СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 037
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Дани и той нямаше колики.Мислех че има и за това плаче,а то милото гладно било... Sad(мислех си,че кърмя)
А за сладките....дойде ми МЦ и не ми е до нищо.....Аз и не мога,де Rolling Eyes

# 361
Аз  горещо ви препоръчвам тези сладки http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg8820.html#msg8820

Най-накрая украсих елхата  Party Но как ще я увардя от малката хуна Simple Smile
Отивам да меся питка, довечера ще му правя прощъпулника.

# 362
Ванилените кравайчета ли...и аз си ги записах, ще ги правя утре.........

Сложи материалите за Цвилинг-а и моливи за рисуване - знаеш ли, може и той да метне на теб с творческите способности...

# 363
Айде да се снимате като ги правите и пуснете едно видео,може да прихвана нещо.... Flutter

# 364
  • София; Дружбето
Някой да ми обясни защо колед ните сладки се правят 1 месец преди коледа Crazy Аз си ги обичам пресни и топли, та ми е супер онеобяснима цялата тая работа. Ако някой може да се формулира Mr. Green А и къде да намеря коледни подправки, че миналата година правих, но прекалих с кимиона и индийското орехче и не ми хареса вкуса, въпреки че бате беше много доволен

# 365
  • София
Чe aз си ги правя малко преди Коледа, тази година за първи път прочетох, че се правели един месец по-рано Crazy
Кои са коледните подправки? На мен само канелата май ми навява такива асоциации.

# 366
Канела, джинджифил, ванилия и мед, за мен е само това - лично аз освен ванилията нищо друго не понасям, прекалено силни са ми другите.........

Правят се по-рано, защото са основно масло и брашно, а те колкото повече стоят, толкова по - хубави стават. Същото както с така наречените войнишки курабии ( ако някой ги е чувал де) - с времето стават по-меки, по-пръхкави и по- ядящи се....

А отделно се правят по-рано, защото се приема, че примерната домакиня, ще направи поне 4-5 вида сладки, отделно са ястията за бъдни вечер и Коледа и съответно не би трябвало да и стигне времето...та затова....

# 367
Айде да се снимате като ги правите и пуснете едно видео,може да прихвана нещо.... Flutter
http://atrakcia.multiply.com/photos/album/26#photo=45 ето ги кравайчетата

Миналата година правих и стъклените сладки http://atrakcia.multiply.com/photos/album/26#photo=42, но ми е врътня. пРавих и медената къщичка, и меденки на Джемма-всичко е в тоя албум,да не пълня поста с линкове....тая година само кравайчета, евентуално и меденки. ааа, и едни кокоски правя,даже сега ги забърках,че имах 6 белтъка, те поне са лесни.

Джинджифил-а, портокаловите кори и канелата са коледните миризми Simple Smile Не мисля да правя нищо по-рано, щото ще ги изядем  Crazy

Та мина прощапулника - какво ли не му наредих, закова се с питата на земята. После реши да помръдне, една топка хвана и продължи да яде  Laughing

# 368
  • София; Дружбето

Та мина прощапулника - какво ли не му наредих, закова се с питата на земята. После реши да помръдне, една топка хвана и продължи да яде  Laughing
Ми, цял живот ще яде с топки в ръката Mr. Green Joy кво лошо

5-6 вида сладки и 11 ястия когато децата са ми с бавачката, а аз имам на раполежение целия ден само за себе си и готвене Crossing Arms

# 369
  • София
Хахахаха направо ме уби...хахахах...яде си питка човека... Joy
То и щолена се прави предната година, за следващата Коледа, ама незнам тия в Метро дали така са правени Wink
Освен всички изброени коледни подправки, нещо ми се върти и карамфил newsm78 или аз съм правила някаква такава рецепта...
Атракция...големи красоти. ..
Мдааа войнишките курабийки често ги правехме едно време...хубави си бяха и лесно ставаха, пък и много...добре, че ме подсети...НАдина
Кати си смени подаръка за Коледа...сега пък искала кухня, и такова написахме в писмото, което вече е взето от джуджето.....Добре, че не поръчах къщичка, ама аз си я познавам...та сега търся детска кухня  Rolling Eyes

# 370

Освен всички изброени коледни подправки, нещо ми се върти и карамфил newsm78 или аз съм правила някаква такава рецепта...

Да,пропуснах го, но аз не го харесвам като миризма, свързвам го с къна, едно време се мацах и не мой го трая от тогава  Crazy

# 371
Лелеелее, имайте милост с тези сладки. Супер са!!! eat Аз нали още нямам фурна Cry Старата изгоря ooooh!
Емир: в Карфуа имаше хубави и евтини кухни, имаше и страхотна дървена къща за 34 лв с 22 части обзавеждане. Аз взех на Зоя от там лаптоп на Барт за 27лв на БГ и за Лора пак на Барт Моята първа говореща книжка за 17,90лв./това май ви го писах,ама карай Joy/

Та мина прощапулника - какво ли не му наредих, закова се с питата на земята. После реши да помръдне, една топка хвана и продължи да яде  Laughing
Ми, цял живот ще яде с топки в ръката Mr. Green Joy кво лошо
Joy Joy Joy Joy Joy

# 372
  • София
arllina мерси за инфото  Hug ...Утре съм на фризьор и се чудех откъде да подхвана магазините...а то ще е от Карфур...

# 373
# 374
  • София
Добро утро мацки!

Общи условия

Активация на акаунт