Живот и ежедневие в арабските страни/продьлжение/

• 62 761
  • 424
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Jule, много благодаря.  newsm51

# 91
  • O.A.E./ Пазарджик
намерих още 

http://www.dubaipropertyauctions.com/

http://www.dubaihomes.com/
 тук можеш да провериш и собственика

# 92
Ноя,  Shocked
Достъпни ли са цените за местните жители? Кредити лесно ли се взимат?
Вашата къща Ноя от този тип ли е Гардън пропръти?  Party  Flutter

Каква е ситуацията с жилищата в Арабските страни?

Мира,първо за агенцията май не съм те разбрала,аз имах предвид местна с чуждестранно участие,а не такава,която оперира в UK.Цените на жилища са толкова високи,че в Бахрейн и Дубай имаше предложения да забранят продажбата на чужденци,защото вдигат цените на имотите много и те стават недостъпни за местните.Цената на земята е много висока,аз се чудех преди защо в Саудитска Арабия,къщите се строят почти една до друга и няма ли някакви изисквания,които да се спазват за определено разстояние,но отговора е,че земята е много скъпа.Е,има и палати,които се ширят в огромни дворове като паркове.Наемите също са страшно високи,особено в Бахрейн,където заплатите не са толкова високи в сравнение със Саудитска,но тъкмо поради идващите от там саудитци и expatriates ги завишават безобразно.Договор за наем най-често се сключва за 2 години,като през това време нямат право да го вдигат.Преди няколко дни приеха закон в Дубай,че не могат да увеличават наемите повече от 15% годишно.За кредити нямам представа дали е трудно,знам че много банки представят ако ти е перфектна документацията.Мога само да препоръчам 2 имена на инвеститори,които са страшно известни и строят почти всички по-важни обекти:Nakheel и Emaar.
Мария,наистина е добра инвестиция препродажбата,но и под наем да се дават е също много изгодно в момента.

# 93
Следващия път се женя по сметка!  Grinning

Може и без следващ пьт, да си направиш сметката - с любовник от някое Емирство Grinning. Току виж ти подарил някое имотче в Дубайско Heart Eyes Wink Crazy

# 94

Може и без следващ пьт, да си направиш сметката - с любовник от някое Емирство Grinning. Току виж ти подарил някое имотче в Дубайско Heart Eyes Wink Crazy
kakto sa trugnali da skachat cenite maj v skoro vreme ste stane neposilno i za mestnite. Ste tribva niakoj sheih da si nameria sledvastia put za liubovnik.  Flutter

# 95
....Хондич, при нас съм виждала по турските магазини - просто добавяш заливката каквато ти си я избереш
По вашия край няма ли таквиз  дюкянчета?
В наше село няма, но в Глазгоу ще трябва да се разфуча някой ден - там съм чувала, че има един - два турски, но има и много пакистански. Все от някъде ще изкочи. Сега ще листна и в нета да видя Grinning
Мерсаж момичета

ПП: Оха, даже си намерих направо дето го серивират Mr. Green - Гръцка таверна в Глазгоу Whistling
Точно това щях да ти кажа, можеш да намериш в гръцки и руски магазини. Тук много го харчат със сладолед. Ама пусто много се пълнее от тези сиропирани сладкиши. #Cussing out

# 96
  • O.A.E./ Пазарджик

kakto sa trugnali da skachat cenite maj v skoro vreme ste stane neposilno i za mestnite. Ste tribva niakoj sheih da si nameria sledvastia put za liubovnik.  Flutter

ще ги укротят не се плашете, няма нужда да се жертвате за шейски харем Laughing

после  ще ви разкажа за една история на мъж ,който се ожени за втора без да каже на първата и какво му беше наказанието.

# 97

после ще ви разкажа за една история на мъж ,който се ожени за втора без да каже на първата и какво му беше наказанието.

Това ще е интересно  hahaha Joy  давай  Hug

# 98
# 99
  • O.A.E./ Пазарджик
4овека е министър, комшия на мъжа ми. ве4е е около 55 години.та жена му и трябвала някаква справка и отишла да преснима семейното дърво( официално е и  всеки го има). та какво да види. към клона на мъжа и- още не една а ДВЕ жени. 4овека докато си работел в Абу Даби (на около 200км от дома му, връшал се в по4ивните дни) взел та се задомил още 2 пъти hahaha. и де4ица си имал. та като разбрала , като се разфу4ала. само мога да си представя какво му се е слу4ило.  #Cussing out box bash и други подобни.
сега да я усмири и построи 3 етажен дворец . защото не е знаела и е похар4ил пари за други семейства. по принцип трябва да е поравно.
обещавам тия дни да ви  покажа къщи4ката.

за сега една снимка от ежедневието в градинката пред нас.

http://community.webshots.com/photo/467139316/506949327wXexxn

от както времето се оправи не можем да си намерим място с малкия.

# 100
Хаиде сега една песни4ка от мен за жас.дано стане.
проба
Песента не е от наи хубавите му но тази изрових за сега.Ако стане ще пратя хубава.Певеца е от едно от емирствата,бедуин.Лъбимец ми е.Гласът му е невероятен.Но за съжаление след като става певец семеиството(наи ве4е баща му) се отри4а от него
Дано ви хареса

# 101
  • След завоя в дясно
Хаиде сега една песни4ка от мен за жас.дано стане.
проба
Песента не е от наи хубавите му но тази изрових за сега.Ако стане ще пратя хубава.Певеца е от едно от емирствата,бедуин.Лъбимец ми е.Гласът му е невероятен.Но за съжаление след като става певец семеиството(наи ве4е баща му) се отри4а от него
Дано ви хареса
Изслушах я става отвори се Wink
Исках да те попитам, защо сем. му се отрича от него newsm78
Да не е срамно да си певец  Shocked

# 102
  • В светлината на слънцето
Molia, pomognete mi s malko pove4e info za Dubai!!! S kolko se jivee mese4no tam, pri uslovie 4e ima osigurena kvartira, transpor i 4ovekat ne e ot har4livite.
Blagodaria

# 103
Страхотна снимка, Мария, направо картичка!!
Искам пък като е зима тук да съм в Дубай, а като е лято да съм В БГ Crossing Arms
Взе много да ми харесва живота там. Доста светски ми се струва Party А, и тези лейди-партита-много добре звучи. За всеки по нещо Peace
И аз се интересувам като lulumba колко на месец е нужно да имаш, за да не се лишаваш от нищо, не и да разхищаваш и колко са наемите на месец за апартамент?
  bouquet

# 104
Ми това е срамота за бедуините.Много държат на 4еста и името на семеиството и рода, а да си певец и да забавляваш хората явно е наистина голям срам за тях.Нали се сещаш 4е и в някои клипове присъстват разголени "хубавици" и пищни танциорки.Песните на бедуините са много специфи4ни.Ще се опитам да намеря някоя типи4на песен и да я пусна после Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт