Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 737
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 480
  • София / Костинброд / Годеч
Някой за Айли ? Чакам да се събере група за първо ниво, 2 пъти в седмицата вечерни курсове Simple Smile Хайййде с мен Simple Smile))

# 481
Здравейте,

Живея в София. Получих известие, че съм одобрена юли месец 2011 ( кандидатствах септември 2010 ). От юли насам се опитвам да се запиша, но исках да е някоя от по-известните школи, а не както казвате  в "някое магазинче с преподаване на английски". Където и да се обадя ми казват, че не работят с ваучери по тази програма - Престиж, Европа, Училища за Европа...... и т.н Аво Бел имат курсове по тази програма само на моста Чавдар и то от 18 часа, т.е. няма как да стигна до там след работа.

Та въпросът ми е насочен към apetrushinova : кога разговаря с Европа и писмено ли отправи въпроса си или по телефон ? Аз звънях по телефона на всички школи и отговорът е един и същ - не работим по тази програма.......

Лошото е, че времето минава и накрая няма да мога да се запиша никъде.....

# 482
  • София / Костинброд / Годеч
Здравейте,

Живея в София. Получих известие, че съм одобрена юли месец 2011 ( кандидатствах септември 2010 ). От юли насам се опитвам да се запиша, но исках да е някоя от по-известните школи, а не както казвате  в "някое магазинче с преподаване на английски". Където и да се обадя ми казват, че не работят с ваучери по тази програма - Престиж, Европа, Училища за Европа...... и т.н Аво Бел имат курсове по тази програма само на моста Чавдар и то от 18 часа, т.е. няма как да стигна до там след работа.

Та въпросът ми е насочен към apetrushinova : кога разговаря с Европа и писмено ли отправи въпроса си или по телефон ? Аз звънях по телефона на всички школи и отговорът е един и същ - не работим по тази програма.......

Лошото е, че времето минава и накрая няма да мога да се запиша никъде.....

Здравей Simple Smile
Ами звънях им началото на месеца -3ти или 4ти октомври. Първо им бях пратила мейл, на който получих отговор чак след 5 дни. Така че по-добре им се обади. Иначе по телефона ми казаха, че ако искам да се запиша за първо ниво веднага да отида за тест, че почваше примерно от 10ти, а второ ниво от 27ми. Не успях да отида, та затова после звънях и на Айли (а и са ми по-удобни Simple Smile) и така Simple Smile

Ще се запишеш, ако е удължен срока до 30.10 както написаха в темата за ваучерите ще е супер Simple Smile

И все пак прегледай школите пак. Аз звънях и на Омега, те също си работят. Единствения тотален отказ беше от Фарос, които ми казаха, че най-вероятно няма да организират групи, защото няма да стигне времето.

# 483
Здравей,

много благодаря за бързия отговор. Още днес ще отида до офиса им на Пиротска и ще видя какво ще ми кажат намясто. Дано да стане.

Хубав ден !
  bouquet

# 484
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
В Рувекс би трябвало да има места. Поне такава информация имах миналата седмица, когато се чухме по друг повод и се заинтересувах за колегите, които още чакат да им се обадят с одобрение.
Наскоро колега се записа в Академия, само там намери свободни места.

# 485
Здравейте, момичета,

Искам да ви разкажа нещо по отношение на искането на парична гаранция за неприсъствие в някои ДО.
По принцип, по програмата всеки има право на 20% отсъствия, които, сметнато като брой посещения, са съвсем нормално определени. Освен това, на изпита трябва да имаме резултат над 75%. В противен случай, както се знае, обучаващият се трябва да си плати сумата от 700лв. Сега: БТ прехвърля топката на ДО, които трябва да си търсят парите от учениците. Най-нормалният и естествен начин за това е клауза в договора, който така или иначе всеки курсист подписва с избрания ДО. В крайна сметка - щом не изпълни тези две точки, ще си плати. Никакви такси и вноски не са необходими, за да задържат и принудят курсиста да ходи редовно "на училище".

Не ми се иска да разводнявам поста с повече коментари - но винаги можете да подадете оплакване, ако някъде някой ви иска допълнително пари... Щом един ДО може по най-нормалния начин да си регламентира условията, значи така могат всички. Какви такси, какви пет лева....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 486
На вас нормално ли ви се струва  групите да са 15-20 човека? На мен изобщо  Naughty Карала съм курс с 4 и с 8 души , разликата е огромна , а 18 не ми се мисли какво е?  Със сигурност няма нищо да научите  ! Дайте сега като не плащаме да си губим времето/което е доста по скъпо от курса/
Има ло някъде изисквания за мин. и макс. брой курсисти в група?  newsm78
Zapetaika обучаващия плаща това което е ползвал- ако се откажеш в първо ниво , плащаш само него! Доста ме притеснява и мен продължителността - 3 курса са сериозен ангажимект , надявам се да не ми изникват непредвидени ситуации Praynig

# 487
На вас нормално ли ви се струва  групите да са 15-20 човека? На мен изобщо  Naughty Карала съм курс с 4 и с 8 души , разликата е огромна , а 18 не ми се мисли какво е?  Със сигурност няма нищо да научите  ! Дайте сега като не плащаме да си губим времето/което е доста по скъпо от курса/
Има ло някъде изисквания за мин. и макс. брой курсисти в група?  newsm78

Не е нормално, разбира се - по принцип максимумът за езикова група е 12 души... В нашата сме около 12-13, но тъй като никога не сме всички, се работи много спокойно, обръща се внимание на всеки един и като цяло не е проблем, че сме повечко...

# 488
Здравейте, аз кандидатствах по програмата Аз мога повече и учудващо кандидатствах септември 2011 и днес ми се обадиха да отида да си взема уведомление,ваучери или и аз все още незнам за да мога да се запиша при ДО.Искам да попитам има ли някои които е кандидатствал по тази програма в Плевен за чуждоезиково обучение и са му дали ваучери или пък е започнал самия курс.Моля за мнение за курс -къде ,как ,кога и всичко Rolling Eyes
Ако напред в темата има отговор на моите въпроси се извинявам.

# 489
Здравейте, аз също наскоро бях одобрена за програмата и започнах търсене на подходящ доставчик за град София. Изчетох почти всички мнения и виждам, че повечето от вас са се записали или вече са изкарали курса в Училища Европа и са много доволни. По този повод имам 2 въпроса: 1. има ли разлика между Училища за Европа и друга школа с подобно име (Европа) и дали първото е това, от което сте доволни; 2. някой от вас карал ли е курса в офиса им в Младост и съответно доволен ли е от обучението си именно в него (най-близо ми е).
Разгледах някои сайтове на центрове и много голямо впечатление ми направи образователен център "ЕС България", както и Британския културен център. Някой има ли мнения за тях? струват ли си? Много се колебая между тях, но вече съм и допълнително разколебана заради чудесните коментари за у-ща Европа. Аз искам да получа добра подготовка, но не ми се нрави да доплащам, както е за Интелект и др. Във Фарос и Никанор доплаща ли се, добри ли са? Вчера ми подхвърлиха и за Престиж .... оххх вече не знам ... Ще се радвам, ако някой може да ме улесни с обективна информация. Лека вечер.

# 490
Здравейте, аз също наскоро бях одобрена за програмата и започнах търсене на подходящ доставчик за град София. Изчетох почти всички мнения и виждам, че повечето от вас са се записали или вече са изкарали курса в Училища Европа и са много доволни. По този повод имам 2 въпроса: 1. има ли разлика между Училища за Европа и друга школа с подобно име (Европа) и дали първото е това, от което сте доволни; 2. някой от вас карал ли е курса в офиса им в Младост и съответно доволен ли е от обучението си именно в него (най-близо ми е).
Разгледах някои сайтове на центрове и много голямо впечатление ми направи образователен център "ЕС България", както и Британския културен център. Някой има ли мнения за тях? струват ли си? Много се колебая между тях, но вече съм и допълнително разколебана заради чудесните коментари за у-ща Европа. Аз искам да получа добра подготовка, но не ми се нрави да доплащам, както е за Интелект и др. Във Фарос и Никанор доплаща ли се, добри ли са? Вчера ми подхвърлиха и за Престиж .... оххх вече не знам ... Ще се радвам, ако някой може да ме улесни с обективна информация. Лека вечер.

Мога да се включа само за Престиж - добри са, организирани, базата е добра, но мисля, че не работят по Аз мога.

# 491
Здравейте  Hug  следя темата за Варна се интересувам, дали има, някакво движение, аз съм от тези номера със 700 и иии

# 492
Вкл. се с инфо за Британика- Пловдив ! Започва кур от 14 ноември по програмата, нивоА2 ,като 10 часа седмично /60%/ са присъствени с учител  , другите /40%/ он-лайн , в сайта на Оксфорд- това е работната тетрадка. Това което не ми допада е че курса е предвиден за 19.30 -21.30 , което за мен , зимно време особено е много късно!Иначе базата изглежда супер и ми вдъхва доверие! Те са сертифицирани да прдвеждат изпити за Кеймбридж унив. и преподавателите не се подбират току-така!

# 493
По програмата "Аз мога повече" ми дадоха едно удостоверение и ми казаха че имам срок от един месец да си намеря обучителна организация , така ли е и при вас?
Мнения за училища Александър - обучение по английски език???

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:45 от dani777

# 494
  • София
Къде мога да намеря списък на одобрените доставчици английски език? Търся си дневен курс, ниво В1.

Общи условия

Активация на акаунт