Любители на кучета-17

• 55 322
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
liliot, много благородно , дано скоро стопаните се появят  Hug Praynig

# 541
Тук можете да разгледате албума с бебетата на Зарито

http://www.facebook.com/album.php?aid=52776&id=100000484512507&saved

# 542
  • Враца
Подаряват ми един френски булдог на 4 г. - женски и мисля да го взема без да съм го виждала дори ...  ooooh! ooooh!

# 543
На 01.01 .вечерта към 5.30  в гр.Ямбол изчезна мъжки кокер шпаниол,черен на 3год. и половина,отговаря на името Чочо.Молим ако някой има някаква информация да се обади на тел.0885411525 -Христина Предлага се и възнаграждение!

# 544
Честита Нова Година на всички! Желая ви здраве, късмет и много усмивки през новата година!

Snarky Chimpfanny, съжалявам за опашката! Щ емине. Не я попипвай излишно.

Късмет на загубените и намерените! Дано скоро намерят дома си!

# 545
  • Пловдив
Пепито, страхотни са ви бебетата, мама и тя, но ми се струва, че се е поизтормозила покрай тях и е поотслабнала. Представям си каква радост е у вас! Grinning
Аз съм малко притеснена, защото днес сложихме третата ваксина и мъничето хич не е добре, чак пищи като я пипна, много и е лошо, стой в странни пози /надупена/, олюлява се, повърна, дано утре да е добре вече, а като си помисля, че замалко щяха да и сложат и тази за бяса днес, но се разколебаха предвид размерите и. Уж казаха, че са ми писали кога трябва да я заведа за ваксинката за бяс, говореха за март, но няма нищо в паспортчето. Иначе вече сме 1кг. и си имаме рокля, която едва търпим  Mr. Green

# 546
Дано по - бързо всички са намерят кучетата  Hug

Днес заведох Нора да и клъцнат ноктенцата и за първи път от 5 години и разкървавяват два нокътя. Еййй тази кръв не спира бре, преди малко и правих пак нова превръзка. Утре дали ще спре? Ноктите и са черни и не се вижда докаде да се реже, днес и много недоволства на ветеринаря и явно е клъцнал не където трябва.

# 547
  • София
Здравейте момичета,
честита ви нова година, желая на всички хора и кучета много здраве!!!

# 548
  Пепито , страхотни са малките , много много хубави  Heart Eyes

Реа , дано да се оправи скоро Нора Hug , ние до сега не сме рязали никога нокти и направо са му като орлови, но сега и като те прочетох , надали ще му ги отрежем скоро  Sad

# 549
  • Пловдив
Честита Нова година на всички, с пожелание за по-малко болни кучета и много положителни емоции с нашите любимци   animal037

В една друга тема попаднах на тази чудесна инициатива и не мога да не я споделя с вас, нека който има сърце и възможност да се включи newsm10

http://arsofia.com/bg/calendar

http://forum.dog.bg/topic/38567-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D … D0%BC%D0%B5-2011/

Всички средства от продажбата на календара (след покриване на разходите за печат) ще бъдат използвани за животни в беда от раздел "Без дом" или животни в приюти.

# 550
Ние рязахме досега на Зарка два пъти,не сем имали проблеми,само втория път много търсеше къде да си ги наостри и стената на терасата сега е за ремонт.......

Gugito,тя Зарка и преди да забременее не е била много шишкава.Сега е малко по слабичка,но си хапва и бебоците растат това е по важно.От утре започваме да ги захранваме с някаква специална каша за бебета.Днес ще я купим....

# 551
Здравейте,

Пепи, бебетата са уникални, много са сладички. Heart Eyes
Реа, ние досега нокти не сме рязали, така че не мога да бъда полезна със съвет. Hug
violenza , супер инициатива, единия магазин е близо до нас, така че мисля да се възползвам. Peace
Gugito, Карина никога не е реагирала така на ваксини. Защо не звъннеш на вета да му кажеш как е бебчо?

Ние вече си имаме почти старата опашка, и разбира се, пак махаме с нея до полуда. ooooh!
Снощи на разходката на няколко пъти си измъква нашийника от врата и побягва, но като я викна, идва. Много съм горда с нея. Heart Eyes Само незнам как да я отуча от скачането по хората? newsm78
Не по всички скача, но по деца винаги. И ако е пусната и видя в далечината деца, я връзвам, защото се притеснявам да не уплаши някой. ooooh! Винаги се карам като го прави, гоня я от хората, но се питам, винаги ли ще е така? Thinking
Нямам против да обича хора, но това е прекалено вече. И понеже не искам да си мисля, че е период, който ще отмине, се чудя как да работим по този проблем? newsm78

# 552
Ехо, компанията!
За календарите и аз съм навита и ще отида да си купя непременно.Даже ще агитирам и моите колеги .
vmarinska,да пуснеш снимки на французойката като си я вземете.Дай малко повече подробности.С Фетката ще се понасят ли.Щото единия мъж, другата жена?
Пепи,страхотни пандишпанчета си имате у вас.Ама те големи дебеланковци за сметка на майка си.От снимката виждам че са 9 броя.Да са ви живи и здрави и дано им намерите добри и отговорни стопани.
За рязането на ноктите не рискувайте .Когато нокътя е бял се вижда живеца, но ако е тъмен има опасност да се засегне.На моя дивак два пъти съм му ги рязала докато беше бебе.Сега от разходките сам си ги изпилява.
Snarky Chimpfanny,радвам се за вашата опашка. Hug

# 553
mmmshushy80 няма защо да се плашиш от това. За 5 години за първи път се случи........но днес е добре. Peace
Пинчерите заради малкото си килца не успяват по естествен начин да си ги изпилят. При Нора е така- слаба е и при разходка не успява да си ги изпили. Задължително се режат за да не се стига до изкривявания на пръсчетата и евентуален рахит. Разбира се това ми беше обяснено преди много години от ветеринарите. Пробвала съм у дома да и ги режа, но ми е трудно и се отказах. Peace

# 554
  • София
Намерихме транспорт!  Party

Общи условия

Активация на акаунт