MAC & Sephora - 2 тема

• 52 679
  • 627
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Супер доволна съм от четките на Екотуулс. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чудих се и за тях, но предлагат много малко четки  newsm78

Ей това ревю наклони кантара в полза на Sigma Simple Smile

http://vintageortacky.com/2009/09/04/sigma-brush-review/

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:37 от nad_tab

# 61
Вчеpa се сдобих с това   Heart Eyes
cлaгам cъc скосена четкa на Екотуулс - пocтaвя ce лecно, нe ce paзмaзва. Много съм доволна.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:38 от elhi4ka

# 62
  • USA, Steak State
elhi4ka Честито! Една от най- хубавите очни линии, които съм ползвала. Със здраве да я измажеш.

Тъкмо получих 15$ гифт карта от Сефора, мога да я използвам ако си купя/поръчам неща за над 40$. Мислп още днес да ида до магазина да се възползвам, че така или иначе умувах да си правя подаръци за Коледа.
Тази гифт карта я получих, понеже съм Сефора инсайдер, нещо като фен клуб на марката и получавам досат хубави оферти по мейл.

# 63

Да, но аз лично не виждам къде на друго място мога да се мажа с тях честно казано. Simple Smile
и аз точно това си помислих и затова реших, че са вид синки  Embarassed
благодаря за разясненията  Hug
nad_tab и аз много се навих, точно на този сет с ролка от Сигма, и без това съм начинаещ, разлика между четките няма да направя и мисля, че ще са идеални за мен, само не знам кога ще хванат ред покрай празниците
но определено съм решила със сигурност дас и взема и тази четка

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 01:51 от anbibian

# 64
  • USA, Steak State
Сега се връщам от Сефора и се възползвах от една страхотна промоция за подарък.
Комплект от 8 мини парфюма по 15мл от продавани аромати, като вътре в кутията има гифт карта за 1 парфюм от тези 8 т.е. 75$ за 120мл мини парфюми плюс един фул сайз подарък.   Найс, а?  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 06:06 от TheBlackWidow

# 65
Мерси, TheBlackWidow. Много ми е интересно да чета постовете ти и ми е любопитно да споделиш мнение за ружовете на MAC и пудрите им Simple Smile.
Взех и Dashing Lassie Pallete -невероятни са   Crazy. Много естествени цветове с много фини ситносмлени частички  Party като пигментчета. Високото качество се забелязва в сравнение с по-масовите сенки. Възхитена съм!

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 11:16 от elhi4ka

# 66
Днес в Mac пуснаха и последната част от коледната им колекция, сетовете с пигменти, глосове и лакове.
Пигментите са страхотни. Гласовете също, имат ги в три цвята.

# 67
  • София
Днес в Mac пуснаха и последната част от коледната им колекция, сетовете с пигменти, глосове и лакове.
Пигментите са страхотни. Гласовете също, имат ги в три цвята.
Аууу, ще ме изкушиш да отида да поогледам! А това със сигурност значи, че с празни ръце няма да се върна!  Mr. Green

# 68
Побързай само, нещата са страхотни. Heart Eyes
Ето ги.

# 69
  • USA, Steak State
elhi4ka Пудри и ружове на марката не съм пробвала още. Имаше един руж, който беше лимитирана серия , на който супер много му се точех, но бързо свърши, а сега понеже изчезна от официалните магазини много отдавна акулите в Бей Бей го пускат на космически цени, няма да дам 50$ за нещо, което е струвало 18$...

Имам едното сетче от 5 пигмента от Тартан серията, ако някой се интересува мога да си мацна на ръката и да снимам на дневна светлина да добиете представа. Единствения проблем е, че аз съм много бяла / жълто- бяла/. А знаете, че пигментите на Мак стоят по различен начин на различни цветове кожа

# 70
Мерси, TheBlackWidow. Много ми е интересно да чета постовете ти и ми е любопитно да споделиш мнение за ружовете на MAC и пудрите им Simple Smile.
Взех и Dashing Lassie Pallete -невероятни са   Crazy. Много естествени цветове с много фини ситносмлени частички  Party като пигментчета. Високото качество се забелязва в сравнение с по-масовите сенки. Възхитена съм!

Аууу, честита. Колко лева е? Има ли другите разцветки?

# 71
Този руж е много блестящ, аз затова не го купих. Много лъсваш с него.

Палитрите с 6 броя сенки са няколко цвята. Мисля че са 6.

# 72
  • USA, Steak State
Денси, аз съм като циганчетата- обичам лъскавото и блестящото.  Mr. Green

# 73
  • София
На MAC си бях харесала една страхотна пудра от лимитираната колекция,но е за хубаво и чисто лице,направо бях влюбена в нея,нооо лицето ми не е в състояние за нея  Sad

# 74
  • София
Аз днес си взех един от сетовете с червилото глоса и молива.  Grinning
Като трайност , все още не съм ги тествала, но цветовете страшно ми харесват.. Heart Eyes Избрали са ги някак да са подходящи за колкото се може повече хора.. Grinning От години не съм си купувала червило, защото не се харесвах с "начервена" ( има ли някоя не толкова Соц дума за "дама намазана с червило"? .. хаха червисана, също отпада.. Crazy) Явно съм правила грешен избор. Благодарение на подробния постинг на Мис Нели се образовах и ориентирах какво да си купя.  Hug  Това стои много нежно, леко лъскаво и естествено, като навлажнени устни на млада селска девойка. Секси, но естествено, не вулгарно-предумишлено.  Laughing Глоса също е страхотен. Heart Eyes

Много съм доволна от покупката си!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт