СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Чакаме първи сериозен сняг утре Simple Smile Добре, че е събота. Мисля да украсим елхата най- накрая Simple Smile
Поръчах книгата на детето. Един от сайтовете ми даде възможна дата за доставка 28 дек.  Rolling Eyes та търсих други. Откога мисля какво да взема и все отлагах. За урок да ми е.
(ето я: http://www.iseeme.com/tevibotopa.html?gclid=CKOTpPy40KUCFQjrKgodOyLjIw )

И моето сополиво. Пак. Аман. Татито казва, че съм я простудила аз, понеже не вдигаме Т у дома много. А тя си дойде с течащ нос вечерта, барабар с другото дете там си менкат вирусите.

Атракция, не мога да ти видя творбата.

# 121
Атракция, не мога да ти видя творбата.
....съм във ФБ-намери ме, ако искаш Simple Smile

и да оздравявате  Peace

Леле, адски пипкав ми изглежда този квилинг! Аз като се знам каква съм вързана в ръцете е абсурд да сътворя такова нещо Crazy
Хич не е, приятно е, което ме изненадва, като се знам каква съм нерва. Е, пипкаво е докато стигнеш до вариант лентички за навиването, но иначе не ми се дават 9-10лв за 400 лентички. За 3лв си накупих маса хартия, нарязах , имам хиляди ленти сега...

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 18:15 от Atrakcia

# 122
Koй от вас даваше коластра? Еми? Колко пари я взимаш?

# 123
  • София
Такаам..сега се върнахме от ресторант..Ходихме само с бате Flutter Хапнахме, пийнахме..добре беше...
Болните бързо да се оправят...
Атракция ми на дистрибуторска цена - 62 лв. май беше. Приятелката ми ще ходи евентуално другата седмица, та мога да поръчам....но не се ангажирам със срокове, защото ще зависи от нея кога ще ходи и кога ще ми ги донесе...та ако ти е спешно...ще ти трябва друг  вариант...Друг вариант е, ако искаш ставаш дистрибутор и си купуваш за семейството и приятелките на такива цени...
Творенията са ти екстра...но и аз няма да имам нерви май...за време да не говорим...

# 124
Добро утро Simple Smile

# 125
  • София
Добро утро мацки!
Бебешондел...екстра кроасанче....
Другите де са....много спите... Grinning

# 126
Да се похваля лииии, айде ще се похваля  Blush Явор се събужда само 2 пъти да яде ( на фона на 4-5 пъти си е супер).Заспа в 18:00 (защото беше спал само ча през деня) и спа до 06:00  Flutter

# 127

Атракция ми на дистрибуторска цена - 62 лв. май беше.
Така по-бива, че навсякъде в нета я гледах над 85лв  Crazy Ще видя една дружка тук откъде поръчва и ако нямам вариант,ще ти пиша  Peace Доволна беше от ефекта, нали?

Спим...кой те оставя да спиш. Правих им щрудел. Стягам Божидар да го изпращам при майка за днес и утре, че трябва да сядам да уча.

# 128
  • София
Добро утро, мерси за кафето, Бебешондел!
Браво на Явор, и Ана Мария спа добре и се събуди чак в 6 за мляко, ама каква файда като аз си прекарах нощта в тоалетната  Tired Сега ядем и двете банан, даже преди малки отиде до кухнята и донесе торбата, като викаше "дай бада" (дай банан)  Mr. Green Иначе сме добре, вчера й дойдоха новите ботуши, оказа се, че носи 6-ти номер UK или 23  ooooh! Успях да продавам други, малките, ботуши, доволна съм  Grinning Баща й ни прати й 1/2 кило Судокрем  Joy Взел е две кутии за по 250 гр за по-малко от 4 паунда.
Атракция, много хубави неща си творила, но на мен ми се струва мнооого трудно Simple Smile Браво на теб!
Иска още "бада"  Shocked Трябва да ги крия  ooooh!

# 129
  • София
Добро утро!
Днес направо си отспах Crazy Никола го чух по бебефона, че се размърда към 8, но до 9 си е играл сам в кошарата и чак тогава ревна Grinning

Тук се опитва да ни удави дъжд от снощи насам... Май няма да има излизане днес Sad

# 130
Добро утро и от нас!
Аз станах още в 6,30, изпратих мъжо по задачи, сготвих , пих кафенце и сега си играем с малкия.

И при нас не е спирало да вали, на моменти много силно.

Покахонтас, как върви кормуването ?
Атракция, много са ти хубави творенията. Браво !
Бебешондел, ти как си ?

# 131
Добър ден!
Не смея да кажа че сме по-добре,че и вчера така мислих и вечерта не спря да кашля и да плаче.Надявам се че вече други болни няма.
Атракция,страхотни неща,нооо много пипкави и трудоемки.А с две деца как успяваш... ooooh!

# 132
Аз съм добре, благодаря Simple Smile Сега ще влиза в 9тия и мога да кажа че се чувствам много по-добре, отколкото като бях бременна с Явор. Но определено си отглеждам маймуна в корема, не момиче, защото се върти като пумпал и въобще не слуша  Crazy От 32ра седмица е седалищно и ту се завърта ту пак се мести седалищно....Да се надяваме до 2 седмици да се е позиционирала, че секцио не искам  Naughty

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 12:38 от Бебешондел

# 133
  • София
Бебешондел, дано не се налага секцио, но и да е със секцио, не е чак толкова страшно, важното е двете да сте живи и здрави  Peace Как ти изглежда корема, "кръгъл" ли е? Ана Мария беше седалищно разположена и корема ми в последните седмици имаше една подутина, там където й беше главичката, та ми беше ясно и без ултразвук, че не стои както трябва  Laughing Стискам палци  Peace
Ивилда, мерси, че попита, имам още два пъти следващата седми и после ще поддам документи, но най-вероятно ще трябва да изчакам до януари за изпит, имало много    Rolling Eyes Та тогава ще си плащам за още два-три пъти и после....изпит  Laughing Иначе чак сега почна да ми минава страха  Grinning И вече не се налага инструкторът да хваща волана, за да не се забием в паркираните коли  Mr. Green

# 134
Секциото ми е познато за съжаление  Tired имам операция от киста, досущ секцио  Crazy , но няма да дам да ме срежат, ако ще седалищно да раждам  Crossing Arms
Коремчето ми е кръгло уж, ама тя толкова шава, че като хълца примерно , в началото е долу и след 5 мин се е преместила горе  ooooh! рита ме от всякъде, сигурно още има място... Явор в тея седмици се беше центрирал вече и не мърдаше, но сигурно защото беше и по-едър  ThinkingЕто ми го коремчето: цък .Стриите са от Явор  Laughing Точно преди седмица ми порасна, преди това беше толкова голямо.

Общи условия

Активация на акаунт