Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 456
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте искам да попитам има ли някой тук, който да е записал дистанционно обучение? Доволен ли е? и по точно става въпрос за Изоблок. Кое е по добре кабинаъта или Изоблок. Наясно съм с дистанционната форма за обучение така че не искам поучителлни отговори Моля за отзиви ако има някой записан там. САз съм от Пловдив

За съжаление няма как да дам мнение за Кабината, освен че аз избрах Изоблок пред Кабината, защото мога да си гледам уроците по всяко време, а доколкото разбрах в Кабината е в определен час и ден. Дано да съм била полезна. Simple Smile Ако имаш други въпроси ми пиши на лични Simple Smile
И в Кабината можеш да си гледаш уроците по всяко време, само часовете с преподавател, така наречените консултации са в определени часове и дни в зависимост от нивото ви на даден етап- нормално е преподавателя не може да бъде подсигурен 24 часа в денонощието  Joy
Само че в Кабината уроците с преподавател са САМО вечер от 7-9 ! Няма дневен курс , както някой си мислят или пък възможност за избор на урок- в този час стартират всички уроци за всички нива! Има преговорни уроци събота и неделя, които са различни за всички нива!Там евентуално може да наваксаш пропуснатото !

# 976
Някой има ли отговор дали е одобрен?

# 977
НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ КОЛЕБАЯТ В КОЯ ФИРМА ДА СЕ ЗАПИШАТ, ЗА ДА ИЗУЧАВАТ АНГЛИЙСКИ ПО ТАЗИ ПРОГРАМА, БИХ ПРЕПОРЪЧАЛ ФИРМА "НАСИ". МНОГО СЕРИОЗНИ ХОРА. А АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ ДА ПОПАДНЕТЕ И НА ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА ИВАНОВА - МИСЛЯ, ЧЕ МАЛКОТО ИМЕ Е ЕКАТЕРИНА, НО НЕ СЪМ СИГУРЕН, НАПРАВО МОЖЕ ДА УЛУЧИТЕ ЦЕЛТА.

# 978
[/b]
НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ КОЛЕБАЯТ В КОЯ ФИРМА ДА СЕ ЗАПИШАТ, ЗА ДА ИЗУЧАВАТ АНГЛИЙСКИ ПО ТАЗИ ПРОГРАМА, БИХ ПРЕПОРЪЧАЛ ФИРМА "НАСИ". МНОГО СЕРИОЗНИ ХОРА. А АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ ДА ПОПАДНЕТЕ И НА ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА ИВАНОВА - МИСЛЯ, ЧЕ МАЛКОТО ИМЕ Е ЕКАТЕРИНА, НО НЕ СЪМ СИГУРЕН, НАПРАВО МОЖЕ ДА УЛУЧИТЕ ЦЕЛТА.
[/quot

И сега започават въпросите : За кой град ?

# 979
Искам да попитам във Варна някой записал ли е дневен курс (до 17.00 ч.), без събота или неделя?

Че то има ли някой от Варна , който да е уведомен  ooooh!

# 980
Искам да попитам във Варна някой записал ли е дневен курс (до 17.00 ч.), без събота или неделя?

Че то има ли някой от Варна , който да е уведомен  ooooh!

За новия прием не знам, аз получих преди малко повече от месец уведомлението си от миналата година..

# 981
Момичета, дайте съвет, кой доставчик в Пловдив да избера. Мисля, че  ще съм за ниво B 1, понеже имам предните нива от разни езикови школи. Бях се спряла на Британика но при тях обучението включва и дистанционно и затова са отложени малко...

# 982
Момичета, дайте съвет, кой доставчик в Пловдив да избера. Мисля, че  ще съм за ниво B 1, понеже имам предните нива от разни езикови школи. Бях се спряла на Британика но при тях обучението включва и дистанционно и затова са отложени малко...
И мен ме интересува този въпрос. Но стигнах до извода, че повечето хора избират ЕвроАлианс, но аз се интересувам дали някой е карал курс в Инглаленд?

# 983
Здравейт, днес разговарях с няколко доставчици в Пловдив... на повечето места за моето ниво B1/B2 има групи, които ще започнат януари. Ще помоля за коментар, ако имате такъв за Омега и Тера. Май се спирам на тях, защото от Евро алианс не казват нищо конкретно, а Британика, заради дистанционното не се знае кога ще започват.
Благодаря Предварително Simple Smile

# 984
Здравейте!
Насочила съм се към Британика.
Моля за отзиви. Иначе курса ще започне в средата на януари.

Може ли някой, който е държал тест в Британика за B1 да ми каже горе-долу какво включва. Аз имам сертификати за по-долните нива, но отдавна не съм използвала езика и ми е малко стресиращо.
Естествено ще седна да си поопресня нещата, но моля за помощ относно теста  Praynig

# 985
като гледам добра темичка се е заформила, ама неяснотите много!Аз чакам удобрение за ваучер по английски език!Още не съм решила къде да го използвам ако го получа, гледам че има разнообразни мнения относно фирмите. Някой знае ли дали Престиж приемат такива ваучери? Понеже искам да запиша курсове при тях, които стартират февруари месец, и които са ми наложителни, само дето незнам дали до тогава ще разбера дали съм удобрена или не, в противен случай ще трябва да си ги заплатя!
Някой знае ли кога е крайният срок в който ще се обявят удобрените и от кога може да се получат ваучерите!
Аз вече съм карала Малък и среден бизнес в една фирма.Обучението беше онлайн и започна миналата година октомври, тъкмо бях родила и ми беше много трудно, продължи до февруари мисля когато положих и изпита, и представете си преди две седмици си получих прословутата диплома от тях.От самата фирма ми подадоха документите, после ми каза че съм одобрена \уведомлевието за това ми го дадоха в бт, а не по пощата\ да отида да си взема ваучера, а от фирмата ни чакаха пред бюрото по труда където ни взеха ваучерите и след две или три седмици започна обучението.Целият процес от подаването до получаването на ваучера сигурно е бил повече от  6 месеца, а до получаването на заветната диплома година и половина.Е няма що!Ама такава ни е системата.

Дано по-скоро се разбере за вече удобрени!Всъщност има ли такива вече!Говоря за подалите документи октомври-ноември 2012г?

# 986
Здравейте!
Насочила съм се към Британика.
Моля за отзиви. Иначе курса ще започне в средата на януари.

Може ли някой, който е държал тест в Британика за B1 да ми каже горе-долу какво включва. Аз имам сертификати за по-долните нива, но отдавна не съм използвала езика и ми е малко стресиращо.
Естествено ще седна да си поопресня нещата, но моля за помощ относно теста  Praynig
Ако питаш за входящия тест за определяне на нивото- той е комбиниран и не е за определено ниво! Отиваш , пишеш каквото знаеш и ще ти кажат за кое ниво си!

В ТЕРА съм учила без ваучер , учителката беше добра обаче попаднах на ужасна група и не останах доволна!

# 987
  • Стара Загора
Аз искам да завърша дистанционно английски колкото се може по- високо ниво, но като гледам повече от Б2 не предлагат. Сега се колебая между кабината и курсове 123. Моля някой да сподели впечатления.

# 988
  • София
Ти получаваш ваучер за 3 нива, нормално е високите да започват от Б2, после С1 и С2.

# 989
  • Стара Загора
Ти получаваш ваучер за 3 нива, нормално е високите да започват от Б2, после С1 и С2.
И аз искам да изкарам тези нива, но не открих досега доставчик на дистанционно обучение за тях. Ако някой е открил, моля кажете кой.

Общи условия

Активация на акаунт