Лъки мерси...ще я сваля...Компа ни е на земята и точно копчето за рестарт е набарал Ангел...иии еее мноооого доволен...
Чопър де се загуби бре...Включвай се по-често де...

anita29 и какво, просто се приема, че детето боледува непрекъснато, защото като се завъртят вирусите, няма спасение...Не смятам, че е нормално, макар че скоро четох, че се приема за нормално децата да боледуват 12 пъти годишно, и затова на родители им се струва, че преминават от болест на болест....Въобще не си представям целогодишно кашлящи или мрънкащи деца, да не говорим, че последните изследвания доказват, че с честите боледувания не се създава имунитет, а напротив организма се товари и заболяванията стават хронични...Така че...според мен трябва да има някакъв контрол в ДГ...Незнам как би могъл да се постигне обаче...

Как успява да го нацели не знам, но като зацикли на него компа накрая забива.

Как нема да съм, след последно изпит антибиотик- месец и половина на градина, това си е направо рекорд!!!
Моето лично мнение е, че не с мрънкане се расте, а с порастването расте мрънкането
ДОбре, че отидохме сутринта, та беше почти празно, че като си тръгвахме се виеше опашка от коли...Ангел вече не ще да се вози в количката и си беше цяло чудо, че издържа докато обикаляхме...