ролки за коса

• 3 074
  • 13
  •   1
Отговори
здравейте.ако някой знае какъв ефект се постига с тези ролки:http://www.nisea-bg.com/produkti/ролки-за-коса/perfekt-ролки-за-коса-26922.html  да ми пише.

# 1
не са готини

# 2
  • Somewhere far away
Напротив -аз ги имам и се получава страхотни къдри - като с маша е ефекта! Само че без да си гориш косата. Grinning

# 3
Дамм, хубави са и аз ги имам. Ей сега ще кача и снимки  Wink
Ето и снимките --> http://denivall.snimka.bg/daily/s-rolki.552677.21594451.big и следващите. Дано добиеш представа, но не се притеснявай да ги купиш, страхотни са.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 12:44 от deni_val

# 4
Точно такива се каня да си купя и аз,но не знам кой размер да си избера.Най-вероятно ще взема най-дебелите за по-едри къдрици.

deni_val,колко часа стоиш с ролките,на суха коса ли ги навиваш и колко броя горе-долу ти стигат?Прави ми впечатление,че не ги навиваш по цялата дължина на косъма,а аз имам намерение да ги слагам от корена.Дали ще се получи добре?

# 5
Аз преспивам с тях. Малко е неудобно, но само така ми издържат повече време. Косата ми е много тежка и къдрици не се задържат кой знае колко време.
Като си я измия, подсушавам малко със сешоара, да стои леко влажна. Слагам малко пяна или пръскам с лак всеки кичур и увивам. Тъй като не знаех как се завиват, а да ги завържа не успях, та ги завързвах с ластички двата края. Не знам дали стана ясно, мога да пусна снимки, ако искате.
Аз имам 2 вида - тънки и по-дебели (май не са от най-дебелите, а средни). Вторите ми допадат повече, защото харесвам по-големите къдрици. Това на снимките ми беше първия опит и се удивих от резултата Crazy
От корена наистина става много по-хубаво, защото придават обем. Те по принцип са 10 в пакет, понякога съм се правила със 7, понякога с всичките (10), различно. Не съм пробвала с двата пакета, сигурно също ще е хубаво. Наближават празници - сигурно ще пробвам и ще кача снимки Wink

# 6
а как навиваш косата около тях,т.е . ролката е по дължината на кичура и кичура коса се навива по ролката ли?И посли се подвива цялата ролка нанякъде, предполагам  newsm78...Косата ти е разкош  Simple Smile

# 7
Дени Вал - страхотни къдри и коса.
Май и аз ще си поръчам ролки  4470 pletka

# 8
Аз преспивам с тях. Малко е неудобно, но само така ми издържат повече време. Косата ми е много тежка и къдрици не се задържат кой знае колко време.
Като си я измия, подсушавам малко със сешоара, да стои леко влажна. Слагам малко пяна или пръскам с лак всеки кичур и увивам. Тъй като не знаех как се завиват, а да ги завържа не успях, та ги завързвах с ластички двата края. Не знам дали стана ясно, мога да пусна снимки, ако искате.
Аз имам 2 вида - тънки и по-дебели (май не са от най-дебелите, а средни). Вторите ми допадат повече, защото харесвам по-големите къдрици. Това на снимките ми беше първия опит и се удивих от резултата Crazy
От корена наистина става много по-хубаво, защото придават обем. Те по принцип са 10 в пакет, понякога съм се правила със 7, понякога с всичките (10), различно. Не съм пробвала с двата пакета, сигурно също ще е хубаво. Наближават празници - сигурно ще пробвам и ще кача снимки Wink
Много хубаво се е получило и косата ти наистина е чудесна Simple Smile
Аз обаче не бих могла да спя така с ролки на главата, въобще няма да мигна. А ако се държат по-малко време ролките, да речем 1 час дали ще има същия ефект или не?
Също за колко време ти се отпускат къдриците?

Аз се къдря от време на време с термо ролки, но не от варящите се, а от нагряващите се в кутия /на ток/, обаче къдриците се отпускат ужасно бързо! За няма и няколко часа порвисват. Чух, че имало други термо ролки, на друга марка, които държали мнооого повече.

# 9
Благодаря ви за комплиментите Blush
И аз по принцип не обичам да спя даже с вързана коса, за да не ми стяга, но когато съм с ролки (по принцип се правя за някакво предстоящо събитие) си повтарям само "Трай бабо за хубост" Laughing
Иначе падат много бързо въпреки пяната и лака.
румид , правилно си го описала. Навиваш не нагоре като другите ролки, а настрани, все едно навиваш с маша. После просто огъваш, да се допрат 2-та края и връзваш. Като на тази снимка --> http://www.emotion.bg/viewtopic.php?f=31&t=3219 само че завързваш краищата Peace
Amra , зависи от косата ти, моята за 1 час предполагам няма да се накъдри. Но може, например, ако ще излизаш вечерта и искаш да си къдрава, просто сутринта още като станеш да си я навиеш и така да изкараш целия ден Wink
За колко време издържат? Зависи от пяната и лака по принцип, но понякога се правя и без нищо - нали не издържат кой знае колко, след няколко часа ми е просто чуплива.

П.П. Малко извън темата, но на бала фризьорката ме беше накъдрила с едни ролки, приличат на онези черните малки фибички, но нещо не можах да намеря снимки из нета. Стана много интересно Mr. Green

# 10

Amra , зависи от косата ти, моята за 1 час предполагам няма да се накъдри. Но може, например, ако ще излизаш вечерта и искаш да си къдрава, просто сутринта още като станеш да си я навиеш и така да изкараш целия ден Wink
За колко време издържат? Зависи от пяната и лака по принцип, но понякога се правя и без нищо - нали не издържат кой знае колко, след няколко часа ми е просто чуплива.

О не, това не е за мен значи - да ги чакам цял ден. Ако поне резултата беше траен, поне ден, два, да се прежали човек, а то за няколко часа, колкото ми държат и другите, не си заслужава.
Мерси Peace Simple Smile

# 11
някой знае ли как се навива косата със спираловидни ролки?Аз си купих и не можах да се справя!

# 12
пластмасови, спираловидни? за такива ли питаш. Ако да - не мога да ти помогна. Дълги години ги имах, но начина по който се използват си остана за мен загадка  smile3506

Но иначе би ми било любопитно и на мен да разбера, но не и полезно...отдавна ги изхвърлих...

# 13
да,същите!И за мен все още е загадка! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт