MAC & Sephora - 2 тема

• 53 393
  • 627
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Покажете я моля на картинка тази матираща пудра да видя за какво става въпрос   bouquet

# 211
  • София
Може ли някой да ми обясни как стоят нещата с празните палитри и дали вече ги има в БГ? Все още съм млада, зелена, но с много желания...  Blush Grinning

По спомен четворката беше 33лв., сенки един брой 27лв.

# 212
  • София
Някой може ли да ми препоръча добър фон-дьо-тен на МАС ? Търся нещо което да стои естествено , но същевременно да има що годе добро покритие.

Този  Peace

Не е лош! Среднопокривен, стои естествено, но не е мат, а придава леко блестящ здравословен завършек.

# 213
Покажете я моля на картинка тази матираща пудра да видя за какво става въпрос   bouquet

# 214
http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-palette-sephora-online
Temptalia-"Sephora has the Urban Decay Naked Palette in-stock! No clue how many they have, but I know that many of you have been scouring both the net and stores for it." - vijte otdolu i mneniqta za UD.

In America  Mr. Green, tuk - nqma q.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 16:09 от lanibarbi

# 215
  • София
http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-palette-sephora-online
Temptalia-"Sephora has the Urban Decay Naked Palette in-stock! No clue how many they have, but I know that many of you have been scouring both the net and stores for it." - vijte otdolu i mneniqta za UD.

In America  Mr. Green, tuk - nqma q.

Няма и да я има, поне така ми казаха вчера в Сефора.

# 216
  • Варна
Мими, тази пудра е без цвят, какво прави всъщност в такъв случай?

# 217
  • София

матира Wink

# 218
  • USA, Steak State
Момичета Naked палитрата я няма никъде в момента/ освен Бей Бей/ , Сефора ще я има 100%, от Urban казват същото, че съвсем скоро я пускат. Аз съм се регистрирала да ми изпратят съобщение в момента в който я пуснат на пазара пак.
Ще пиша и тук.  Peace

# 219
Аз тайничко си ви следя, макар и да не се гримирам   Blush.
Може ли да ми кажете, има ли някъде из нета, където може да се пазарува Мак? Гледах сайта ама той е само за Америка  Rolling Eyes.

# 220
  • Варна

матира Wink

Това е ясно  Simple Smile, нанесена върху фдт го запечатва, издържа на пот и влага според ревютата, но какво се получава, ако се нанесе самостоятелно, т.е. без да има фдт отдолу? И дали има изобщо такова приложение?

# 221

матира Wink

Това е ясно  Simple Smile, нанесена върху фдт го запечатва, издържа на пот и влага според ревютата, но какво се получава, ако се нанесе самостоятелно, т.е. без да има фдт отдолу? И дали има изобщо такова приложение?

Освен всичко,което си изредила ще добавя че прави много приятен кадифен завършек и прелива много красиво цветовете...например резката граница на ружа,но не е за самостоятелно ползване а по скоро в/у фдт,но има и такива с цвят които мисля ще са със същия ефект но ще стават за самостоятелно използване Peace

# 222
Аз не ползвам фон дьо тен и значи не е подходяща за мен явно.
Препоръчаха ми прахообразната бяла на Мас или една тяхна компактна, както и прахоозбарзана Шанел и компактния Парюр на Герлен. Още се колебая коя да взема за силно матиране но върху гола кожа.

# 223
  • BABYLAND

Моля да кажете от къде я поръчвате и за колко дена идва до Бг.   bouquet

# 224
Денси, пробвах я спец. заради теб на гола кожа Grinning полепва идеално, матира, и видимо леко изглажда повърхността на кожата. Не покрива петънца и не изравнява цвета на кожата. Най-голямата й разлика с другите подобни пудри е колко изключително финно е смляна, мога да я сравня единствено с пудрата на МУФЕ, с която мисля че са почти напълно идентични.

За който реши да си поръча, имайте предвид че е страшно много като количество, за 5 години напред и отгоре, и има нужда от отделен контейнер защото от шишето не е удобна за употреба. Пак в ибей има много удобни sifter jars за буквално долар-два.

GOLDEN ROSE намира се най-лесно в ибей, защото е професионална марка за сценичен грим.

Общи условия

Активация на акаунт