СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 003
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро!
Дани вчера следобед спа 4 часа Shocked, Shockedно като се прибрахме на обяд му бяха измръзнали крачетата и така плачеше милия....Вечерта заспа в 10,30 и спа сега до 8.И той е много лаком-като види някой да яде става страшно,особено кашкавал обича много.Снощи правих макарони-и той добре си хапна докато гледаше ние как ядем.Обаче вече не иска вечер сам да заспива в неговото креватче и го приспивам при нас и после го местя,той се размрънка през ноща и го взема пак,а как хубаво сам си заспиваше....Не знам как да го накарам пак да си спи в неговия креват вечер,на обяд няма проблем Thinking

# 451
Добро утро!
Скорошно оздравяване на всички болнички! Hug
Мая, Преслав е пристрастено кърмаче. Като беше хубаво времето и ходехме на разходки успявах да му отбивам мераците, но сега, като сме затворени по цял ден в къщи постоянно ме подлага на атаки. Арсеналът ми от забавления просто се изчерпва в един момент и си отвисява на циците човечето. Приспиването също става с цокане, а и през нощта се буди  3-4 пъти поне. Надявам се да го израсте в един момент. Ще се отбиваме като започне да разбира и ще си говорим като големи хора, че вече е батко и т.н.-поне така си ги представям нещата, просто нямам опит с отбиване на голямо дете. Дъщеря ми я кърмих 2 месеца и всичко приключи без сътресения. За яденето също гледам да не му давам разни неща между храненията и така с по-голяма охота хапва като огладнее. На обяд яде основното ястие от кухнята с малко от десерта. Вечер супата със сухар и сирене. Останалото е кърма и малко плодове-основно банан, мандарини, рядко ябълка и то само ако му я дам цяла.

# 452
Арчита за вечерното спане и вашия "проблем" има толкова разисквани теми по въпроса, че може свят да ти се завие.....От бъди твърда и го остави да реве, докато се умори и заспи, до леко и внимателно пейте и гушкайте малкото човече. Всичко за мен е бла-бла както си иска човека така го остави или сам ще се отучи в един момент или ще стане на 4 и ще му писне да спи при вас и сам ще се мести в неговото легло  Joy
Сега сериозно, ако търсиш отговори има теми в нашите деца виж с търсачката заглавия от рода - не иска да заспива сам или нещо подобно...

Боби си спи при нас директно - не ми пречи, а и знам, че ще е времено и после дет се вика ще си ги търся тези моменти....

# 453
Надина,за това и не  чета....А наистина е толкова миличък,така се гушка и мирише... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но просто преди го слагах и ако не му се спи си поиграе,гледа телевизия,а сега надава вой само като го оставя дори за да му направя млякото...А и заспива вече около 11 #Crazy
Някой купувал ли е от тези джаджи дето ги продават за чекмеджетата да не ги отварят и ако да от къде?

# 454
Купувала съм, от бебешките магазини, но предполагам че в Джъмбо също ще ги има и на по-добри цени....

# 455
  • София
ar4ita май и в Ремудиума съм виждала, както и в още няколко магазина около нас...Незнам само каква е ценовата разлика от тия в Джъмбо..
А за вечерното приспиване...мии незнам...Ангел все още заспива сам, но Кати задължително лягам с нея...което вече ми е супер изморително и ми идва в повече, защото нито мога да догледам филм, нито да свърша нещо след 22 часа, защото като легна заспивам с нея...Понякога ставам след като съм преспала, ама не си е работа... При баба си заспива сама без проблем, но в къщи, дори и с баща си не иска да легне, камо ли сама...нещо ни манипулира ми се струва... Sunglasses Та в общи линии си е хубаво да си се научат сами да си заспиват, ама то не пита де...щото и Кати си заспиваше сама, ама се промени, пък откато се появи Ангел въобще и не желае са си спи на нейното легло и в нейната стая...та сега бате спи там...

# 456
Ауу, добре че родих и повече не възнамерявам......ей сега при Гала гледах подробности около секциото, аз все си мисхлех, че съм виждала, ама явно са били с голяма цензура кадрите. А това, това, това просто ме шокира на макс......

# 457
  • София; Дружбето
Миша както беше пристрастено кърмаче спящо с мама, така сега не може я накара да легне при мен. Та израстват го рано или късно, затова не се впрягам с Габи кога и как
Днес май няма да се излиза. Навън е - 10

# 458
  • София
Ауу, добре че родих и повече не възнамерявам......ей сега при Гала гледах подробности около секциото, аз все си мисхлех, че съм виждала, ама явно са били с голяма цензура кадрите. А това, това, това просто ме шокира на макс......
Добре, че не съм го гледала значи Crazy Че мен най-вероятно и при следващи раждания това ме чака...

Егати студа е навън, не ми е много ясно как ще отидем да вземем кухнята... За разходка и през ум не ми минава при тия температури Rolling Eyes

Снощи нещо се закачахме с мъжа ми и не знам как стана, ама за една бройка да ми обърне лакътя на обратно. Така изщрака, че се уплашихме да не е счупена. Crazy Не е де, ама сега съм малко полуинвалид Crazy

# 459
  • София
Nadina бре заинтригува ме...ся трябва да търся в нета да го гледам...
Соник  Sunglasses хъмм странни закачки  Wink
Ми тук показва -6, мисля към обяд да ги изведа поне за половин час, че Ангел от сутрнита си носи панталоните и седи до вратата...
tsveta кога се израства бре...откога чакам Кати сама да си легне в стаята, а аз да си гледам филма до по нощите примерно...
Дундито2 нещо ново, интересно..или просто наминаваш?

# 460
Сакън, недей, особено, ако мислиш пак да раждаш..... Wink

Аз ей сега излизам с дребния, за кратко, но пък съвсем откачих....

# 461
  • София; Дружбето
Еми, аз малко дзвер си падам Blush та като реша нещо рев и мрънкане не ме трогват. Няколко пъти и тропнах по масата и ще не ще почна да спи. Приказка чета и казвам лека нощ. Но това е от година някъде, до към 3 седеше някой да я приспива, но ми писна. Сега от както има комп и приказка не иска, гледа филм и заспива
СОник, то така от заиграване да не направите ново септемврийче Whistling

# 462
хаха, ново септемврийче, поне сменете зодията hahaha

Излязох, прибрах се, бях единствена в квартала с дете....приспивам Боби и мятам поредни сладки...

# 463
Еееми пак много сте писали Simple Smile Но обяснимо - зима е, седи се повече в къщи Simple Smile
Четох за пишките - е не мога да се включа. За яденето - всичко иска, за всичко пищи, но нищо не яде.... Тя няма 9 кг... Не е слаба де, средно дете си е. Сладките - правих меденки, ама не за да отлежават де Simple Smile Спането сами - Елица си седи сама в кревата и си заспива. Ноооо с Ина положението беше корено различно... Едва миналата година се съгласи да си легне сама в леглото, не в стаята!!! Иначе си имаме сополи, ту се засилят, ту намалят... ми бебешка му работа. Слагам само вит Ц.
Аз току-що поокачих малко топки тук-там из къщи. Елха по обясними причини няма да слагам Simple Smile Ей голяма радост тия топки, сега се събуди и им се радва Simple Smile
А Цвета и Миринда как ме зареждат с постовете си, не е истина  Hug

# 464
  • София
СОник, то така от заиграване да не направите ново септемврийче Whistling
Сакън, рано ми е още Mr. Green Пък и то заиграването не беше от тия Wink

Излязох за 1 час, измръзна ми всичко дето се подаваше извън якето Crazy Ходих до пощата да пусна един подарък, е няма такава драма - оказа се, че няма достатъчно голям плик, кашоните пък много големи, чудо. Накрая го увиха в една амбалажна хартия, язък ми за красивата опаковка. Дано поне не се смачка много по пътя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт