СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 21 905
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Гари, честит рожден ден   bouquet Много много любов и щастие ти пожелавам  Hug (хората може пари да искат да пожелавам,ама за мен лщбовта и щастието са си най-важни и за това ги желая на всеки).
Кришка, много гадно така преди празниците. При нас положението с безпаричието е подобно, но поне съм доволна че докато имаше успях да купя подарък на малия, пък празника ще се изкара някак  Rolling Eyes

Цвета, пицата става и със хляб + лютеница,отгоре кисели краставички и каквото имаш. Аз много лесни манджи мога да кажа,ама все посни, нали съм си тревопасно  Crazy

# 661
  • София
Гари - жива и здрава, обичана и глезена. Аз ще ти пожелая и много пари, че без тях...живота е доста по труден...Ще ти запомня РД, че днес и брат ми е рожденник

Кришка - гадости някакви са ти се случили... HugНо ти си оправна, важното е на бате ръката да се оправи...
Зъби - дъвче накрайника, но чак миене  - трудна задача.
 Уши - само това, което се стига с клечката...навътре не пипам...
Така, както нямаше да ходя на консултация, така педи днес по скайпа ми съобщи, че ме чака, защото нямало хора.Страхотна жена е, направо си я обичам... Спертнах се и отидохме..Ангел е 74 см и 9 кг..В къщи на кантара го изкарвам повече, но това са  данните от педи. ЗА превенар от 1 до 2 годинки се правят 2 приема, тя каза, че препоръчва на боледуващи деца...така че знаете...който иска да му мисли от сега, че са си два приема...Казвам го, защото синфлорикса вече го бият по здравна каса и е задължителен, нашите деца пропуснаха тези ваксини...
ПРибрахме се и Ангел се напъха пак в камината, но досега седеше/и там е чисто и не цапа/ но днес се изправи...и няма да ви кажа, докато отида до него на какъв коминочистач се беше направил...Идваше ми да го смачкам, а той се хили като тиква...
Благодарение на Атракция , днес и КАти получи писмо от дядо Коледа...Слушаше мнооого внимателно и обеща до Коледа да е послушно дете хе хе....
Надина стига бре...я малко да кротнат тия твои мъже...
КАкво стана с линка за хомеопатични...днеска научих ново, за средно течаща хрема  Party

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 20:12 от EmiR

# 662
  • София
Гари, честит рожден ден и от нас!
Ние сме все с температура, но сякаш интервалът, през който я вдига е по-голям (в смисъл, че вчера й давах лекарство през 3-4 часа, днес през 6-7). Май това е подобрение  newsm78 Дано тази нощ да спи, щото снощи беше кошмар, рева почти цяла нощ  Confused
Бързо оздравяване на всички други дечица!
Аз освен болно дете се занимавах цял ден и с тъпите служители от тукашния КАТ, според тях не можело да се явявам на изпит до април щото трябвало да живея 6 месеца в страната преди изпита. Наложи се да ходя при шефа на КАТ да четем заедно съответния член от закона, че да се съгласят с мен, че щом съм румънски гражданин не мога да ме спрат  ooooh! Дано да не ми правят сега проблеми на изпита, защото тук кормуването е с катаджиите  Rolling Eyes
По темата с лекарствата не мога да пиша, не разбирам много от лекарства, като бях бременна гледах да не пия нищо  Whistling
Цвета, ако не си сготвила още - пържени филийки.
Зъби мием отдавна с четка, никога не сме ползвали накрайник.
С ушите напоследък е трудно, преди не мърдаше, но сега иска да ми вземе клечката и да си бърка сама в ушите...Всъщност си бърка в ушите и в носа с каквото хване, ако не внимавам. Не мога ни една секунда да я оставя без наблюдение (това освен, че се катери на всякъде  Tired ).
С количка не сме излизали от има-няма два месеца. На ръце или за ръчичка и ходим навсякъде без проблеми.
Кришка,Надина  Hug

# 663
Линка с лекарствата ще го има, на Атракция като и мине зора ( Успех!!!)...

Ей, друга работа било човек и до магазина да отиде за 5 минути сам, доволна съм. Къпем децата и по леглата, че май и аз съм доста изморена вече.

Без количка не мога да мръдна никъде, на моето нормалния му ход е подтичване....просто е абсурд за ръка, означава непрекъснато да го нося...Десет клигорамово кюфте с дрехите - мерси...

Покахонтас дано да имате спокойна нощ  Hug

# 664
Майчета, благодаря за сърдечните пожелания! Вие сте специални за мен! Всеки ден ви чета и мъж ми от време на време възроптава" Ама какво толкова си пишете, ама пак ли четеш..." Всички ние преживяваме в момента най-голямото си щастие и понякога пишем делнично, но сърцата ни знаят, че имаме най-голямото богатство-децата и всичко е за тях, всяко споделяне е обич към тях, за тях.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 21:30 от gary

# 665
  • София
Хм взех, че направих нов албум - Коледа 2010, обаче не го виждам...Качила съм и една снимка..от на Кати празнеството в английския...Обаче влизах, излизах и го няма, а като пусна търсачка го намирам...Я някой да ме проконтролира  Grinning
gary ммдаа това  с  делничното и аз си го мисля. Често и като съм им сърдита, си давам сметка, ме наистина имам най-голямото богатство, независимо, че някой път ми се иска да го ступав и едното и другото богатство  Laughing

# 666
  • sofia
gary , честит рожден ден и от мен!   bouquet
 Момичета, благодарско за милите думи!  Hug
 Ъ, ушите чистя само отвън. Шесте зъба на Петко още не са виждали четка. Laughing

# 667
Здравейте.
И Ади е с 5 и 1/3 пробили зъба, та не се мием с четка още. Купила съм и си игаре с нея в ваната докато се къпе, повече си чеше венците, но пак потръква зъбите в играта.
При нас нищо интересно, вече мисля че е здрава.
Еми албума е ОК. И аз се отчетох в него  Wink

# 668
Добро утро Мацки !!!

Давайте чашите , Кришка , за тебе специално !!!

Зъбите още не мием, не съм му взимала и четка. Ще потърся.
Ушите по време на баня ги чистим. Не дава много, много.

Гари, ЧРД на патерици !!! Жива и здрава да си и много обичана!!!

Ивилда, де зачезна пак.....
тук съм, ама .... ставаме рано напоследък, цял ден нагоре надолу, не успявам да легна следобяд, и вечер съм като пребита.
В Петъка нали бяхме на банкет, Алекс спа при свекърите, на сутринта не ме търси да го кърмя, и от тогава спряхме. Вече не се кърмим, и ми е малко гадно. От тогава през вечер гости до късно, ставам в 5-6 ч ... и ми дотегна вече. Снощи заспах в 9 ..

# 669
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда спри се бре жена с тия купони... Wink
И ние май сме на път да се отбием...Ангел цока само по веднъж...тия дни...Ама каквотоо, такова...Покрай сестра си има доста други изкушения..и явно няма да го кърмя до 2 години както нея...
vanina123 днес и аз го виждам албума...но снощи не...Андреа е за корица на  списание, страхотна е...

# 670
  • sofia
Добрютро, скъпички! Я да върна жеста на Ивилда и да пльосна тук една закусчица!
 Тук е егати маглата...Направо с нож да я режеш.

# 671
Добро утро!
Кришка, Hugколежке!Липсваше Grinning
Честито на Гари на патерици!Жива и здрава!
И аз щях да питам за зъбите-каква паста купувате?За ушите-чистя ги старателно,но нослето ако трябва да почистя....Ужас-реве,рита ме....
Има ли друго диване,което още не ходи?Моя маймун го е страх да се пусне и само за ръка-писна ми вече,и понеже вкъщи няма къде толкова да обикаляме за ръка,всеки ден в студа навън и сутрин и вечер.Дърпа ме за ръката,стигаме до входната врата и почва да мрънка....И искам,не искам излизам Simple Smile

# 672
Ивилда спри се бре жена с тия купони... Wink
мъжо е отпуска и само кани ... ама го оставяме сутрин да си спи, ей го още спи ...

Видях снимките, много хубави. Ние в неделя бяхме на коледно детско парти, Алекс в началото го беше стрях, но после успях да го снимам., та ще кача и аз снимка.

О Кришка, мерси !!!
Арчита,  Hug !!! Ще излизаш какво да правиш !

# 673
И тука е голяма мъгла, дано се вдигне че баща ми тръгна да кара 200 км с колелото...

# 674
Привет от мъгливия Студ. град!  Rolling Eyes
НИе също имаме четка за зъби, проявяваше интерес по-рано, но вече не. Някъде из кутиите с играчки е, току изскочи...
На мен ли така ми се струва, или форумът се е превърнал във "форум-на-майките-с-болни-деца" или "коледа-е,-нека-поболедуваме" или още "кое-лекарство-за коя-болест..." Дано се оправят бързо малките!
Весели празници от нас, едва ли ще вляза скоро, като знам как ми запецва компа от тоя форум и от продавалника...

Общи условия

Активация на акаунт