СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 21:39 от Niki1

# 91
  • София
Дайте мамите от София да се съберем някъде.
Еми айде де, ама кажете от предишния ден, за да мога и аз да се спретна Rolling Eyes Вие все сервирате по обяд "днес сме еди къде си"...
Вкъщи също има достатъчно място за сбирка, ако някой има желание, всички са добре дошли Grinning

# 92
tsveta ще се възползаваме като се застуди. И в нас приемам гости Simple Smile Поне съм ти близо, и Миша е уредена така  Party
Еми Соник ние така го решаваме Simple Smile ставаме сутринта към 10 -11 се разбираме по skype .... аз нямам нужда от предварителна оговорка, така че решението го оставям на другите които са с повече деца, или им е по трудна организацията. Ние с МаммаТ за 20мин сме готови, така че и в последния момент да кажете къде ще дойдем. Криската учи за изпити сега, та незнам дали ще се включи, но и нея ще информирам като разбера дали ще се излиза... така че сте вие....
просто някой да изтреля : ден, място и горе-долу час  Laughing

# 93
  • София; Дружбето
ААааа, ама кажи за асансьора Wink
шшшшшшшшт Joy

# 94
  • София
Добро утро мацки!

# 95
Добро утро !!!

При нас е -3 , вали поледица и гърми .... ужасссс.

Как са болничките ?

# 96
  • София
ivilda баси...тук е 16 и пече слънце...сутринта валя...но сега е екстра...Ако пак не завали, ще има разходка..

# 97
При нас е около 2 градуса, бива ли такъв студ, брррр

# 98
  • София; Дружбето
тк е топло, но влажно. ние сме на консултация от 12, после ще имам дружка на кафе Grinning Нещо без сняг ми е тъпо. Мисля да украся елхата в събота и с Миша да направим гирлянди от цвета хартия. Но, да не си остана само с мисленето Crazy

# 99
Добро утро!
Дани е по-добре(пупупу),но сега ще отидем да му вземат секрет от носа за всеки случай.Снощи беше неспокоен,мрънка,не заспива,а нито предната нощ спа,вчера през деня само един час,стопи ми лагерите.По някое време го взех при нас и ту единия рита в ребрата,ту другия.Е,баща си повече Mr. GreenСега си смее зайко байко и ми се вижда че е по-добре.
Айде отиваме на лекар.Другите как са-Свил,Коко?

# 100
Ей ме и мен - Свил вчера. след съня си следобед беше толкова потен, направо мокър-все едно от коритото го вадя.От тогава не е вдигал Т. Обрива му стои,клепя с джинджира и тва е.

Надина,какво  стана с обрива на Боб около устата,води ли го на лекар?Че все се каня да питам,ама...

Аз сигурно другата седмица ще украсявам. Миналогодишната ни елха се прекърши на две, та и това трябва да купуваме...

# 101
Ами водих го едната ми каза биодерма имало специално за около устата, а другата си твърди да го мажа преди хранене с бебешко олио .........

Коко по-спокойно спа, сега дивеят с Боби, и пак минавам в крива фаза...........

redaktiram щях да ви казвам за желираните мечета - направих кекса, сложих ги в сместа, ама няма да повторя, щото се разтекоха, слязоха надолу към основата на кекса и после го извадих трудно, меко казано залепна за формата, иначе стана вкусен и сладък.....

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:20 от Nadina

# 102
 Я да се разпиша в тази тема, че току се свършила  Laughing.
 Аз още не съм украсявала, но някак ми е рано още... Пък и ми е едно празнично с тези празни джобове  Rolling Eyes
 Иначе сме добре. Много е започнал да крещи истерично ( като малко павианче ) - от зъби или просто се изразява емоционално  Mr. Green
 Хайде бързо да дооздравяват болничките малчовци и нови болни  да няма!  Hug

# 103
Уж беше по-добре,но от запушеното носле не може да диша и плаче SadИначе се закача и играе,вече си прилича на моето детенце Heart Eyes
Някой може ли да ми даде рецепта за вкусно тесто за пица(много съм боса в готвенето),като тези дето ги продават тъничките на парче?Един колега ми беше дал една рецепта с прясно мляко,но я загубих,а той вече живее в чужбина Simple SmileБеше страхотна,ама....

# 104
Здравейте момичета! Сигурно сте ни забравили, но с право! Така ме е повлякло ежедневието, че едва намирам 5 свободни минутки за себе си, а и  мога ли да се докопам до компа. Аз съм на работа (то това е ясно), Софи я гледа майка ми. Вечер се прибираме към 18.30 и се започва хранене къпане, приспиване, прибиране на разхвърляна къща, готвене и............ Какво да обяснявам сигурно и при вас е така. А така ми липсвате....... Софи е добре - леко хремава е, но е от зъбки. И така.
Колажа на първа страница е супер. Пожелавам бързо оздравяване на всички болнички! И много  Hug  Hug  Hug за всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт