Звездни компромати -86

• 55 107
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Тонче, и аз се чудя Кейти какви ги върши..Дори се омъжи за тоз мургавия Laughing Аморе, какво да ги правиш Heart Eyes

# 691
Новата Плеймейт -  rotfImao rotfImbo

Е, поне Светлана Василева може да спи спокойно! Вече не е най-грозната Плей-незнам си ква-миска!

# 692
Обожавам, да гледам снимки на звездите, като млади или деца. Страшно забавно е. Simple Smile

# 693
Малеее,новата Плеймейт!!! ShockedТия наред ли са,ужасна е! Sick

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 11:39 от Stardust*

# 694
  • София
Тонче, и аз се чудя Кейти какви ги върши..Дори се омъжи за тоз мургавия Laughing Аморе, какво да ги правиш Heart Eyes
Ааа, Смарти - не си ме разбрала. Не се чудя, просто ми беше интересно каква му е жилката. Аз харесвам мургавелковци  Heart Eyes (Специално този на Кейти обаче не ми харесва).

# 695
Относно Мис Плеймейт-ясно е че титлите се купуват,ама това вече е прекалено.
Нали мъжете трябва да се прехласват по момичетат на Плейбой.
Не че мацката е грозна,хубава е,ама като гледам другите участнички има и по-добри предложения.

P.S.Какво става с Диневица,някой знае ли?Не трябваше ли да ражда скоро?

# 696
Плейметката е бляяяк Laughing Благовеста май беше по-подходяща Mr. Green
Гала и Люба Кулезич защо са сърдити на форума Бг Мама,днес споменаха нещо,някой знае ли,аз ги харесвам и двете? Grinning

# 697
Форум бг- мамма са 130 000 потребители - как могат да бъдат сложени под един знаменател и да бъдеш сърдит на всички тях едновременно?!  Thinking

# 698
Благовеста може и да има невероятни изказвания по медиите,но е много по-хубава и сексапилна от тази,дето са я избрали. Tired

# 699
Форум бг- мамма са 130 000 потребители - как могат да бъдат сложени под един знаменател и да бъдеш сърдит на всички тях едновременно?!  Thinking
Незнам говирили се глупости нелепици  за тях тук и аз се учудих,нямам спомен някой да ги е обиждал,ама може да съм изпуснала Thinking

# 700
Правят си реклама според мен Laughing
Тонче, разбрах те пиле Heart Eyes

# 701
Изобщо не ми харесва новата плеймейтка. И Благовеста, и приятелката на Николета са по-хубави. Да не кажа, че всички са май по-хубави.

# 702
Изобщо не ми харесва новата плеймейтка. И Благовеста, и приятелката на Николета са по-хубави. Да не кажа, че всички са май по-хубави.

Даа, тази е ужасна. Имам чувството, че гледам една втора Светлана  Tired

# 703
  • София
Гала и Люба Кулезич защо са сърдити на форума Бг Мама,днес споменаха нещо,някой знае ли,аз ги харесвам и двете? Grinning
Може би в подфорума за кино и телевизия нещо са ги разнищвали. Май има тема за "На кафе", ако не се лъжа. А и те какво се правят на ощипани госпойци  Whistling

# 704
Гуспойци ли? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт