MAC & Sephora - 2 тема

• 52 520
  • 627
  •   1
Отговори
# 30
  • София
колебая се, защото съм си харесала сет и на друга фирма, но не съм ползвала четки и не съм сигурна кои са по-добри
другата фирма е Sigma, а това са четките

С четките на Сигма няма да сгрешиш, аз отдавна съм му хвърлила око на тоя големия комплект, защото имам някои индивидуални, които просто обожавам, а цените са в пъти по-евтини от тези на МАС.
А къде се продават или само се поръчват?

# 31
*Bubble* поръчват се от сайта на фирмата, доставката до БГ е около 9 долара

# 32
колебая се, защото съм си харесала сет и на друга фирма, но не съм ползвала четки и не съм сигурна кои са по-добри
другата фирма е Sigma, а това са четките

С четките на Сигма няма да сгрешиш, аз отдавна съм му хвърлила око на тоя големия комплект, защото имам някои индивидуални, които просто обожавам, а цените са в пъти по-евтини от тези на МАС.
А къде се продават или само се поръчват?

Има два вида от професионалните комплекти - едните са 157$, другите 112 $, вече зависи ти какво можеш да си позволиш.
http://www.sigmabeauty.com/category_s/53.htm

И за да не е спам някаква идея дали в нашата Sephora продават коректорите на Bobbi Brown?

# 33
# 34
Courage не бях гледала клипчето, благодаря, че го пусна  Hug
тези цени, които си дала за комплектите на Сигма са за специалните им оферти, иначе с калъфче четките са 99 долара, а без калъфче - 79 долара, а комлектът от 157 долара е с други четки
http://www.sigmabeauty.com/Complete_Kit_p/ck001.htm
http://www.sigmabeauty.com/product_p/ck003.htm
не знам само как седи въпросът с доставката до България
в темата за четките едно момиче беше споделило, че въпреки стойността са й дошли в пощата с клеймо, че са подарък и не се е разхождала по митницата, но не съм сигурно колко достоверно е това

# 35
  • София
Днес отнесох един молив за вежди и едно огледало. Огледалото е страхотно - дебело е около 1мм, метално, с черно калъфче - събира се незабележимо в портмонето, много му се радвам... На молива също де... Mr. Green Обичам ги тия MAC.... Heart Eyes

# 36
  • София
Вчера ходих до Сефора и останах очарована от обслужването,имаше една жена,явно е за контрол и си говорих с нея на английски,а продавачките очудващо отзивчиви и любезни,аз оглеждах фдт-ните на Сефора,показаха ми ги момичетата,продавачката редложихи  да ми сложи,да съм сигурна че това ми е цвета,показа ми и новите продукти,а аз  Shocked супер очудена бях,досега в Сефора никога не са били толкова любезни,ама друго е като има контрол  Grinning

Фондьотените,които пробвах нещо не ми допаднаха,единият беше като пудра минерален,другия беше в някаква тубичка за комбинирана към мазна кожа,но прекалено лек ми дойде.Все повече се насочквам към МАК като ви чета.

Е в крайна сметка не си тръгнах с празни ръце,но не си взех фдт,то с тези любезни консултантки да ти е кеф да си оставиш парите там  Laughing

# 37
  • София
Аз съм чувала,че спиралите не са нещо особено.Иначе утре ще ходя до магазина на МАК,дано да забия нещо яко. Mr. Green

И аз така съм чувала, но мисля да им дам шанс да се докажат! Wink

# 38
Вчера ходих до Сефора и останах очарована от обслужването,имаше една жена,явно е за контрол и си говорих с нея на английски,а продавачките очудващо отзивчиви и любезни,

Е в крайна сметка не си тръгнах с празни ръце,но не си взех фдт,то с тези любезни консултантки да ти е кеф да си оставиш парите там  Laughing
И аз вчера съм възхитена  Heart Eyes. Докато в МАС - имам чувството, че самите продавачки са си конкуренция - коя е по-по най - това на МАС не е бизнес стратегия Laughing

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 22:48 от elhi4ka

# 39
  • София

И аз така съм чувала, но мисля да им дам шанс да се докажат! Wink

Ако става дума за спиралите,аз много се очудих когато видях че струват 25 лева.Та то едната сенчица е повече,ама и аз като теб ще им дам възможност да се докажат и като поизхабя моите две ще си взема една с гумена четчица за удължаване и разделяне

Всяка марка си има по нещичко в което не е добра,например за Shiseido съм открила че гримовете им изобщо не ми допадат за разлика от бялата им козметика на която съм почитателка.(Извинявам се за спама)

Докато в МАС - имам чувството, че самите продавачки са си конкуренция там- коя е по-по най. Не ми харесва обслужването. Там гледам това, което ме интересува и си излизам - това на МАС не е бизнес стратегия с тия продавачки Laughing...ама искаш ли нещо на МАС не можеш да си го купиш на друго място.
Moже да им плащат на някакъв процент за продадени артикули,само така си го обяснявам

# 40
  • София
Аз днес за първи път да съм доволна от продавачките в МАС, толкова любезни не си спомням да са били някога, обяснявам си го само с факта че вече ме научиха  Mr. Green

Посрещнаха ме с усмивка и трите  Laughing с удоволствие забърсах един ФДТ, ще го тествам хубаво и ще дам отзиви.

Сега съм в чуденка, дали ми трябва четка за него... цял живот съм нанасяла ФДТа, с пръсти, по-удобно ми е  Embarassed

Поръчах този сет, първоначално реших че ще са ми в повече, но като се замисля, ще намеря приложение за всичките Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 23:54 от nad_tab

# 41
  • София
По повод четките на Сигма, видях че MissChievous е постнала ревю за тях. Не съм го гледала, но на вас може да е полезно..http://www.youtube.com/watch?v=WtZPDhiIvYs

Имам питане за палитрите на NYX , заслужават ли си?  Thinking Харесала съм си една в сивата гама " Зима в Москва"..и се чудя дали да не си я взема от директа..
Благодаря!  Hug

# 42
Ходих вчера в MAC в мол Сердика, по-недружелюбна продавачка в живота си не бях срещала.. Направо ме отказа да гледам или питам каквото и да е.
Някой, който е по-наясно с ружоветеако може да ми препоръча нещо, търся си прасковен цвят, да не е супер пигментиран и да дава само лек цвят. Мерси предварително  Praynig

MAC Powder Blush - Sincere  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=_w2mhu5RB58&feature=player_embedded#! kъм 7-мa min e

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:24 от elhi4ka

# 43
Пигментите какво представляват?  Embarassed За пръв път срещам подобни при МАС, не съм много навътре с нещата  Rolling Eyes

# 44
  • USA, Steak State
Пигментите се слагат all over, но аз лично ги ползвам за сенки за очи. Силно пигментирани и блестящи са / има и матови сред тях/.

Общи условия

Активация на акаунт