пътя към спалнята. Стигнах до гардероба и там вече се пуснах леко на земята. Просто краката ми не ме държаха вече. Полежах малко, може би към минута-две. Започна да ми се избистря главата. Бученето сякаш почти отмина. Надигнах се и стигнах до спалнята. Питах го какво е станало. Надигнал се рязко, понеже е заспал на дивана, минал е през банята и е усетил е, че му прилошава. В този момент и падал на земята. После каза, че си е ударил ръката и главата.

Всичко стана толкова бързо. Гледайки го на земята, се чудех дали да събудя комшиите или да се обадя на 112.

Иска ми се в тази тема да съберем адекватни реакции при такива случки и инциденти. Видях колко неподготвена съм за един такъв случай.