СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 020
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И ние с Ана Мария бяхме днес на фризьор  Flutter
Все искам да питам и все забравям, с какви биберони пият вашите деца млякото? (тези, които пият АМ) Ние сме все още с тези I II III на Авент, но определено се мъчи с тях и трябва да преминем към други...Купих й пак на Авент от тези зелени ... не знам как се казват, човки май  newsm78 Но не ги иска...Пие вода с тях, но не и мляко...
С олио не съм престанала да мажа (всъщност лятото не мажа с олио, а с мляко за тяло), харесва й да я масажирам след баня Simple Smile

# 406
Мая,наистина добре че само с уплаха сте се разминали....
Ние излезнахме,купихме на мацката подарък-абе тия в Unicque какви цени са сложили.....Едно рокле за 1-год.пикла 89,90 #CrazyКупих едно клинче и едно поло.Дано се харесат.Дани отваря само едно чекмедже че е най-интересно,а то е пълно с важни документи,та ще ги премествам,но пък ме е страх че шкафчето ще му падне на главата щото е лекичко.
За мазането-маже всеки ден,дори само като му мия дупето и пишката,после го мажа,иначе не му е суха кожата,ама да ми мирише на бебенце Grinning
А забравих-така беше възхитен от снега,че не седя в количката,а го държах за ръка,а с другата бутах празната количка в снега Mr. Green,а той искаше да изяде всички снежинки hahaha

# 407
Мая, добре че се е разминало  Hug

maysk благодаря ти много  Hug

Покахонтас ние сме с 4ка на авент, и от от доста отдавна тези 1,2,3 така и не им уцелих цаката  Crazy

# 408
  • София
Едно рокле за 1-год.пикла 89,90 #Crazy
Как пък не дам 90 лв за дрешка, дето ще я носи 2 месеца Shocked Тия хора нямат акъл...

За бибероните - още си пие от 2-ката на Нук, не забелязвам да му е проблем. Преди време го бях пробвала с 3-ка, но се даваше.

# 409
  • София
Добро утро мацки!

На Ангел пишката днеска почти не е зачервена...Има само на края на кожичката...Странна работа...  newsm78 Но определено му е пораснала...
Но пък Кати през нощта почна да ми прохърква...та най-вероятно ще хремясва...Ще почвам дрогата...

# 410
Добро утро!
Еми, дано да ви се размине!
Ние биберони не ползваме отдавна, пие със сламка и от чаша, та не мога да кажа нищо по този въпрос.
Вече и тук в Добрич имя сняг. Нямам търпение да видя как ще реагира Валери.

# 411
Добро утро!!
Еми, благодаря за кафето  Hug Дано се разминете с нещо леко! И Алекс нещо се опитва да кашля, едно сухо такова, водих го вчера на преглед - всичко е чисто, 3 дни Стодал и вит. С и тогава да видим пак...
Свеки си замина и свърши вече излежаването до 10 часа  Cry Алекс ме е събудил в 7,50  Tired Кака му още спи блажено, надявам се до обед да се надигне. Вдругиден вече е на ДГ, нямам търпение...
Нашата пишка пък е обект на огромно внимание  Joy Само да я види и се почва едно дърпане, един смях... Мъжка му работа  hahaha
Вчера украсихме елхата, направо се захласна по лампичките. Днес ще го извеждам да се отъркаля в снега до блока, по-далеч с Невена не ходя, че и без това доктрката се намръщи като чу, че ще излиза  Whistling
За млякото - отдавна го пие от биберон с Х отгоре, не с дупки. Иначе вода пие от чаша, а като сме навън - със сламка  Peace
Малко объркан пост, но ще ме извините. Още не съм си взела сутришната дажба кафе+2 цигари и не съм в кондиция...

# 412
Добро утро!
Ще го извеждам дивчо че ме побърква!
И ние сме с Х на бибероните-на Нуби,уж симулирало майчина гърда,детето само определа силата на сучене-е той се изморяваше и като беше бебе заспиваше на тези биберони,та купувах други шишета.Но сега са ми екстра Grinning

# 413
Привет!
Моите и двамата кихат, ма как няма, като аз в събота трябва да ходя на купон  Crazy дано е нещо леко и да минава бързо  Praynig и аз кихам , да съм в отбора, дразни ми носа и така...

Някоя от вас да си продава кошарата?

# 414
  • София
Мдааа на Кати й текнаха сополите...Алиум цепа ли беше за воднистата хрема, че досега все задна е имала и съм давала друго...

# 415
Мдааа на Кати й текнаха сополите...Алиум цепа ли беше за воднистата хрема
Да  Peace И аз с това ги друсам. Успешно лечениен:)

# 416
  • София
Добър ден, ние преди малко се прибрахме, бяхме пак на преглед при кожния , но този път за последен път, петното около устата й е изчезнало почти напълно. После се отбихме в единия мол, че там има супермаркет Auchan и трябваше да купуваме памперси, почти никъде не мога да намеря 4+ (9-20 кг), разбира се, че и тук нямаше, така че най-накрая взех Пуфис, за първи път ни е, дано да няма проблеми.
В същия мол имаше една огромна елха (сигурно към 10-на метра), Ана Мария беше много впечатлена, не искаше да си ходим от там, че до нея бяха сложили и един Дядо Коледа, пеещ и танцуващ, еми как да тръгнеш  Mr. Green Сигурно половин час стояхме да гледаме Дядо Коледа и елхата  Mr. Green
Сега заспа, може и аз да си лягам с нея за малко, че снощи не можах да заспивам до към 2ч  ooooh!

# 417
  • София
Atrakcia какво друго за такава течаща хрема, че Кати отдавна не е боледувола с течащи сополи...И на Ангел ли да му давам алиум цепа..или да чакам и той да се разсополяви...а до тогава вит С и цитросепт примерно, осцилококцинум..... Rolling Eyes

# 418
Еми: течащата хрема най- добре май от моя опит с инхалатор , ако имаш. Иначе Коризалията, Коларгола и той е за бистра хрема, Виброцил. Друго не се сещам Thinking
На Лора вчера и тряснаха Зината, дано й светне вече, днес определено все още подобрение няма. Хремата си е все така зелена, кашлицата ужасна къртещо- хриптяща, не спи, мрънка, реве, не яде, боли я гърлото  явно, защото си бърка в устата, прави стачка и опити да плюе лекарствата. Била е болна и друг път,ама такова чудо не помня, даже и каката толкова зле май не е била никога.В четвъртък ще я водя пак, само се моля да не прихване Зоя, че тържеството с дядо Коледа е в петък, дано си получи подаръка милото Tired

# 419
Еми, алиум давам 3*5 и Коризалия до 8табл дневно, вит Ц и осцилококцинум. На Божидар ще почна Олинт (на него и умкалор дадох), на Свил виброцил и да се надявам ,че с това ще мине  Praynig

Арлина,дано почне се оправя дребното  Hug

Общи условия

Активация на акаунт