СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 043
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Добър ден!
И при нас вали, най-накрая  Heart Eyes Чакам да се наспи и отиваме да се овъргаляме  Crazy

Явор също въобще не е заинтересован от пишката  Rolling Eyes Нито я дърпа, нито нищо, даже не знам дали зне че съшествува  Joy

# 391
Здравейте мами!
Токущо Ванко омете 2 банички с бутертесто Белла! Другият път ще са със спанак! Развалихме си обяда, но поне е похапнал сладко, сладко.
Мами, какви са тия сладки, чудеса? Миналата година не съм правила, сега ме запалихте, само рецепти трябва да издиря. А с какви формички ги правите?

# 392
Ааууу, че пишкарска тема....

За кашлицата и аз се замислих за АСС досега не съм го пробвала, ама ще взема да се разходя да купя...

Похвал: взех си дипломата за магистърската и съм доволна, купих подарък на едното девойче от списъка.....приспивам Боби и мама се обади да ме води на нещо средно между театър и мюзикъл довечера.....

Мрън; объркали са ми средния успех в дипломата и се чудя дали да занимавам някой с това или така да си ги оставя нещата  newsm78

Сладките - купих си формички най-елементарни от големите магазини за хранителни стоки на факелман са май, а отделно ползвам от пластелина на Коко пластмасовите животни, пИрфектни са ми...

Тя Атракция пак красоти е показала..., аз мойте ще ги чакам малко преди Коледа да ги украся и тогава ще показвам.....

# 393
Кат сме заговорили за пишки-разправям на една близка за одисеите около забелване....тя с 2 момичета, бременна с трето , уж момче и като ме пита "ми до кога се забелва?" Викам й докато почне той сам, а тя - ми после до кога  Laughing

Надина, оправи си дипломните неща сега, докато е пресна-пресна,че после все някога ще ти се наложи да се разправяш...и Честито  Peace

Свилен от 3 дни заспива чак по обед, измества си режима.

# 394
Дани пак блъска по компютъра и сега ми се отварят хиляди прозорци,бате ще откачи! Mr. GreenИмаше много деца навън,яд ме е че не го изведох,но като се наспи ако не е много студено ще излезем
Надинке,честито!по една сладка да беше метнала Grinning

# 395
  • София
Не е студено навън, даже е съвсем поносимо. При нас нямаше много сняг сутринта, но не е спряло да вали и то доста силно. Ако продължава в този темп, до утре ще ни е затрупало Crazy
Никола се пльосна по лице в мокрия сняг и се окаля целия, но пък беше много смешен Mr. Green Беше доста впечатлен от снега.
Еми, честно казано и на мен не ми се вярва от памперса да е зачервена пишката. Може би ако се е цепнала кожичката наистина newsm78 Дано да се оправи бързо!

Имате много поздрави от Кришка всички. Каза, че до 25-ти със сигурност ще си вземе компа от ремонт.

# 396
Здравейте момичета!
Моята девойка заспа, а аз съм с кафе пред компа и гледам как хууубаво вали - идилия, а след малко ще проверявам домашното.
Боряна не беше впечатлена от снега, ама хич. А за пишките - честно казано забравила съм  Embarassed
Надинке, както е казала Атракция - оправи нещата, докато са пресни, то не че някой гледа успеха, ама нека всичко да си е наред  Peace

# 397
  • Испания и Стара Загора
Как ви завиждам за снега. LaughingТук не е валяло сняг сигурно от 30г.Алекс до сега не е виждал такова нещо,и не знам кога ще има този късмет да види. newsm78
За пишките-забелвам по малко,без нищо насилствено.Още малко му остана да я забели напълно.Педи го гледа и каза,че е много добре,и че нормално пълното забелване става до пубертета. Peace
За Коледните сладки-до сега не съм правила,но мисля тази година да се пробвам с една медена къщичка.Но ще я направя точно преди Коледа,защото иначе ще я изядем. Blush

# 398
Привет и от мен !

И при нас не е студено, спря да вали, има 3-4 см. само.
Еми, какво става, ходихте ли при педи ?
Ние одавна забелихме пишлето, и сега го забелвам всяка вечер, понякога не дава, ама аз го издебвам докато се играе в коритото.
А все се каня да питам, още ли ги мажете след баня с олио/мляко? Аз от няколко дни започнах пак да го мажа с олио, щото му стана суха кожата.    Като го питаме и си я показва, знае за нея  Wink
За сладките - не съм правила досега. И сега няма да правя, че нали сме на диета с мъжо и не ядем сладко.

Атракция,много хубави сладките. Браво !
Надинке, честито !
Арчита, ние одавна ги открихме и вече се отварят по сто пъти на ден , особенно на нощните шкафчета.

# 399
  • София
Тук пък продължава да трупа, много е красиво Simple Smile

След баня не съм спирала да го мажа, ама той си има проблеми с кожата, така че няма и да спирам скоро Rolling Eyes Особено откакто стана студено пак стана много суха...

# 400
Здравейте!
Ние никъде не успяхме да отидем Tired. Тръгнахме три коли, пълни с багаж, но направихме лека катастрофа на магистрала, повъртяхме се малко, счупихме колата и се върнахме. Направо ми иде да се  #2gunfire. ! От толкова време не бяхме ходили никъде и такава каръщина, ама нейсе. Поуплашихме се малко!
Ние отваряме отдавна чекмеджета, но аз му оставих разни уж "забранени" неща и вече не му е толкова интересно. От време не време да се присети да отвори.
Не сме забелели напълно!

# 401
  • София; Дружбето
И аз оставих 2 чекмеджета на Габи. Напълних ги с шишенца, пликченца и всякакви боклучета и той много се радва. Постоянно ги рови. Опитва се от време на време да ми влачи гащите из нас, но спирам всякакви опити в зародиш
Мая, пак че е бил малкия дявол

# 402
Честит ви сняг. Ние осъмнахме с -17Ц днес, очаква се с вятър да понамалеят още (-20Ф - колкото и по Ц да е). После ще се затопли (-7-8).

Цвета, има сладкиши, които имат нужда от "отлежаване". Обикновено маслените са такива. Колкото по-вече стоят - толкова по- меки стават.

Ивилда, овлажнител за въздуха ни върши работа. Ние и никога не сме мазали де, освен ако не се налага (мин година си спомням сухи участъци по краката).

От Наталина правих Линцеровите сладки миналата година, но без форми с дупка в средата, та рязах ли рязах. На тоя студ няма начин да изляза обаче.
Препоръчвам тези също: http://tanitaang.blogspot.com/2010/12/melting-moments.html - срванително лесни. На Танита винаги са сполучливи.

На всички ниски шкафове са махнати дръжките. Не може да ги отвори. Девойката със замах затваря, ровенето го преглътнахме, но ако притисне пръсти няма да е забавно/.

Весела седмица Simple Smile

# 403
  • София
Бебешондел, при силни колики/нашите бяха такива/ може да се комбинира 1 път биогая/ние давахме вечер преди лягане/ и инфакол или саб симплекс през деня /3-4/ пъти.

# 404
  • София
maya_4ekelova добре, че само сте се уплашили...чеее..
Днеска фризьор и мнооогоо магазини...почти всички поставени задачки свърших..
За пишката, звънях на педи...реагира нормално, каза да кисна в смрадлика, нищо не предположи, но ми предложи мехлем, който тя правела. Каза утре да го заведа, ама я помолих да дойде, та ще видим...Сега го киснах и в калиев перманганат...не го боли, дърпа си я, усмихва си се...но си е леко зачервена...

Общи условия

Активация на акаунт