MAC & Sephora - 2 тема

• 53 410
  • 627
  •   1
Отговори
# 195
Много съм доволна от този комплект. Heart EyesСпиралата е просто чудесна. Heart Eyes Бях решила сега да си взема голяма, но ще се почудя още.

Какъв огромен магазин. Heart Eyes

# 196
  • USA, Steak State
Денси имам същия комплект и още не бях пробвала спиралата.
Прави ли хубав обем спиралата?
Аз до сега какви ли не спирали съм пробвала и само тази ми допада истински:

# 197
Не не прави хубав обем, а не се напластява и много хубаво подчертава и извива всяка мигла, защото е с тънка и малка четка.
Диора е най-добрата спирала по принцип. Simple Smile

# 198
Предложиха ми една много матираща пудра имате ли отзиви за тези пудри?

Ben Nye прахообразната за матиране  newsm18

примерно между сенки МАК и Шанел - е няма баз за сравнение, МАК са очевидно по-добри...

Бих казала че в случая при сравняване на тези две марки разликата идва от принципното таргетиране на марката. МАС  са професионален грим, преди всичко са насочени за употреба от гримьори, често при екстремни обстоятелства  - например за фотосесии ФДТ трябва да не оксидира (пооранжевява) от топлината на прожекторите. Затова  сенките са силно пигментирани за по-наситен резултат който да не се 'размива' от светкавиците и т.н. От друга страна спецификата на продуктите изисква и една малко по-висока степен на умения за боравене, 'лека' ръка при нанасяне и умело преливане.
Шанел са висок клас непрофесионален грим. Те таргетират дамата с финансови възможности, която държи да изглежда винаги добре но не цели силен и драматичен вид защото притежава ненатрапчива елегантност, както и не е непременно толкова опитна с поставянето на грим. Специално в сенките това се изразява в доста по-слаба пигментираност, което има  своите предимства - за една по-неопитна ръка ще е много по-трудно да прекали с цветовете, резултата ще е автоматично по-премерен и семпъл.
Та, накратко - за всеки влак си има пътници Grinning

# 199
Сенките са Шанел са наистина недотам пигментирани, но тези на YSL не отстъпват по абсолютно нищо на Мас.
Мис Нели ще я търся тази пудра в Ибей. Heart Eyes Hug

# 200
  • София/Бургас
MissNellie, никои не сравнява двете марки. Просто коментираме оливането на цените на МАС при нас и това, че ако купиш 3 - 4 сенки на мас, за тези пари можеш да си вземеш палитра на  на Шанел. Странна ми е политиката им тук да ни карат сами да се отказваме от марката, заради цените и липси.

# 201
ChemistryLady , ако погледеш цитата, на който отговарям, ще видиш че точно сравнение на сенките е направено, каквото адресирах и аз.

Относно политиката - има определен процент печалба, който трябва да се постига за да се оправдае наличието на марката на дадения пазар. Т.е. постъпилите средства минус разходите (добавяме в случая импортните разходи и наемите на търговска площ, които се конкурират спокойно с европейските). 
Сравнявате цените със щатите - ок, но в щатите колко магазина има и колко човека пазаруват от тях...в България колко магазина има и колко човека пазаруват от тях (не говоря като общ брой а като процент на глава от населението) Това все пак е бизнес, а не благотворителна организация.

# 202
  • София/Бургас
MissNellie, да, цитат изваден от контекста обаче. Ако си прочела предишните коментари говорихме за това, че са качили пак цените и как за парите им може да се купи повече неща от друга марка.

За политиката - еми странно, е да прилагаш такава политика на марка, която се появява за пръв път на нашия пазар и трябва да  се наложи. От както се написа за увеличението, много потребителки казаха, че " ще си живея без Мак на шкафчето " и ще потърсят други марки, за нещата, които търсят. Колко време  ще издържи магазина, ако продължи така да увеличава цените ? Да, вярно е, че ще има постоянни клиенти, ама едва ли ще бъдат много при тия цени. Ще има хора, които ще се излъжат един - два пъти, ама и това няма да продължи много. За марка, толкова чакана на пазара и с такъв кеф посрещната от потребителите, да прилагат такава политика ми е интересно какво искат да постигнат. Все пак България не е Америка и не може да се прилага същата политика, пазара тук и там е много различен както като таргет-потребители, така и като заплати на хората. Не можеш да очакваш същите неща, ако искаш да оцелееш и да се задържиш на пазара.

# 203
densi  smile3525 mersi za infoto
shte vidq dali 6te stigna do MAC Simple Smile

# 204
отзиви за Lip Attitude на Sephora? Тези червила, от които имат страшно много цветове. Струва ми се, че са нещо средно между гланц и червило. Дали са трайни?

# 205
Някой може ли да ми препоръча добър фон-дьо-тен на МАС ? Търся нещо което да стои естествено , но същевременно да има що годе добро покритие.

# 206
Може ли някой да ми обясни как стоят нещата с празните палитри и дали вече ги има в БГ? Все още съм млада, зелена, но с много желания...  Blush Grinning

# 207
  • в Кошера
Някой може ли да ми препоръча добър фон-дьо-тен на МАС ? Търся нещо което да стои естествено , но същевременно да има що годе добро покритие.

Този  Peace

# 208
Сенките са Шанел са наистина недотам пигментирани, но тези на YSL не отстъпват по абсолютно нищо на Мас.
Мис Нели ще я търся тази пудра в Ибей. Heart Eyes Hug

Денси,пудрата и аз я купих по препоръка на МисНели....много е хубава,Ета и тя се снабди с нея Peace В Ибей за около десетина евро май излезе 90 грама опаковка.

# 209
отзиви за Lip Attitude на Sephora? Тези червила, от които имат страшно много цветове. Струва ми се, че са нещо средно между гланц и червило. Дали са трайни?

Те са с различен ефект. Има матови,има полупрозрачни,със силен блясък...аз по рано ползвах матово и с много блясък. Цветовете са мн.хубави и червилата също,но не е нещо особенно...не са трайни и се събират Peace

Общи условия

Активация на акаунт