MAC & Sephora - 2 тема

• 52 696
  • 627
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес в Mac пуснаха и последната част от коледната им колекция, сетовете с пигменти, глосове и лакове.
Пигментите са страхотни. Гласовете също, имат ги в три цвята.

Дени, що ме подхлъзна така, отивам аз след работа в магазина на МАК и познай, няма ни пигменти, ни сетове....  продавачките супер очудени, кой ми бил казал подобно нещо, не са ги пуснали още  Mr. Green

# 76
  • София
Може би в Сердика да са ги пуснали.. Thinking В Цариградски ги нямаше.

# 77
Да в Сердиката ги има от сутринта днес. А чантичките от Вторник.
За пръви път се случва да има разминаване в двата магазина, не знам защо. Извинете ме за недоразумението. Embarassed Hug Не ми е хрумнало, че няма да ги заредят едновременно и в двата магазина.
Казаха ли ви кога ще ги пуснат там? Възможно ли е да са се свършили веднага?
Аз вчера се обаждах и ми потвърдиха за днес.

# 78
  • София
2-3 дни. Споко Денси, празно нямаше.. Grinning

# 79
Е вие с Надето, пък и други хора освен вас са се разкарвали напразно може би. Извинете!  bouquet

# 80
  • София
Да в Сердиката ги има от сутринта днес. А чантичките от Вторник.
За пръви път се случва да има разминаване в двата магазина, не знам защо. Извинете ме за недоразумението. Embarassed Hug Не ми е хрумнало, че няма да ги заредят едновременно и в двата магазина.
Казаха ли ви кога ще ги пуснат там? Възможно ли е да са се свършили веднага?
Аз вчера се обаждах и ми потвърдиха за днес.

Казах под секрет(то какъв ти секрет щом са ги пуснали в Сердика), че утре след обяд ще ги имат  Wink

Е вие с Надето, пък и други хора освен вас са се разкарвали напразно може би. Извинете!  bouquet

Изобщо не се притеснявай, няма как да знаеш, че ще има разминаване Wink

# 81
Нямам кой знае какъв опит с продуктите на МАС, но за да не е само запис, показвам най-любимото ми червило, цвят Costa chic:

много е хубаво да Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 22:21 от мими23

# 82
Това червило е много хубаво и аз го пробвах на ръка.

Вече само обаждания по телефона за да няма разминавания като днес в двата магазина на Мас.

# 83
anbibian четките на Сигма са някой много качествени, съизмерими с МАСските, някой не чак толкова, при тях е хубаво да гледаш коментари за всяка поотделно. За съжаление не съм пробвала всички от сета който си показала, за да коментирам. Като цяло, не лоша инвестиция. В сета на МАС  всичките са много добри, и доста добра комбинация, всичко ще го ползваш, да, втората и третата са за сенки. 4тата е абс. разкош за контур и руж.

Frig имам впечатления от няколко, аз лично  не ги харесвам въобще, не са силата на МАС определено. Те залагат повече на изкуствените мигли направо Wink

blinxy аз бих казала Peaches .

Stardust, въпрос с повишена трудност  Grinning И на двете марки ружовете са добре пигментирани и финно смлени. АКо трябва да сравня най-популярните цветове - NARS Orgasm   срещу MAC Well Dressed,  бих казала втория, първия има доста златист брокат който на моменти е прекален и определено не е чак толкова универсален за всеки тип кожа, за разлика от макския...НО по принцип качеството им е достатъчно близко за да не е избора или/или, а по-скоро според конкретния цвят. Като че ли аз лично клоня леко към НАРС, но е по-скоро субективно (много ми харесва опаковката им Blush)

Хаххах, полу-натиснала съм публикувай и прозореца така си стои с мнениенцето ми, междувременно - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 36 нови отговора Joy Пускам го и се връщам да чета, пък ако вече не са актуални отговорите, ще прощавате Wink

# 84
  • София
Малко в страни от темата, но някой да има Vanila пигментите, с удоволствие бих разменила лъжичка Teal за Vanila  Hug

Днес се гримирах с Naked в комбинация с Blue Brown пигментите, стана страхотно, аз съм много бяла и явно Blue Brown ми е достатъчно тъмен за подчертаване на окото.

Интересно, че освен коментираните в темата комплекти, бяха пуснали и сетове с минерални сенки, който аз лично не бях забелязала. Хубави са, но не бяха моите цветове.
http://lh5.ggpht.com/_kgRm66firgI/TKFbXRbCCHI/AAAAAAAAEL0/U6quNp … 5D.jpg?imgmax=800
http://lh5.ggpht.com/_kgRm66firgI/TKFbYWYGY1I/AAAAAAAAEME/-ewsYS … 5D.jpg?imgmax=800
http://lh6.ggpht.com/_kgRm66firgI/TKFbXz_dGPI/AAAAAAAAEL8/ZN6xR5 … 5D.jpg?imgmax=800

# 85
Тези сетове в Сердиката ги няма и не ми се вярва и да ги има. Явно разликите в двата магазина не са само в датите, а вече и в продуктите.
Аз съм гримирана абсолютно по същия начин и много ми харесва резултата. Heart Eyes Hug  bouquet

# 86
  • USA, Steak State
Наде, жестоко е това кафяво- синьо, нали?  Mr. Green

# 87
  • София
Наде, жестоко е това кафяво- синьо, нали?  Mr. Green

Уникално стои на очите, пробвах го на ръка и не бях впечатлена от кафявото, виж синьозеления блясък още тогава ме грабна, но на очите.... комбинацията стои страхотно!

Гримирах се преди 2-3 часа, без база, колкото да пробвам цветовете, засега пигментите не са мръднали!
Напълно си оттеглям думите, за лекия дневен не перлен грим, досега през деня, ако слагах сенки, то в 90% от случаите бяха матови е вече ще ходя дискретно бляскаща и през деня  Laughing

# 88
  • USA, Steak State
Със здраве! Пигментите на Мак са любимият ми козметичен продукт за всички времена! Simple Smile
Скоро ще съчетаваш с мини Опи-та. Wink

# 89
  • Варна
Наде, Денси, снимайте моля ви кафяво-синьото намазано на ръка в различни варианти (по-леко, по-наситено, мокро), ако не ви е проблем. Има снимки в нета, но нещо не им хващам вяра, а и обикновено са в съчетание с други сенки по очите и не мога да добия точна представа. Цветът обаче ме привлича доста, просто трябва да се уверя, че е това, което си представям.
Има го и като регулярен цвят нали (т.е. не е някаква лимитка, която влиза само в тези сетове)?

Общи условия

Активация на акаунт