СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Според мен това е знак, че трябва да идеш и лично да й занесеш подаръка  hahaha
Хихихи, колко му е да се метнат до Плевен  Laughing

Свил днес прескочи сутришния сън, сега обядва и заспа с рев, толкова, ма толкова крив...
Иначе го къпя към 19-19,30 - от бебе си иска така, после се тръкаля, заспивал е и към 22ч, обикновено му се случва към 21 да е заспал. Няма д апиша нощем по колко пъти се буди и яде, осъмнал е около 6,30-7ч.

Атракция не знаех че си консултант на ЛЛЛ  Wink
Аха  Wink

# 331
Навън е страшен студ.Излезнахме за 30мин.да вземем храната и умрях от студ.Нахраних го по-рано от обикновено и веднага заспа,дано спи поне до 3-3,30 Simple Smile

# 332
Онзи ден дадох малко сирене, уж няма реакция освен появата на едно лишейче, ама ще се направя че не го виждам  Whistling Соник, вие захранихте ли с яйце и как по-точно? Много ми хареса сайта с рецептите на бу, но повечето са с яйце  Crossing Arms

# 333
  • София
Бебешондел, захраних го с яйце преди месец може би някъде. Първо му давах трошички жълтък по малко. На следващата седмица забърках един солен кекс с яйца и така въведох и белтъка.
Никола нещо ми се изприщи днес по лицето, пък нищо ново не е ял, каква е тая работа ooooh!

Соник  то нашите срещи станаха пословични...като наминаваш към Арчита да вземеш и до нас да скокнеш Wink или нещо общо да измислим, ако нямате против...
Ми аз нямам против. Даже ако трябва да съм честна мислех да се самопоканя Blush та да се видим най-после Mr. Green

Днеска мисля да пропусна разходката - само като си подадох носа навън и се смръзнах cold

# 334
Соник, да не е от студа,ако си го извеждала? И при Свил веднъж така се случи....

# 335
  • София
s0nic ми да го беше направила...аз напоследък съм голяма забраванка...и все да пиша и все забравям...Та добре дошла си...
Mirinda мина през акъла за обща среща, ама нямах това предвид Embarassed, че като знам как се видяхме лятото, въобще не очаквам да се организираме за Коледа...в толкова кратък срок..Иначе тук в квартала съм организирал Коледа за децата, дето не ходят на ясла в един детски клуб и беше доста добре, но и бебешоците бяха към година и половина...Забавлявах се добре, а и каките бяха склонни да ги гледат повече, докато мамите пият кафе и т.н. Купихме подаръци, дойде дядо Мраз Wink и такам...
Днеска на английския всички деца бяха бални, а майките страшно изненадани, че децата им имат сополи и кашлят пък си и казват, че са болни/това става посредата на часа/...Мнооого мразя така...едва ли не точно там почнаха да се разболяват...а уж се бяхме разбрали, като са болни да не ги водят...и наистина до сега беше така. Дано Кати устиска и да няма включване, че по празниците хич не ми се занимава с болести, ама то не пита...

# 336
  • София
Емир, много кофти, дано наистина не се тръшне Кати Rolling Eyes Аз направо издивявам някой като си домъкне болното дете при останалите, било то в градинката, клубчето и т.н. Особено като чуя оправдание "ми какво да го правя, нали трябва да го изведа" ooooh! Аз как намирам какво да правя моето като е болно...

Атракция, мина ми през ума, че може да е от студа, макар че днес не съм го извеждала. Миналата зима бях доволна от кремчето на Нивеа, ама тогава дребният си лежеше на завет в количката. Може би сега трябва да пробвам някое друго Thinking Ти с какво му мажеш на Свилко бузите?

# 337
Атракция, мина ми през ума, че може да е от студа, макар че днес не съм го извеждала. Миналата зима бях доволна от кремчето на Нивеа, ама тогава дребният си лежеше на завет в количката. Може би сега трябва да пробвам някое друго Thinking Ти с какво му мажеш на Свилко бузите?
С Юсерин-а. Точно от студа му се получи, а нова храна не бях въвеждала. Док' ми каза,че се е провокирало от вятъра.

# 338
Забелязала съм, че Лора се изприщва по лицето и най-вече около устата при зъбоникнене. Не ми се пише нещо, Лора ми е болна, сополи,кашлица, температура, червено гърло...стандартното. Лекуваме се и така.
Купих й за Коледа книжката на Барт, говорещата на БГ, по-малката за 17 и нещо, дадох и я, после я прибирам, заигра се. Натиска клавишите, но не виждам голям интерес. За около 3 мин и после друго подхваща. Голямата беше към 30 лв, ако някой ще взима няма смисъл от толкова скъпа мисля Thinking На Зоя взех лап-топа пак на Барт, за 27 лв, по-евтин не намерих Laughing, дано се заиграва с него. На Кришка ще и пратя тогава смс с адреса ми, щом няма нет.

# 339
3Дани стана към 3 и викам-айде малко да го изведа да купуваме бебешки подаръци....Не беше кой знае колко студено към 4,но като се качих в нашия парк,освен че нямаше живо пиле в 5 часа,вятъра ми пронизваше мозъка #Silly

# 340
Хм, днес ми беше леко тъп ден, брат ми и снаха ми утре изчезват за Софето и свърши с тях виждането поне до лятото, но и тогава едва ли Cry

Миринда, аз като писах, че има изненада в томболата, точно това си помислих като ви видях на двечките имената, че сте с едни и същи полу или баш корени, а отделно и за мен и Атракцион...

за студа - задължително мажете дребосите като излизате навън, много лошо "бръсне" вятъра и понякога е доста по-лошо оздравяването дори и от слънчевото изгаряне, аз лично съм си взела стандартно кремче на бюбхен за вятър и май засега му е ок на дребото....

Питам се сама на глас "Боби как порасна толкова"- Коко чул недочул - Ами с мрънкане мамо, как се расте иначе ooooh!

# 341
Благодаря на всички ви за поздравленията  Hug
Ангел по цял ден ми гаси компа, отказах се да го барикадирам...
EmiR, свали си програмката Toddler Keys. Откакто съм я инсталирала вече Дени загуби интерес към компютрите вкъщи. Може да си блокираш старт бутона, СД-то, клавиатурата или клавиатура и мишка едновременно. Единствено на стационарните не може да блокираш бутона за рестарт, но то е толкова мъничък, че е по-малка вероятността точно там да пипа Ангел  Peace

# 342
Здравейте!
Мноооого отдавна не съм писала / има, няма една година / и сигурно сте ме забравили вече  Sad
Ама моето скъпо бебе се оказа караконджул - от втория месец спеше общо рапръснато за деня около два часа и половина и през останалото време игра. И до сега сме така и не ми остава време за компа.
Надявам се всички да сте добре.  Hug
От време на време попрочитам по темичките и много от нас не виждам да се разписват  Sad
Целувки на всички!   bouquet

# 343
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
ето кафенцето

Тази есен започнах да давам на Алекс Респивакс,защото миналата зима беше постоянно болен-изкара ангина,2 бронхита,а грипа и настинките не ги броя.Астмата му е от неизлекувана кашлица.Но от както почнах Респивакса(да чукна на дърво),само в края на септември изкара една ангина и от тогава нищо.Но тук е нормално да си заведеш болно детето на ДГ.До сега не съм видяла никой да си остави детето в къщи защото е болно,освен мен де ooooh!А на Андреа давам Осцилококцинум профилактично 1 път в седмицата. Peace

# 344
Питам се сама на глас "Боби как порасна толкова"- Коко чул недочул - Ами с мрънкане мамо, как се расте иначе ooooh!
Joy

tchopar, здрасти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт