СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 889
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Атракция, Арчита  Hug да се оправят бързо мъничетата!
Как мерите темперетурата на дечица?
Арчита за млякото- можеш да даваш кус кус смесен с каша Слънчо или Хип и АМ. вАНКО САМО ТАКА ЯДЕ КУС КУСА И ПОПАРАТА. Смесвам поне да поеме необходимите хранителни вещества.

# 76
Ох, Атракция, Арчита  Hug Praynig, бързо подобряване на хлапетата....

Темп. меря с електронен термометър под мишницата за минутка е измерил.....

Коко си е в къщи нещо болен го раздава, яд ме е, че ще пропусне басейна и сега ще украсяваме елхата......

# 77
Добро утро!
Атракция, Арчита - да минава бързо  Hug

# 78
Иде ми да се гръмна!До 4 часа няма да имаме вода!Първо беше до 8,30,после до 10,сега до 4 #Crazy
На всичкото отгоре Дани ми събори кафето и в кухнята е локва и няма с кво да измия!

# 79
  • София
Много болничета са се събрали Sad Да се оправят бързо и Дани, и Свилко, и Коко Hug

Температурата я меря с електронен термометър в дупето. Под мишницата изобщо не мога да го кандисам да стои мирен.

# 80
Температурата меря с електронен термометър под мишницата.Реве, дърпа се, но тва е.
Водих го пак при док', че обрив в слабините му се появи. Не е варицела, не е скарлатина, явно от самия вирус. Че и пишката му отекла  Confused Сега и арника давам. Милото ми  мече....

Hug за Коко и Дани

# 81
  • София
И на Коко бързо да му минава..
Днеска Ангел се запозна с Косара и Габи...Нооо Косара сложи мъжете в малкия си джоб...опасна работа е...Габи пък много хубаво приказва, издава страни звуци, но неможе да се обясни...страхотно звучи обаче...
Много пусто тук бре...

# 82
Емир къде се срещнахте? Дайте мамите от София да се съберем някъде. Ние с МаммаТ и Криската сме почти всеки ден заедно и всякакви дестинации ни устроиват, само да има забавление за децата.
Ето ви сайтче за играчки. С безплатна доставка и доста богато на артикули.
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&category=1&p … ge=1&limit=12

# 83
Ахам, аз нямах нет от обяд и полудях, разхвърлях украсите и елхата вече е готова, къщата почти и тя цялата е украсена. Коко получи вече писмото от дядо Коледа и почва всеки ден с по една задача и един подарък.....

Бобо днес ме е взривил изяде шамараите по дупето, без никакви угризения, аз нали все се оплаквам, че в къщи го е обърнал на таверна и днес за да затвърди, поредния счупен буркан - с компот от малини - чудно, навсякъде стъкла и сок  ooooh!, отделно Коко и той е решил да се грижи за бързата подмяна на посудата в къщи. Коко кашля лошо и съвсем се вкиснах, то не друго, ама не мога да помогна по никакъв начин и още повече се нервя.....благодарение на кашлянето не се е спрял изобщо, беснее и ме нерви много....Абе крив ден ми е, не крия....

Утре съм на зъболекар и ми е ..... - имам поне един мъдрец за вадене и един, който прясно се счупи и то след като си запазих час......

Болните, как изкарахте деня......?

# 84
  • София
vanina123 ами в къщи...
Надина  Hug

# 85
Момичета ще правим ли томбола тази година, ако има желаещи до 10 -дек. ако искате ми пратете на лични желаещите и да разджуркам имената. Аз викам една символична сума 10-ина лева е достатъчна....., по-скоро за идеята........

# 86
  • София; Дружбето
заповядайте у нас Mr. Green аз нали съм трудноподвижна, затова пък гости посрещам с отворени обятия

# 87
ААааа, ама кажи за асансьора Wink

# 88
по започналите съобщения да разбирам, че сте съгласни....

томбола - на лични на моя милост, чакам потвърждение .....Скромна сума до 10 -ина лева.....до 10 декември ще чакам желаещите.......

# 89
Aуууу,много болни пак ooooh!Бързо да се оправят мъниците, че идват празници Wink
Онзи ден ходих до педи, ами толкова хора да чакат пред кабинета не бях виждала до сега. ShockedНямаше място и чак вън имаше народ.ooooh!Явно страшни вируси са плъзнали.
А иначе какво творя, знаете моите си неща. Снимки на който му се гледат у Фейса Wink

Общи условия

Активация на акаунт