Любители на кучета-17

• 54 983
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
а, прави се на сладък, иначе ми къса нервите. Laughing
отгоре точно на теменцето му е рядка и тъничка, и отдолу като е бяла направо си изглежда като плешив. иначе по тялото му е много по гъста козинката.
ох момичета имам много сериозен проблем с него-всяка сутрин в 5,30  се събужда и започва да вие и мрънка и да лае пред вратата на спалнята и ни буди съответно, един час поне от съня си губя заради него.  Sad

Хехе, значи си имаш ранобудник  Mr. Green Не трябва да му обръщаш внимание на всяко скимване, иначе ще се научи,че каквото и да му се прииска ще го получи. Моят кучо пък е сънливец, но на мен ми се налга да ставам в 5, така че и той иска, не иска ще става  Grinning

# 106
ей най после си влязох в профила с помощ разбира се на модератори  Grinning

аз днес ходих да регистрирам кучо в кметството, и там ми казаха че е по добре да сложим чип скоро...
Значи ще питам вет. дали може с 3тата ваксина, че ние сме вече с 2...

Сетих се като говорите за ставане - кога ляга кучо  Grinning и кога им е последното ядене - аз си представям най-късно в 20 да яде че после да върши работа ако иска на вън...

vanass , рс
големи са сладурчовци  Grinning

# 107
Сетих се като говорите за ставане - кога ляга кучо  Grinning и кога им е последното ядене - аз си представям най-късно в 20 да яде че после да върши работа ако иска на вън...
Карина яде към 20 часа и стиска до сутринта вече. Peace
Научи куч да го разхождаш, когато на теб ти е удобно. То е ясно, че в началото ще трябва по-начесто, ама ето Кари винаги си е била с 2 разходки. Само като малка в дните, когато съм целодневно вкъщи я огряваше и 3-та разходка. Mr. Green

# 108
  • Варна

Лабрадорите са кучета с режим. нощем спят. Нашият Арчи яде около 20 часа, след малко си ляга покрай нас, но вече към 22 часа спи дълбоко. Случвало ми се е да го будя към 7, че да ходим на разходка. Нощем спи, няма ядене, пиене, разходки, пиш и ак.  Това е от около 6 месеца. До тогава според мен ставаше нощем да пишка и да ака. Но не е скимтял.

# 109
  • София
Джесика получава храна сутринта в 11 часа и вечерта в 20 часа. Сутрешната я пренебрегва тотално, вечерта я помирисва, но я яде чак към 23-1 часа. Аз лягам късно, явно се ориентира по мен  Mr. Green
Сутринта дори да се е събудила, не излиза от къщичката докато не се появя аз от другата стая. Вечерта някой път се сгушва в кухнята на легълцето, друг път си отива в къщичката, само от време на време идва, проверява какво правя и пак се прибира  Mr. Green

# 110
Здравейте на всички!Аз за първи път пиша тук.Искам да ви попитам някой има ли интерес за закупуване на мини пинчер -бебе на 55дни.Кученцето е мъжки пол ,цвят -пясъчен/карамел/.Има имунизация и паспорт.Не е капризно....яде всичко и е страшно игрив.Цената му е 200лв. и се намира в гр.Пловдив.Ако някой има интерес моля да се обади на телефон 032-649756.При желание за предварителна снимка ....кажете ми имейл на който да изпратя.
Поздрави на всички тук!
Аз имам кученце  от 11 години.То е смесена порода между пекинез и хин.Женско е и се казва -Кали .Не мога без него. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
ооох, добър вечер мили момичета Simple Smile
започвам с оплакванията- това моето... май скоро няма да се научи да ходи на памперса. уж имаше някакво подобрение, но последните дни направо се е разлигавил- като се  прибера вечер акано и пишкано навсякъде но не и върху памперса, а днес сигурно имаше 10 локвички на различни места, и беше излокал всичката вода. не знам какво да го правя- и награди даваме и се дебнем... не става. започвам да се отчайвам- вместо да става по добре става по зле. а не е  да не знае че трябва на памперса- наблюдавала съм го става от сън и директно там-явно когато иска може.
не знам тези капки за примамване вършат ли работа. момичето в магазина беше ми казала че не при всички кучета действа и аз не взех, не си представях че ще е толкова трудно. булонката ми навремето толкова лесно се научи даже не си спомням как , някак си от самосебе си стана.
а за яденето- това за помирисването направо ми се струва като виц- нашия чак потреперва като подуши храна. и да се наяде до спукване пак търси и обикаля около нас да му дадем нещо. направо е мъка ние като седнем на масата.

# 112
Свинчо яде денонощно, но основно и по-голямо количество изяжда нощем. Завиждам му на талията обаче. Heart Eyes

# 113
  • Пловдив
Vanass, като сме тръгнали да се оплакваме мога да ти кажа, че и нашата е същата работа с пишкането, за ядене обаче не проси дакато ние ядем, но пък си краде здраво от котешката храна и отучване няма. Аз пък днес направих коледната украса вкъщи и преди малко гледам, че лампичките на елхата не светят и си казах, че явно им е свършил живота вече, щото 3г. ги ползваме, да ама не, като се доближих, то кабела прегризан изцяло Mr. Green

# 114
Аууу, добре, че ток не ви е трЕснал.

# 115
Gugito, vanass ,незнам на колко са кучовците, но си мисля, че са по-малки от Кари. Търпение и спокойствие трябва. Wink
Ние капехме от капките по памперса, и почти се беше научила, докато не откри, че пампата става и за разкъсване. И тогава започна моя ад. Сутрин вечер първо мета, после събирам поразии, мия пода, после сменям водата и пак мия. Беше ужасно. Twisted Evil
Накрая, по съвет на Деси, махнах памперса, така или иначе чистех като луда, поне него да не събирам. Мъчих се да я уча на вестници, ама нямаше кой знае какъв ефект. Сега се е научила по цяла нощ да стиска и вече доста често и денем. Е, има фалове и сутрин и вечер, ама ще се научи, сигурна съм. Praynig И то при положение, че сутрин я извеждам за по 10 мин, пиша и ака по веднъж навън, рядко повтаря. А вечер си пишка по 3-4 пъти и ака по минимум 2 пъти. И от 20 часа вечер стиска до 7 сутрин. И вечер я извеждам към 19 часа. Peace
Тъй, сега да разкажа и нашите нови "постижения". Ако не знаете, ние не отглеждаме куче, а папагал. Качва се на облегалката на дивана и оттам наблюдава. hahaha И то разбрах съвсем случайно, една вечер бях в коридора и тя не ме виждаше и се покачи. Само ме е яд, че не я снимах. Joy
Иначе това папагало-крокодило подобно чудо ми изяде 3! зарядни, и то ги напипа като са включени. Иначе не ги пипа и чужди не пипа. На мъжът ми ни слушалки, ни кабели, нищо, нищичко. Twisted Evil
Вече сериозно се съмнявам дали не се разгонва, снощи игра с една мъжка овчарка. През цялото време му се зъбеше, лаеше го и се криеше при мен, и то само при опит той да я подуши. Е, сами можете да си представите каква игра беше. А днес едно мъжко голдънче на 5 месеца само й се завираше под опашката и й се качваше. Но тя пък не реагираше по никакъв начин. Стоеше си мирна. newsm78
И се чудя какво да я правя? Да я пускам ли да играе с кучетата или вече вързана? newsm78 Иначе не се ближе, нищо не й тече, ама незнам. Tired

# 116
  • sofia
vanass, капките при нас не подействаха. Дара е вече почто на 4 месеца, ,още си пишка и ака където реши, не знам вече как да я научим. Извеждаме я по 3-4 тпъти на ден, кога пикала навън, кога не, прибере се в къщи и се изпикае  ooooh!
И мойто куче е всеядно, ама вече доста я ограничавам, каква е тая свинска работа.
Преди няколко дни сина ми и сипал прясно млекце, уж малко и елате да видите какво става в къщи  ooooh! ooooh! ooooh!. Добре че се оправи бързо, ама се скъсах от чистене тоя ден.
След случката с кърлежа се научи че трябва да я държим и да промиваме раничката без много да ни хапе. Даже ми позволи да и чистя с клечки големите бигълски уши, видя че не е толкова страшно, хи -хи  Simple Smile

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1141.snc4/148348_1 … 372_7737696_n.jpg

# 117
И нашият почти на 5 месеца вече и още пикае фифти фифти. Търпение му е майката и....парцал!  Mr. Green

# 118
И нашият почти на 5 месеца вече и още пикае фифти фифти. Търпение му е майката и....парцал!  Mr. Green
Хъх, аз имам ужасното предчувствие, че таман ще спра да бърша напикано, и тя ще се разгони, ама както трябва. Ама вече съм тренирана и нищо не може да ме уплаши. Wink

# 119
  • София
Ванасс, и при нас не подействаха капките, успяхме с много дебнене, носене и лакомства.

Нана, на 5 месеца вече е голямо куче, мисля, че трябва да включите и наказание. Джеси на тази възраст още си правеше оглушки с акото, докато един ден не ми причерня и не я ударих с вестника, да видиш как веднага разбра, че трябва и това нещо да го прави на памперса. Но дотогава вече беше твърдо усвоила за пишкането

Снарки, като се разгони хубаво, няма начин да не забележиш - ще имате капчици кръв по пода. Навън, когато е готова за чифтосване, също ще я познаеш - заемат една характерна леко приклекнала поза - почти като позата за пишкане - когато я доближи мъжко куче. Ние имахме едно "фалшиво" разгонване, пишокът се беше подул, но не прокървя. Две седмици по-късно се поду двойно и тогава вече си започна същинското разгонване

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 13:18 от -=Деси=-

Общи условия

Активация на акаунт