А какво виброцила превантивно да го капя, така ли? Защото засега Ангел няма нищо, но принципно очаквам включване, че по цял ден са заедно все пак...
...По съм склонна нещо за имунитета да давам...А тоя калиум бихромикум педката го изписа за кашлица от сополи, когато Кати кашляше на морето...и добра работа свърши...но каза, че става и за кашлица ми е мисълта...
мислех да не пиша, ама наили си гърмян заек, защо не пусна микробиология преди антибиотика...тия жълто зелени сополи, най-вероятно са бактериални...Ако зината не е подходящия антибиотик? Да й минава бързо на Лора...
мислех да не пиша, ама наили си гърмян заек, защо не пусна микробиология преди антибиотика...тия жълто зелени сополи, най-вероятно са бактериални...Ако зината не е подходящия антибиотик? Да й минава бързо на Лора...
Какво да направя, като съм свикнала с една лекарка 4 години и хоп сега друга. И една такава сериозна и не обяснява нищо, аз трябва да питам и разпитвам, червено ли е гърлото, надолу слязло ли е... тя мълчи, ако не питам хич и няма да ми каже...абе...А моята педи е супер лекар жената, дано е за кратко тази там 
Бил със слаба концентрация и БГ производство и не върши кой знае каква работа, каза по-добре ампули ,нищо че са по-скъпи. Та питайте си и вие, аз си продължавам с ампулите. А и на една дружка, аптекарка не и е продала сиропа за дете не 1,5г, казала по-добре ампули, но само с рецепта давали. За първи път чух ,че за глюконата рецепта искат

Не може да се яде нещо в негово присъствие, без да наддаде вой. Справям се като ям, когато той спи
Или ако аз ям нещо, на него му давам да гризе някакъв плод. Той общо взето няма претенции какво ще яде, важното е нещо да меля. Ама не ми изглежда напълнял де, може би защото дърпа предимно на височина Препоръчани теми