MAC & Sephora - 2 тема

• 53 376
  • 627
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,в БГ има  ли ги празните палитри,в които да си поставя човек сенките на МАК?

# 106
  • София
Все още не..
Но миналата седмица, ми казаха ,че скоро ги очакват.  Simple Smile Попитах - "Колко скоро?" Отговориха ми - "Много скоро!"  Grinning

# 107
Е значи като си дойда,ще си взема от вкъщи.Няма какво да мъкна и това от тука,че милия куфар вече е в депресия. Whistling

# 108
Здравейте, прекрасна и полезна тема сте заформили, за което искрено благодаря  Hug
Искам да се обърна към вас със следната молба - някой може ли да сравни фдт-ите на MAC Face & Body и Pro Longwear? Благодаря предварително   bouquet 

# 109
  • София
Все още не..
Но миналата седмица, ми казаха ,че скоро ги очакват.  Simple Smile Попитах - "Колко скоро?" Отговориха ми - "Много скоро!"  Grinning
А щом ще продават празни палитри на MAC, продават ли вече сенки за палитри?

# 110
Здравейте, прекрасна и полезна тема сте заформили, за което искрено благодаря  Hug
Искам да се обърна към вас със следната молба - някой може ли да сравни фдт-ите на MAC Face & Body и Pro Longwear? Благодаря предварително   bouquet 

Изключително различни. Фейс енд боди е лек, естествен, лесно се прелива, със сравнително слаба покривност, която може да се натрупва, но определено дори с няколко пласта и подходяща четка не може да се постигне пълна такава. Цвета, дори и да не е съвсем точно подбран, не стои неестествено, а се прелива с кожата много успешно.Прилична трайност, но не очаквай 12 часа от него.За мен е най-приятния за ползване ФДТ на МАС.  Бонус е, че е в голяма опаковка - почти всички ФДТ идват в стабдартни мл. дори и шишенцето да изглежда по-голямо или малко, всичко е 30мл. Face and Body е 120мл Shocked та всъщност като се вземе съотношението цена:количество, е направо без пари Grinning
Pro long wear  е леко изсушаващ (за мен, комбинирана кожа), леко матиращ, контролира до известна степен омазняването, ноне напълно,средно покривен, като може да се натрупва добре. Изсъхва доста бързо, при нанасяне е добре да се работи на по-малки участъци за да се прелее добре преди да изсъхне По-дълготраен от горният, и като цяло е доста издръжлив. Изисква малко повече старание, за да се почисти напълно в края на деня. Не стои добре на вечерни снимки заради фактора, въпреки че е само 10, отразява доста неприятно светлината на светкавица.Като цяло стои сравнително естествено за покритието, което дава.

Накратко, съвършенно различен тип продукти са и в зависимост от кожата ти, не би трябвало да ти се налага да избираш или/или.

# 111
# 112
  • София
Scintillia, не видях..и забравих да попитам. Blush

# 113
  • София
Scintillia, не видях..и забравих да попитам. Blush
Нищо, аз тия дни ще прескоча да видя! Имам празни местенца в палитрата и ми се искаше сенките да за палитра! Wink

# 114
Мис Нели, много благодаря   bouquet

# 115
Момичета, някой да е ползвал праймър за лице на Сефора? От онези в тубичките - 2 вида са.
http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P216619&categoryI … uldPaginate=true#
http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P216620&categoryI … ouldPaginate=true

Вчера г тествах в магазина, и този, на който пише "пърфекшън" ми се стори много як, и с охлаждащо действие... Ама се чудя дали имат някакъв ефект

# 116
гледах някъде разтвор за почистване на четки и апликатори за грим на сепфора. има такъв нали?

# 117
гледах някъде разтвор за почистване на четки и апликатори за грим на сепфора. има такъв нали?

Има, някъде около 20 лв беше, и той е само за след ползване и е без измиване.

# 118

Има, някъде около 20 лв беше, и той е само за след ползване и е без измиване.
аз го гледах разтвора в сефора, но ми се стори много малък за цената си 20-25 лв и си купих на дебора, спрей
като го свърша мисля да си купя на МАС и да ползвам същата бутилка с пръскалка  Wink

# 119
сенките на МАК сa -
MAC Frost Eyeshadow
MAC Lustre Eyeshadow
MAC Matte Eyeshadow
MAC Matte² Eyeshadow
MAC Satin Eyeshadow
MAC Starflash Eyeshadow
MAC Veluxe Eyeshadow
MAC Veluxe Pearl Eyeshadow
MAC Velvet Eyeshadow
http://blog.karlacopywriter.com/2008/09/mac-eyeshadow-recap/