СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 920
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро!
Почерпете се за здравето на Никола:

Честит празник и на останалите именици днес  bouquet

s0nic ти как го каза, все едно от кърмата може да е било...възможно ли е?
Знам ли и аз дали е възможно, ама в момента, в който започнах да давам АМ, се оправи като с магическа пръчка Rolling Eyes Преди това не беше диета, не беше чудо, ама резултат никакъв...

# 166
  • София; Дружбето
Честит имен ден на всички именяци Hug

# 167
Честит имен ден на всички именяци !!! Живи и здрави и много усмихнатИ !!!!

Ние излизаме, студено не студено, трябва да вземем нещо на майка ми, и тя е именничка.

# 168
Здравейте!!
Честито на всички именници много здраве и късмет!!!!
Ние  сме добре Дария започна да спи вечер и сме много доволни аз и баща и.. Hug.
Кренвирш съм давала 1-2 и харесаха,данонино съм давала 1 път,но него хареса.
Това е от нас! Peace

# 169
  • София
Скапа ми се компа...и докато си редактирам стана обяд баси..
Та честито на всички именяци, живи, здрави и усмихнати...Честито и на банкерите Wink

# 170
ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ! ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА СА!

Кренвирши още не съм давала. И аз не ги ям. Гадни са ми, като си помисля от какво ги правят. Четох , че вече има детски кренвирши, тях ще опитаме.Данонино съм давала, но предпочитам обикновено мляко смесено с плод от компот или свеж.

# 171
Мами, как опазвате компютрите. Аз съм се барикадирала и пак Ванко се промъква...

# 172
  • на Русе
Честит имен ден на всички празнуващи днес!Честит професионален празник и на банкерите, и на моряците!

По коментираните теми - данонино съм давала досега веднъж в месеца. Кренвирши не съм. Веднъж сам оси отмъкна парченце, но не му хареса   Simple Smile
А за компютъра - вземам го в мен пощраква малко по копчетата и си заминава по неговите задачи  Wink

# 173
Ами не успявам май да опазя винаги компа... Онзи ден е сложила снимка на племеницата ми на десктопа Simple Smile Как го е направила, не може да каже, но е факт... Те затова и трите лаптопа не работят като хората, щото Елица ги тероризира Simple Smile

# 174
Добър ден!
Честито на празнуващите днес! Да са живи и здрави, много  щастливи и обичани!
Споменахте детските кренвирши - хубави са, купувала съм от тях. Но по ми харесва саламчето с моркови, то е добро и децата го обичат.
Еличка май ще се окаже малко компютърно генийче, а? Сладурка  Hug
А за опазване на РС-тата - аз съм извадила една стара клавиатура и Алекс щрака по нея. Засега това го задоволява и не е проявил интерес към дургите  Laughing
Отивам да се храним, днес от кухнята имаме рибка, та той ще е първият, облажил се за празника.

# 175
  • София
И Ана Мария обича компютрите  Mr. Green Няколко пъти е извадила копчета от лаптопа  Laughing Но и аз процедирам като Миринда, има си стара клавиатура и си "пише' на нея (все "баба" и "мама" пише  Joy )
Мисля, че вече окончателно минахме на режима за "големи деца" Simple Smile спи само веднъж на ден. Трети ден сме така.

# 176
Здравейте девойки...

Честит Празник на всички Никола...й/ка/инка и т.н......  bouquet Честит професионален празник и на банкерите, и на моряците! 
По повод празника, ако искате да знаете, днес само Нико....трябва да яде риба, а другите продължават да си постят, ако има такива..

Мириндич, добре дошла, за варицелата Коко се разболя към 20-21 ден  Mr. Green, не че ти мисля лошото Crazy, просто да се настроиш психически, че може и продължение да има...

За храните - аз също констатирах, че Боби доста по-рано от батко си хапва повече неща, давам всичко, дори и пържени картофи и кюфтета и колбаси и какво ли, ама като казвам давам, не му готвя специално за него пържени картофи, ами като докопа от масата не му го изтръгвам от ръцете и после да слушам 20 минути рев...., а с Коко бях лоша точно така правих. Млада и зелена и явно с много нерви, щом съм търпяла после рева и сълзите......За детските кремвирши имаше дори и тема някъде из форумното пространство, с какво са натъпкани, та така предпочитам да дам кремвирш за възрастни  Whistling, отколкото за деца...Ял е и шоколад и вафли и какво ли не, ама пак уточнявам, че си е откраднал и си го е хапнал доволно....

За спането - Коко от около 3-4 месеца вече си е само на еднократно обедно спане, ако нещо се е излъгал преди обяд, му е това за цял ден....

# 177
По повод празника захраних Свил с риба Simple SmileНе му хареса...

Миринда, хелоу Hug Кофти, но по-добре да минава сега, хем и скорост си набрала Simple Smile

Свилен най-редовно бута клавиатурата, падат и клавишите вече, десния бутон на мишката е блокирал...

# 178
Айде да се хваля колко ме зарадваха от Билла и Пуфис - спечелила съм ваучер на стойност 50 лв за пазаруване в Данет...кефффф  Party

# 179
Честит празник на всички именници днес!   bouquet
Боряна за щастие все още спи по два пъти на ден, та аз тогава успявам евентуално да прегледам форума, че и нашия комп е за смяна, и хич не ми се иска девойката да му помогне. Иначе от изброените вкуснотии все още не е опитала, а аз гоня брат и да си ги яде, когато тя не е при него. Peace
Момичета, а как беше положението с меда? Можеше ли вече, или след година и половина беше?

Общи условия

Активация на акаунт