MAC & Sephora - 2 тема

• 53 460
  • 627
  •   1
Отговори
# 420
Мен не ме интересува нищо от тази колекция, не харесвам и опаковките, но ще си взема червилото на Лейди Гага задължително. Ще погледна и новите червила, които хвали Ноар. Каква цена са те? Мисля да се сдобия и с едни сенки карбон.

# 421
  • София
Новите червила са 35лв.  Peace

# 422
Новите червила са 35лв.  Peace
Благодаря ти. Heart Eyes Hug  bouquet

# 423
Тъкмо се връщам от МАС, взех си новото червило на Лейди Гага, страхотно е. Не съм очаквала, че ще ми хареса толкова много. Пробвах ружовете от новата колекция, но ми идват малко тъмни и като цяло дори момичето каза, че не ми отива. Направи ми лошо впечатление обаче, че едва ли не ми буташе неща в ръцете. Аз искам едно тя започва да ми говори за четки и други неща, които супер много биха ми отивали. Вероятно работят на процент, защото такова бутане никога не бях виждала до сега. Иначе момичето беше наистина много мило. Пак похарчих 150 лева. Трябва да ми забранят да ходя там.

# 424
Какво друго си купи освен червилото? То също е 35 лв нали?  bouquet

# 425
Да, 35 е. Купих си гланца, коректор Studio Finish Concealer и руж в Prism.

# 426
Момичета,
моля Ви коментирайте коректорите на МАС ? Знам, че са 5 вида, но не съм много на ясно кой какъв е ( консистенция, завършек), също така за къде се препоръчва да се използва ( червенина, тъмни кръгове).

Pro Longwear - течен, но не прекалено воднист, във флакон със помпа. Сравнително сух и матов като завършек, според мен неподходящ за под очите или за хора със суха кожа. ПО същата причина трябва да се работи бързо с него, иначе изсъхва преди да си прелял хубаво. Обаче пък това го прави и доста издръжлив, 8-10 часа спокойно. Средно до силно покривен.

Select Moisturecover - шишенце със дунапренен апликатор, като глос. Течен, малко по-воднисто кремест. Не много издръжлив - без база и пудра, под 6 часа. С, около 8. Много лесен за работа и преливане. Слабо до средно покривен, но може да се напластява лесно и ефективно. Особено подходящ за под очи и за суха кожа, за мазна кожа - свлича се доста бързо и е нетраен.

Select Cover-Up тубичка...личния ми опит е изключително негативен, много слаба пигментация и почти веднага се събра и подчерта бръчици и сухи участъци, които не подозирах, че имам. Хората го харесват обаче като цяло. Crossing Arms

Studio Finish Concealer SPF 35 -  опаковката е като на единичка сенки за очи. Доста гъста, суха консистенция, каот паста,с която се работи най-лесно с навлажнена гъбичка и потупвания, трудно се надграждат слоеве без да изглежда прекалено.  Също така е по-скоро неподходяща за под очи. Средно пигментиран, средно издръжлив. Заради високия фактор НЕ е подходящ за употреба вечер или в други ситуации, когато ще се правят снимки със светкавици, отразява светлината силно и прави участъците,на които е ползван да 'светят' в бяло.

Studio Sculpt
- бурканче. ПОдобна консистенция на горния, но малко по-кремообразна и лесна за работа, особено ако се затопли. Като цяло много подобен на горния, но без фактора. Средно пигментиран, средно издръжлив, трудно се надгражда естествено, не е идеален за под очи, но в зависиомост от кожата може да се ползва и там.

# 427
  • София/Бургас
MissNellie, много благодаря!
  bouquet

# 428
Miss Nellie, супер обяснение! blinxy, ще чакаме подробности по студио финиша Simple Smile Засега най-много ме съблазняват овлажняващия и онзи в бурканчето. Обаче не знам дали ми се дават 30 лева за коректор точно...

# 429
Hellinger, какво искаш да прикриваш и каква ти е кожата?

# 430
Miss Nellie, супер обяснение! blinxy, ще чакаме подробности по студио финиша Simple Smile Засега най-много ме съблазняват овлажняващия и онзи в бурканчето. Обаче не знам дали ми се дават 30 лева за коректор точно...
Когато го купувах тя ми го сложи под очите, стоеше добре, но не знам дали, защото не го беше разнесла достатъчно добре или просто така си седи, но някак си заставаше точно между гънките и ги подчертаваше. Не знам точно как да ти го обясня, но беше странно. Иначе е много плътен и покривен, днес го използвах върху някои пъпчици и съм много доволна, наистина прикри всичко.

# 431
Когато го купувах тя ми го сложи под очите, стоеше добре, но не знам дали, защото не го беше разнесла достатъчно добре или просто така си седи, но някак си заставаше точно между гънките и ги подчертаваше. Не знам точно как да ти го обясня, но беше странно.
Не ползвам коректор, но когато нанасям фдт в тези зони забелязвам, че когато се нанася с потупване стой по-добре, отколкото с размазване. MissNellie, според теб кой коректор е подходящ за под очите при мазна кожа и съответно кой МАС фдт за мазна кожа. Maй този фдт в голямата опаковка.
Днес съм със зелените сенки от WONDER WOMAN. Много ми харесват.
Харесах и гланца Secret Identity, но имам гланцове доста и не го взех.
http://media.onsugar.com/files/2011/03/10/0/1292/12924565/3649ff … ntity.xxlarge.jpg

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 16:59 от elhi4ka

# 432
Наминах тази вечер след много напрегнат и изморителен ден без капка грим към Мас, да видя новата колекция и да си купя червилото на Лейди Гага.
Красивата гримьорка там ме посрещна както винаги като скъп гост и ме покани да следна на стола за грим. Това талантливо момиче направи с лицето ми чудеса само с четка и голямата бронзираща пудра от новата колекция. Как да подминеш, как да не купиш? Страхотни са и гримьорките и продуктите. Heart Eyes Сдобих се с последната Mineralize Skinfinishes Golden Lariat. Heart Eyes Това нещо е с чудовищен размер. Simple Smile Взех си разбира се страхотното червило на Лейди Гага.  Дано има и нейно номер 3.
Колекцията въпреки предварителната ми настройка е много хубава, опаковките също са доста весели. Ще намина пак, защото харесах още неща. Глитерите са страхотни, синия пигмент мат също е хубав.
Червилата в черните гилзи са направо приказка. Heart Eyes

# 433
  • София
Денси, разкажи повече за бронзанта ( или мултифункционалното подобие на бронзант). На цяло лице ли се нанся/или само там където те огрява слънцето, много ли лъщи , с каква четка ще го нанасяш, на теб няма ли да ти лееко тъмен или зависи колко ти е лека ръката?... Аз имам една от теракотените пудри на Герлен, обаче много се изкушавам от това "чудовище".  Blush

П.п.Честити придобивки!  Grinning С радост да си ги ползваш!  Hug

# 434
Много благодаря, да се връща Hug
!Знаеш, че аз също много харесвам тази пудра за Блондинките на Герлен. Heart Eyes
Не ми е никак тъмен продукта на Мас, а аз съм с доста бяла кожа. Зависи както казваш от натиска на четката. Нанася се по цялото лице с голяма четка, по деколтето и дори по тялото. И цялата рода да се мажете с него навсякъде няма да се свърши. Laughing
Направиха ме по целия контур на лицето с тъмния цвят, под очите над скулите с хайлайтъра и накрая смесено съвсем леко на скулите. Такива хубави скули ми направи мацката, че не повярвах. На очите също ми сложи съвсем леко,за отваряне на погледа, а точно под веждите блестящо малко. Лицето светна. Heart Eyes Харесва ми, че няма оранжевеещ оттенък. Може да се използва за абсолютно всичко сухо или мокро с всякакви четки. Много ми хареса и веднага го купих, а нямах никакво намерение.

Общи условия

Активация на акаунт