MAC & Sephora - 2 тема

• 53 303
  • 627
  •   1
Отговори
# 405
densi, мила, както винаги  Hug
Има ли желание, има и начин. Та, ще измисля нещо.  Simple Smile

# 406
Някой има ли впечатления от Cream Color Base ?Търся си руж и се чудя този продкут или Powder Bush да си взема?Cream Color Base го дават мултифункционален  и за това клоня към него,но искам да чуя и вашите мнения. Hug

# 407
Получих съобщение, че новата колекция на МАС - WONDER WOMAN и nude червилото GAGA 2 са вече в магазините на МАС  Crazy.
Хайде момичета, нападайте. И аз като мога ще мина натам, дотогава споделете пресните впечатления тук  Peace.

# 408
Момичета здравейте!
Имат от днес в MAC Wonder Woman! Купих всичко, което исках и вече се успокоих  Blush  Единствено ме е яд, че нямат скинфиниша Pink  Power. Явно е станала някаква грешка и не са го доставили. Казаха ми, че най-вероятно няма да дойде. Купих за това по-тъмният Golden Lariat.
Отивайте бързо, защото в шкафчетата видях, че нямаха много бройки!

# 409
Жаки,какво предсталява скинфиниша?  bouquet

# 410
Скинфиниша е минерална пудра (печена), която придава блясък или загар на лицето. Може да се ползва за лице, тяло и като сенки. Този специално е троен: има хайлайтер, руж и бронзант. Двойно по-голям е от нормалните.
Прави уникален блясък на лицето. Аз по принцип за всеки ден ползвам Soft & Gentle. Golden Lariat ми е малко тъмен, но ще го ползвам вечер и през лятото.

# 411
На каква цена е ? Hug
Звучи стархотнооо. Crazy

# 412
Скинфиниша е 76 лв. Четворката сенки е 84лв., ружовете са 52лв.
Гланцовете 41лв, червилата 37лв, пигментите 52лв.
Очната линия 42лв.

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 02:27 от Жаки°

# 413
Мила, как ти се сториха зелените сенки  Grinning и Гага червилото, а и червилото Маркиз'Д?

# 414
Аз точно зелените купих. Страхотни са. Според мене от 3-те цвята зелените са най-добри.
Marquise`D не е нищо особено, нещо между Hug Me и Creme d`nude ми се видя.
На Гага новото червило не съм му обърнала внимание.
Гланца Emancipatioн е много хубав. А ружа Mighty Aphrodite e просто уникален. Комбинацията от двата цвята е жестока Simple Smile

# 415
  • София
Ммм, да, има я вече Wonder Woman. Аз си взех само глоса Emancipation за сега... Заредили са и новите кремообразни ружове, и новите Sheen Supreme червила, от които си взех Gotta Dash! - страхотен летен цвят, но мисля да си го поднося още от сега....

Минах и през Сефора - забърсах едно червило от новите Диори - цвят Diorkiss, и сега може да се каже, че съм почти готова за топлите сезони... Mr. Green Освен червилото си взех и Dior Rock Coat, просто някак не можах да подмина... Blush

# 416
  • София
Аз мисля да се въздържа от колекцията Wonder Woman. Не мога да преглътна тези опаковки и облицовки. Сташно ме дразнят!  Rolling Eyes

# 417
  • София
Аз мисля да се въздържа от колекцията Wonder Woman. Не мога да преглътна тези опаковки и облицовки. Сташно ме дразнят!  Rolling Eyes

И все пак иди я виж колекцията... Има доста добри неща и от нея, и от новата колекция червила (които пък са със страхотна черна метална гилза... Heart Eyes), аз в моето съм направо влюбена... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 418
# 419
  • София
Ходих до МОЛа на Цариградско, хареса ми само по-светлия руж Mighty Aphordite, сенките изобщо не ми допаднаха, много по-слабо пигментирани са от редовните им. Червила не използвам, но Marquise`D ми хареса,  от глосовете само Emancipation ми допадна, но съм попрекалила с гланцовете и се въздържах.

С нетърпение чакам да заредят по-светлия скин финиш, тъмния ми беше много тъмен...

Лаковете си ги поръчах още като излязоха в UK сайта на МАС, не са нещо особено, но нали са ми мания  Sick

С две думи, може спокойно да се попуснете тази колекция, особено ако опаковките ви дразнят, на мен ми харесаха...

Общи условия

Активация на акаунт