MAC & Sephora - 2 тема

• 52 518
  • 627
  •   1
Отговори
# 45
all over т.е. навсякъде?

# 46
  • В центъра на Вселената...

Имам питане за палитрите на NYX , заслужават ли си?  Thinking Харесала съм си една в сивата гама " Зима в Москва"..и се чудя дали да не си я взема от директа..
Благодаря!  Hug

Ползвам на NYX доста неща. Имам палитрата VERSUS от Runway Collection: http://www.nyxcosmetics.com/index.php?pf=ESP10C . Много съм доволна, особено за цената си  Flutter

# 47
  • София
Благодаря!   Hug Marlena ( MakeupGeek) похвали, точно тези сенки.. Но в нашата Сефора ги няма, в директа също..затова питах за тази палитра, понеже си търся сиви цветове за опушен грим. http://www.nyxcosmetics.com/index.php?pf=S111 Има и матови и перлени нюанси..цветовете са доста близки , което е малко безмислено..
Другия варинат предполагам е да си взема няколко единични ,2-3 от МаК , но определно ще излязат по скъпо, а аз още се уча да ползвам четки.. да преливам добре Thinking затова се чудя. Блазнят ме и ружовете.  Blush

P.P.Отпада ми дилемата, изкупили са го.. Stop

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 14:49 от Courage

# 48
  • USA, Steak State

Да, но аз лично не виждам къде на друго място мога да се мажа с тях честно казано. Simple Smile

# 49
аз още се чудя дали да си купя комплекта с четките

Четките от комплекта като стандартните ли са? Някой в предната тема май спомена, че се различават от тях. Аз също се чудя дали да не си взема, ама, ако има разлика и не са толкова качествени Thinking

# 50
  • София
аз още се чудя дали да си купя комплекта с четките

Четките от комплекта като стандартните ли са? Някой в предната тема май спомена, че се различават от тях. Аз също се чудя дали да не си взема, ама, ако има разлика и не са толкова качествени Thinking

Аз ги видях на живо... не знам дали съм права, но не изглеждат като стандартните им, някак много непрофесионални и дори леко раздърпани ми изглеждат, а си бяха нови, не разпечатани. Иначе и аз към тези се бях насочила, но си взех Sigma, дано да са хубави.

# 51
  • USA, Steak State
Май са минита, не съм обръщала внимание на комплекта с четки, но този който си взех аз с очната линия и пигментите, четката за очната линия е мини.. А от онези стандартните им четки мисля си е нормален размер.

# 52
Минита са да и са наистина раздърпани леко.

# 53
  • София
Май са минита, не съм обръщала внимание на комплекта с четки, но този който си взех аз с очната линия и пигментите, четката за очната линия е мини.. А от онези стандартните им четки мисля си е нормален размер.

Не са минита, с дължината на стандартните са или леко по-къси   newsm78, самите накрайници на четките обаче, не изглеждат качествени...

# 54
Благодаря Ви за бързите отговори  bouquet Значи по - добре от стандартните или на друга фирма Wink

# 55
На друга фирма не знам, Мас си е Мас, а пък стандартните им са доста скъпи. Най-добре да се видят лично. Всеки си знае и преценява за какво и как ще ги използва. Малко хора са професионалисти, за да им трябват най-добрите скъпи четки.
Толкова много четки с чантичка за 100 лв. си е добра оферта.

# 56
Аз си изпросих Whistling Mr. Green подарък N 190 и наистина съм доволна от качеството Peace Добра оферта е, но съм на мнение, че по-добре нещо по-качествено, макар и по-скъпичко. Както ти казваш всеки сам си преценява, обаче предпочитам, като съм лаик Blush в ползването на четка за фдт, например, (все с пръстчета, досега), да ползвам нещо по-добро, за да се науча.

# 57
  • София
Аз си изпросих Whistling Mr. Green подарък N 190 и наистина съм доволна от качеството Peace Добра оферта е, но съм на мнение, че по-добре нещо по-качествено, макар и по-скъпичко. Както ти казваш всеки сам си преценява, обаче предпочитам, като съм лаик Blush в ползването на четка за фдт, например, (все с пръстчета, досега), да ползвам нещо по-добро, за да се науча.

И аз съм така, избирам четки от около 2 месеца... изчетох доста ревюта,  изгледах сума ти клипчета и реших, че това са моите четки, дано като ги изпробвам да съм все още на това мнение  Laughing

http://www.sigmabeauty.com/Complete_Kit_p/ck001.htm

130лв. за 12 четки според мен е перфектна цена! В повечето блогове ги хвалят и ги сравняват с четките на MAC.

# 58
Супер доволна съм от четките на Екотуулс. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
nad_tab, със здраве да си ги ползваш  bouquet и задължително да споделиш мнение, като ги пробваш Wink

Общи условия

Активация на акаунт