СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 915
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Доста сте пораснали за една седмица  Heart Eyes
Не е същото да те режат заради бебе или киста, като родиш имаш съвсем друга мотивация и забравяш за себе си и за твоята болка...Ти си знаеш, но аз като трябваше да избера секцио или не....реших, че за доброто и на двете ни ще е добре секцио, не раждане при седалищно разположено бебе и ...взех правилното решение...Оказа се, че пъпната връв е била толкова къса, че Ана Мария не е могла да се преобръща...Та ако щях да раждам нормално не ми се мисли какво щеше да стане...Най-вероятно при вас не е така, щом се преобръща, но...помисли си добре...Най-важно е, както казах, да сте живи и здрави и двете, с или без секцио  Peace

# 136
Момичета,някой беше споменал за бабини илачи за сополи-мисля че Арлина беше,нещо с лук в нослето? newsm78

# 137
Арчита: ще и кажа с лук, но само на каката съм слагала и май люти.Thinking За водниста хрема: настъргваш 1 глава лук и  прецеждаш през памук или цедка, след това се добавяш същото количество преварена вода и се капят по 1-2 капки в носа. Капките са с трайност 6ч, слагат се на 2-3 часа. По принцип са за деца над 1 год.
Друга рецепта: сварява се 1 пак. час лайка със 100мл вода, оставя се да ври докато течността е наполовина, добавя се 1 ч.лъж мед и 1 ампула вит.Ц. Капи се по колкото пъти е нуждно дневно.
Аз купих от онези немските витамини, които ви бях казала и вече месец ги пие каката и да чукна/чуккккккк/направо си е рекорд без сопол и на градина Wink Да не се хваля,че винаги когато го направя и след ден-два и се почва ooooh!

# 138
Имаме огромен проблем с къпането  Confused Sad Не можем да го изкъпем, не иска да влиза във ваната, не иска и под душа, въобще .... Принципно го къпен по-рядко заради дерматита, но 1-2 пъти в седмицата все трябва да го направим, но се започват едни истерии, рев, дърпане... Няой имал ли е такъв проблем и ка сте го решили? Или просто да изчакаме да го израстне  Tired

Атракция, творбите ти са стахотни, и аз едва ли бих се с правила, сигурно се иска голямо търпение  Flutter

# 139
Арлина,мерси!
Момичета,какво давате за вечеря,като изключим супата от кухнята,тя не ми е вариант?

# 140
Здравейте Grinning
Андреа яде каквото и ние , рядко нещо различно, но аз готвя без черен пипер и с малко сол, та не е проблем да яде от наще манджи. Иначе ако ме бойкотира яде каквото изровя от хладилника. Днес вечеря хляб намазан със "крем бонжур" подобно на филаделфия е, сиренце, пражка шунка, пи таратор и за капак малко киви....

# 141

Ние напоследък и супите не искаме. Не иска със лъжица, иска той да си куса сам , ама стане целият от супа. Затова предпочитам нещо той да си държи, месце му дам, хляб ит.н.
За къпането - много го обича. Не иска да излиза, научи се и сам си влиза в коритото и се облива с канчето си, ама се научи ако не съм при него да излиза и да ме търси.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 09:09 от ivilda

# 142
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда... Hug
Бебешондел ми може и период да е...По едно време бях оставила бате да къпе Ангел...еми съдираше се от рев това дете...Сега пак аз си го къпя и няма проблеми....но играем повече, мрази душа и затова го обливам с чаша...в общи линии къпането при нас отново е удоволствие...
Арчита - за вечеря, когато не е супа /а и да е ял супа/ винаги си хапва и от кашите в бурканчета на Хип. Нещо му станаха любими и си ги търси...Засищат, пък и ти нали след евентуалната вечеря ще имаш мляко...

# 143
Добро утро!
Еми,за мляко че ще има ще има,но нещо вечер не го иска.Вчера яде към 2.30,после като трябваше да яде той заспа към 6,събуди се в 9,изкъпах го и му направих 150мл АМ,той изпи 60,почна да се лигави и да си играе,бута шишето,а в същото време ни гледа че ние ядем пица и си иска,ама нали знаеш как ще му дам пица с кренвирши..,та му дадох данонино едно голямо,малко сирене и после му набутах млякото,ама си е мъка общо взето вечерното мляко....

# 144
  • на Русе
Здравейте,
не съм ви чела, щото нямам време. Плета подаръци за Коледа  Embarassed
Влизам само, за да почеря. Мойто диване днес има имен ден, а според другите имам и аз  Flutter

Сега отивам да правя бисквитена торта, че следобяд ще имаме гости.
Хубав ден!

# 145
  • София
Добро утро!
Вечерята на Никола обикновено е постното ядене от кухнята, а събота и неделя давам някое постно бурканче от големите на Хип или Сънвал, дето са с големи парчета. Другият вариант ми е кисело мляко с плод и/или бисквити или от нашето ядене, ако е подходящо (което рядко се случва).
Слави, честит ви празник  bouquet

# 146
Как ги ядат тия зеленчукови купешки пюрета ... те са супер безвкусни  Shocked разни каши и плодови са супер, но готвените Ади не ги яде от 7-8 месечна

# 147
  • София
Що бе, тия дето са за над 12 мес. си имат по малко подправки и не са лоши. Да не кажа, че са по-вкусни от детската кухня. Пък и аз никога не съм правила домашни пюрета, така че той си е свикнал с купешките.

# 148
Слави, живи и здрави   bouquet

какъв ден е днес?

Свилен яде или каквото има от обед, или от нашето (ако е подходящо), или ако е закусвал по-късно кара само на кърма...

# 149
Здравейте!
На мен много бавно ми зарежда форума и и запецва компа, затова не влизам... Няколко пъти се пробвах, ама блокира компа, не знам защо...  newsm78
Ами и Елица яде всичко. На кухня не съм я записвала, като гледам какви са "кухненските" манджи... или воднисто, или все едно и също. Естествено, че ще предпочита пица с кренвирш, да не е проста Wink Мойте пици са мнооого вкусни Simple Smile
Данонино не съм давала, и не смятам за нужно. Много нишестяно ми се струва за тая цена Simple Smile Ако ще е нишесте, продават ги по 20 ст, аз ще си й го сготвя Simple Smile Пие прясно мляко много, понякога понатерошавам и медени кръгчета ма Карфур, яде го. И при нас вечерята е малко особена. Яде всичко и нищо, затова посреднощ ми се буди за мляко. Не пие всяка вечер де, 1 кутия ми стига за месец, може и повече, не съм засичала. Айрянче си пийва с охота... Абе всичко яде. И сополи има, ама съм ги оставила да си текат. Те ще си спрат като стане на 5 години Wink (Е, бърша ги, не съм ги оставила на 100%  Joy )

Общи условия

Активация на акаунт