СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 916
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Мъж ми работи с един от технолозите на Сердика и от него знам, че Данониното е най-голямата химия. Човека казал, че никога не би го дал на детето си. Има много теми тук във форума за Данониното, аз лично не им купувам. На Лора и давам от седмица едни австрийски ванилови пудинги, много и харесват и плодово кисело мляко на Сердика, но пред него предпочита чисто, та не настоявам. Вечер давам или каша или супа, като преди това яде и от нашата храна, а след това я кърмя за приспиване. Ящна ми е Crazy

slavip: Честит ви именник!  bouquet

# 151
Ееее МаммаТ ...ако не ги забършеш ти то Андреа и Катето ще го направят  Laughing докато се гушкат и целуват. И аз не бих дала Данонино на детето ми. Кренвирши как яде не е истина, може би са и едно от любимите неща след спанака  Peace сутринта яде и от домашната ми еклерова торта с шоколадов мус...абе яде е силно казано ма 2-3 лъжички се почерпи макар е има доста шоколад в нея. И прясно мляко много обича и то точно както аз го пия- студено и чисто Simple Smile без никакви добавки в него

# 152
  • София
Мъж ми работи с един от технолозите на Сердика и от него знам, че Данониното е най-голямата химия.
Егати, а аз така го обичам Crazy На детето не съм давала, защото си яде и чисто кисело мляко, без да протестира.
Кренвирши на този етап не виждам смисъл да му давам, дори не ми се мисли какво има в тях Confused

# 153
Ние сме толкова назад в захранването , където може би повечето сте били преди 5-6 месеца..че не мога да се включа  ooooh! Вечеряме ябълка с овесени ядки  Tired Има ли такива които още не са давали захар? Соник, вие на какво АМ сте?

# 154
  • София; Дружбето
И аз съм против данониното. На Миша и купих тази година няколко пъти, колкото да опита. Кремвирши също пропускам да давам, но като си иска не се дърпам чак толкова. Абе равновесие гледам да има. Ако изяде някакъв крем настоявам после да има плод и така
За сополите съм пристрастна, ама с нашето вечно лежане в болници съм малко докачлива на тая тема. В момента съм сополива и не знам от де си го лепнах вируса, но май зимата ще седим в къщи, че да ми е мирно на главата Crazy

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 17:22 от tsveta

# 155
На фона на кренвиршите данониното ми се вижда био продукт....  Mr. Green

# 156
Сигурно повече обичаш Данонино Wink "блажени са верующите" Wink Цвета си го е казала - равновесие да има Simple Smile

# 157
  • София
Joy

Бебешондел, като свършихме Фризопеп-а направо започнах да му давам Фризо 3. Ама той не ми е давал реакция към млечните продукти досега, даже и прясно мляко успях да му въведа. Така и не разбрах към какво беше тая алергия Tired Откакто мина на АМ му се оправиха стомашните проблеми, обриви още има на места, но не са толкова обострени както миналата зима. Лятото бяха съвсем изчезнали, откакто застудя започнаха пак да се появяват без значение какво яде.

# 158
Здравейте!
Аз нищо, че се включвам от дъжд на вятър, все пак не мога да пропусна. Не съм чела, просто тотално се отказах вече да правя РС-то. Днес мъж ми се ядоса, щото цяла сутрин му отиде да сменя кабели и прочие и следобед отидохме до Мултирама и отменихме дядо Коледа с едно ново лаптопче. Да ми е мирна главата вече, че и на Илия, щото дупка му пробих за нов компютър  Mr. Green
Та така, сега съм щастлива (при все, че в следващите 18 месеца ще отделям от хляба за него, дет се вика).
Обещавам да чета редовно, също така и да се включвам редовно.
За нас какво да кажа - Алекс ми е с варицела, вече минаха 2 седмици от карантината, остана 1. Невена също не не на ДГ, та вкъщи вече сме полудели. Надявах се поне и тя да се разболее, да ми се махне тоя проблем от глават, ма тя не ще да се опъпчва и това си е. Сега вече се моля да я подмине, че още 3 седмици карантина няма да чи се отразят добре. Никак даже, вече ми се изчерпват идеите за забавление вкъщи. Поне малкия я изкара много леко, почти нямаше пъпки, не се е чесал, а Т хич не вдигна.
Това за нас. По последните коментари - Данонино давам, Невена го обича, но не и много често, веднъж седмично горе-долу. Алекс - също не пропуска да намаже покрай нея. Кремвирши не харесва много, но ако види луканка почва да притреперва чак  hahaha Продължава да яде нощем, няма отказване и това си е Надявам се като тръгне на ясла да пренареди режима. Ако всичко върви наред и няма още една карантина от януари той тръгва на ясла, а аз - на работа. Ще видим. Засега това е плана.
Еми това е в общи линии, ще се включвам по-често вече.
Лека вечер  Hug

# 159
  • София; Дружбето
Миринда, да не отчайвам ама Миша ми се разболя на 21-я ден Mr. Green

# 160
Абе и аз подозирам същото, щото съм карък и щото Алекс се опъпчи точно на 21-я ден и той, но все пак надеждата умира последна.....
Ако трябва да стоя още 3 седмици вързана с 2 деца вкъщи ще хвана гората....

# 161
  • София
Брехх аз се успах...ама вие  Wink

На АНгел кренвирши не съм давала, мисля и да не давам...не са много на почит в нашето семейство. Данонино пробва доста по-рано от сестра си и сега от време на време хапва. Въобще с него много неща вкарах доста рано...Вече е пробвалб шунка от бут, което Кати пробва на 2 години някъде, но просто няма начин, той си дръпва и направо в устата...Не му давам обаче, ако не успее да си открадне.. Mr. Green
Варицелата я изкарах на 30 години...майка нарочно ме водеше при болни деца да се разболея ама тц...та такам леко я изкарах, и пих червено вино да ми избият пъпките Wink
s0nic ти как го каза, все едно от кърмата може да е било...възможно ли е?
Вчера бяхме на детски рожден ден, без децата Wink...добре си изкарахме .....

# 162
Честит имен ден на Никола на соник, жив и здрав! Heart Eyes

Честито и на останалите именици   bouquet

# 163

Честит имен ден на всички именици!!! Нека името им носи много късмет!

# 164
  • София

Добро утро! Честит имен ден на всички именници, включително на баща ми! Аз също празнувам днес  Party
Кренвирши и Ана Мария е яла (но от тези дето се водят немски), харесват й. Данонино не съм давала, няма и да давам скоро.
Миринда, стискам палци да не се разболее и Невена. Аз не съм карала още тази болест...Сигурно ще я карам с детето  Rolling Eyes
Ана Мария е много щастлива днес защото Дядо Николай й е донесъл къщичка с кубчета за строители и кукла-бебе и куче, което лае  Laughing От както е станала и си е намерила подаръците до новите ботуши не е мръднала от другата стая, играе  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт