СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 041
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
Никакво настроение нямам в това гадно време,а трябва да пазарувам и да купя подарък на една мацка,която сряда става на една годинка GrinningА и вчера го писах почивен и къщата е ...... ooooh!

# 376
Арчита и аз на твоя хал, Калоян не спира да кашля, да го е...в магарешкия вирус. Днес викам край водим го на градина, а само да ми го върнат, ще стрелям с къртечница направо, а мм ми разказва, как всеки кашлял като съдран чувал.....Що ли не се учудих....

Имам да купувам и аз подаръци детски, ама в тоя студ по-далеч от кухнята с Боби не мога да стигна, снощи изрушках всички нет магазини поне нещо от там да поръчам, ама или ужасно скъпо или безумно грозно....
А това ме влудява, има ангажименти, има дете......

Айде дано ви е по-весел деня от моя....

# 377
Имам да купувам и аз подаръци детски, ама в тоя студ по-далеч от кухнята с Боби не мога да стигна, снощи изрушках всички нет магазини поне нещо от там да поръчам, ама или ужасно скъпо или безумно грозно....
А това ме влудява, има ангажименти, има дете......
И аз така - 3 дни рових и се отказах.

Наде, прави ли му бирен сироп? Има едни хомеопатични какпи на Хийл - Тартефедрил (около 9лв са). Те са за упорита кашлица - и Бужи, и Анатоли са ги пили с добър  ефект.

# 378
  • София; Дружбето
Добрутру. АЗ мисля да изкарам Габи да се овъргаля в снега за малко. Нещо ми подкашля, ама ал идват празници Crazy

# 379
  • София
Добро утро Simple Smile
И Никола диша като Дарт Вейдър, ама не виждам сополи, кашлица също няма засега, дано му размине.
На всичко отгоре установих, че и двата космонавта дето ги има, са на ръба да му омалея - едвам се побира в тях. А ми изглеждаха огромни. Crazy Иначе ще го отъркалям и аз в снега малко Mr. Green

# 380
  • София
Че какъв сняг е навалял толкова бре...тук има, няма милиметри...не става за търкаляне..
На Ангел пишката е леко надута newsm78, верно че вчера легна много рано и днеска сутринта чак смених памперса и беше много мокър....ама дали е от това...Сложих компрес от риванол...Не го боли, дърпа си я пак...ама си е леко зачервена... newsm78

# 381
Тук няма сняг, само студ.

Еми, имаш ли Арника? Дай му  Peace Когато дозабели пишката на Свилен преди 2 седмици, док' каза да дам арника- 2*5гр, защото се беше поподула и зачервила, промивахме с риванол. За 2 дни се успокои напълно.Но аз знаех от какво е...заведи го да го видят.

# 382
  • София
Нямам арника...ще купя..незнам, дали да го водя кабинетите да пълни с болни деца...ще промивам и ако не спадне май тогава ще водя... newsm78 Сега гледах поспаднала е...незнам дали може от дългото стоене на мокрия памперс...

# 383
Ми според мен не може да е от пампата,не седи за първи път с памперс...слагай компрес и дано мине/.
Що ви виках аз, че пишките само неприятности носят  Crazy

# 384
  • София
Бе и аз това си мисля, ама досега не е седял от 18 до 7 с памперс...щото вчера тогава я смених и заспа и чак сутринта смених пак...та много време ми се струва, а и много беше пишкал...друг път не е толкова мокра...Че от какво друго да е...

# 385
Ми според мен не може да е от пампата,не седи за първи път с памперс...слагай компрес и дано мине/.
Що ви виках аз, че пишките само неприятности носят  Crazy
еееееееееее,не само hahaha Blush
Моя син чак сега откри чекмеджетата...А аз тъкмо изчистих Sad

# 386
Бе и аз това си мисля, ама досега не е седял от 18 до 7 с памперс...щото вчера тогава я смених и заспа и чак сутринта смених пак...та много време ми се струва, а и много беше пишкал...друг път не е толкова мокра...Че от какво друго да е...
Расте му на човека Grinning

# 387
  • София
Абе, че е пораснала, пораснаа е тук последните дни определено е по-голяма...ама днеска вече си е зачервена леко  подута...ако се е поскъсала кожата от растежа... newsm78 Незнам..
Що ви виках аз, че пишките само неприятности носят  Crazy
еееееееееее,не само hahaha Blush
хахаха;-) Sunglasses...  

# 388
За последната упорите кашлица на Зоя много й помогнаха АЦЦ на прах, вижте в аптеките, не са скъпи. Май по 3 на ден пиеше, ама колко като грамаж бяха не помня Thinking Има и сироп,но от него голяма файда не съм видяла ooooh!

# 389
  • София; Дружбето
Разходихме се. Снегът е мокър и бързо се прибрахме. няма за овъргалване, но Габи се постара Mr. Green
Абе само моя ли човек е незаинтересован от пишката си Crazy Не дава да се бара, само като го къпя може, иначе дума да не става ooooh! 
Еми, не знам от какво може да е подута, ще не звъннеш на педито да питаш информативно

Общи условия

Активация на акаунт