MAC & Sephora - 2 тема

• 52 522
  • 627
  •   1
Отговори
# 15
  • в 1001-та нощ
Привет,
имате ли предпочитания към един от магазините на МАС в двата мола - от гл.т. обслужване?  newsm78

За зареждане предполагам за идентични? newsm78

# 16
  • В центъра на Вселената...

Calypso  : На моя пише - Made in Canada

Благодаря за отговора. Знаете ли защо попитах: купих си 5 ФДТ на МАК от ибей. Продавача е китайче  Mr. Green, обаче ФДТ си изглеждат толкова истински. Страхотни са просто  Peace Като ги поличих веднага погледнах: пише MADE IN USA с кандски адрес. Разбрах,  че са си за зареждане из Европа. Не знам, няма да се учудя да са си напълно истински... Peace

# 17
А аз да попитам- цената на Fix+ спрея 28 лв ли е?

# 18
Записче в новата прекрасна тема   bouquet
Днес бях в магазина на MAC и се загледах в спиралите им. Имате ли впечатления дали са добри?

# 19
Аз съм чувала,че спиралите не са нещо особено.Иначе утре ще ходя до магазина на МАК,дано да забия нещо яко. Mr. Green

# 20
аз още се чудя дали да си купя комплекта с четките

втората и третата четка за очи ли са?
колебая се, защото съм си харесала сет и на друга фирма, но не съм ползвала четки и не съм сигурна кои са по-добри
другата фирма е Sigma, а това са четките

# 21
каква е цената на комплекта четки?

# 22
  • София
Densi, благодаря!  Hug Отрезвяващо, дано устискам.. Mr. Green

anbibian , предолагам, вече си гледала това ревю http://www.youtube.com/user/temptalia#p/u/6/PKzonnbx2Z0 , но в случай ,че не си - за четките започва, от 9-тата минута някъде.. И на други ревюта за четките попадах , не така подробни, но все така не особено позитивни..

# 23
  • София
Мисля да си взема комплекта с очната линия и пигментите, знаете ли цената колко е?

# 24
каква е цената на комплекта четки?
100 лв.

Не се знае колко ще струват комплектите с пигментите, глосовете и лаковете, както и тези с очните линии, защото не са пуснати.

# 25
  • София
Мерси, Денси. Аз мислех, че вече са в магазините  Grinning

# 26
Ами те ще са по няколко бройки и като гледам колко желаещи има ще се свършат за минути, както се случи с колекцията на Дисни.

# 27
колебая се, защото съм си харесала сет и на друга фирма, но не съм ползвала четки и не съм сигурна кои са по-добри
другата фирма е Sigma, а това са четките

С четките на Сигма няма да сгрешиш, аз отдавна съм му хвърлила око на тоя големия комплект, защото имам някои индивидуални, които просто обожавам, а цените са в пъти по-евтини от тези на МАС.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 14:10 от blinxy

# 28
  • София
По повод питането къде са произведени фон дьо тените - моя Pro Longwear е произведен в Белгия. Купих го от Копенхаген в началото на този месец.

# 29
Да се похваля-днес се сдобих с митичното Viva Glam Cyndi.Очарована съм. Heart EyesЦвета може и да е лек,може и по-наситен,нанася се лесно,стои страхотно,не изсушава устните.Много е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт