MAC & Sephora - 2 тема

• 53 284
  • 627
  •   1
Отговори
# 390
В Сефона на цариградско има ли High Impact Mascara на Clinique и каква е цената и ?

Да, има, но не помня цена.
Момичетата казаха, че ще получат ето тези палитри на Urban decay
http://www.urbandecay.com/categories/FeminineDangerousFunEyeshadowPalettes.cfm
и в тази доставка няма да има naked.

# 391
  • София
Velours Noir, Ако не се лъжа на Бонжура в Бизнес Парка гледах тази спирала на Клиник за 39 лв ( и -30%) намаление. То сега там всичко е намалено с по 30-50 %, защото ще го махат. Но не знам в Сефората колко струват.

Мелиса, страхотни неща си набелязала. За Vanilla няма какво да казвам. Всеизвестно е, че върши чудеса. Аз я използвам непрекъснато (предимно за професионални цели). Carbon е най- черното черно което съм срещала.   Wink Чувала съм много хубави неща за pink limonade! Аз съм си набелязала Nymphette, но като ходих скоро на MAC на Цариградско ми предложиха друг цвят, с  който много се харесах, но нямах възможност да взема тогава. И сега много ме е яд че забравих името му. Така че тествай на място по-добре.  Peace

ПП: Взех си MAC Paints в цвят Bare Canvas. Цена 39 лв.  Sad Малко по-дoбър вариант за основа за сенки от MAC Paint Pots. Цветът е телесен. Става за основа на всички цветове сенки!  Simple Smile

# 392
В Сефона на цариградско има ли High Impact Mascara на Clinique и каква е цената и ?

Да, има, но не помня цена.
na vtoriq etaj q ima, no ne v Daglas, a v drugiq kozmeti4en magazin ( mai pretty shop se kazva6e) v komplekt s 4ervilo i miniparfum - 42lv.

# 393
Много благодаря на всички !  Simple Smile

# 394
Urban Decay Dangerous, Feminine, & Fun Palettes Reviews
http://www.youtube.com/watch?v=fbPsF2t0K1c&feature=player_embedded

http://makeupforbegginers.blogspot.com/2011/02/urban-decay.html BG blog - BRAVO

Koga shte gi zaredqt v Sepfora?

Dangerous Palette
Feminine Palette
Fun Palette

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 22:30 от lanibarbi

# 395
lanibarbi въпреки, че вече ти направиха забележка а и аз по принцип не си позволявам подобни коментари, писането на кирилица тук е не само правило, но и уважение към другите пишещи. И аз нямам кирилица на компютъра, но ползвам вградения кирилизатор на форума. В горния десен ъгъл на тази страница има малко квадратче със езиково обозначение като на клавиатурата. Ако го кликнеш, ще смени първо на фонетик и после на БДС български, и можеш да си пишеш директно. Както виждаш е изключително елементарно и не изисква никакви усилия от твоя страна, надявам се ще проявиш уважение към пишещите тук и ще кликваш там преди да пишеш.

# 396
Party Party
Успях!
Абе хора защо не казвате за този бутон, а само забележки. Толкова време се мъчех да пиша по начин, който тук не се ползва, но никой не каза "Използвай еди-кое си". Въпроса беше да пиша ли във форума така, като не мога по-друг начин - а не въпрос на уважение, небрежност. Изключително много харесвам форума и ще продължа да пиша в него на български. Харесвам да чета бг блогове на български, но четем такива на чужд език, Темпталия и тн, поради липса на  български - определено съм за българското... Смятам, че момичето по-горе ще е доволно да си купи нещо евтино, въпреки, че поста ми не е на български.
MissNellie, благодаря за уточнението. Сега е много по-приятно писането Simple Smile . И сори за спама.

MAC WONDER WOMAN - да ги очакваме Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=zarfr1Kp6nw

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 10:08 от lanibarbi

# 397
Палитрите на Ърбан хич не изглеждат зле. Харесва ми 'женствената', че от другите май няма да използвам всички цветове.
Някой да е пробвал серията за грижа за кожата на Сефора? Видях, че имат някакви лосиончета, почистващи неща и подобни...

# 398
Party Party
Успях!
Абе хора защо не казвате за този бутон, а само забележки. Толкова време се мъчех да пиша по начин, който тук не се ползва, но никой не каза "Използвай еди-кое си". Въпроса беше да пиша ли във форума така, като не мога по-друг начин - а не въпрос на уважение, небрежност. Изключително много харесвам форума и ще продължа да пиша в него на български. Харесвам да чета бг блогове на български, но четем такива на чужд език, Темпталия и тн, поради липса на  български - определено съм за българското... Смятам, че момичето по-горе ще е доволно да си купи нещо евтино, въпреки, че поста ми не е на български.
MissNellie, благодаря за уточнението. Сега е много по-приятно писането Simple Smile . И сори за спама.

MAC WONDER WOMAN - да ги очакваме Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=zarfr1Kp6nw

ООХ, Кога ще идва новата колекция,знае ли някой със сигурност?От магазина ми казаха, че ще получа известие,но още няма още нищо.Дано да имат повече ,за да успеем да си купим всички

# 399
  • София/Бургас
Момичета,
моля Ви коментирайте коректорите на МАС ? Знам, че са 5 вида, но не съм много на ясно кой какъв е ( консистенция, завършек), също така за къде се препоръчва да се използва ( червенина, тъмни кръгове).

Също така, ако можете споменете и цените им, на които се предлагат тук в България.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 400
По-назад в темата имаше отговор на въпроса, но ....  Blush
Колко струват тези палитри на Urban Decay? Naked палитрата може ли да се намери тук?  Blush

# 401
  • София
Още ги няма новите палитри. А Naked, се изчерпа за 2-3 дни. Бройките бяха ограничени, не се знае дали ще заредят отново.  Peace

# 402
Новите палитри предполагам ще струват към 70 лв.

# 403
Най-скъпите сенки, които съм си купувала са някакви на Буржуа, тройка, за 15-16 лв ...  Laughing Mr. Green
Но искам я тази Нейкед палитра!  Crossing Arms ... Ще разчитам да споделите тук, ако заредят отново...  Hug

# 404
Има няколко страници записани хора, та дори и да я заредят ще им се обадят първо на тях. Не го мисли или поръчвай от чужбина, ако много я желаеш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт