Дани вчера следобед спа 4 часа

Та в общи линии си е хубаво да си се научат сами да си заспиват, ама то не пита де...щото и Кати си заспиваше сама, ама се промени, пък откато се появи Ангел въобще и не желае са си спи на нейното легло и в нейната стая...та сега бате спи там...
Че мен най-вероятно и при следващи раждания това ме чака...
Не е де, ама сега съм малко полуинвалид
хъмм странни закачки 
та като реша нещо рев и мрънкане не ме трогват. Няколко пъти и тропнах по масата и ще не ще почна да спи. Приказка чета и казвам лека нощ. Но това е от година някъде, до към 3 седеше някой да я приспива, но ми писна. Сега от както има комп и приказка не иска, гледа филм и заспива
Но обяснимо - зима е, седи се повече в къщи 
Спането сами - Елица си седи сама в кревата и си заспива. Ноооо с Ина положението беше корено различно... Едва миналата година се съгласи да си легне сама в леглото, не в стаята!!! Иначе си имаме сополи, ту се засилят, ту намалят... ми бебешка му работа. Слагам само вит Ц.
Ей голяма радост тия топки, сега се събуди и им се радва 

Ходих до пощата да пусна един подарък, е няма такава драма - оказа се, че няма достатъчно голям плик, кашоните пък много големи, чудо. Накрая го увиха в една амбалажна хартия, язък ми за красивата опаковка. Дано поне не се смачка много по пътя
Препоръчани теми