MAC & Sephora - 2 тема

• 53 357
  • 627
  •   1
Отговори
# 135
Как са червилата на МАК ?!
Никога не мога да си намеря хубаво червило,все нещо им липсва Confused
Ако цвета е хубав консистенцията е гадна,ако консистенцията е хубава цвета не е наситен...или имат прекалено много блясък или са супер сухи,нанесеш ги-супер а след няколко мин ути вече се събрали по гънки и пукнатинки.
Искам червило с хубава консистенция-кремообразно,да се нанася добре,матово с малко гланц,хубав наситен цвят...

# 136
Ако цвета е хубав консистенцията е гадна,ако консистенцията е хубава цвета не е наситен...или имат прекалено много блясък или са супер сухи,нанесеш ги-супер а след няколко мин ути вече се събрали по гънки и пукнатинки.
Искам червило с хубава консистенция-кремообразно,да се нанася добре,матово с малко гланц,хубав наситен цвят...

Това е единственият продукт на МАК който не хересвам
Червилата не им се получават. Най-добре според мен е Вива Глам Гага-та
Между другото някой да е пробвал товаа
http://cgi.ebay.com/MAC-Pearlmatte-EYE-SHADOW-LILYLAND-Limited-E … sh=item35ace446bd

# 137

Това е единственият продукт на МАК който не хересвам
Червилата не им се получават. Най-добре според мен е Вива Глам Гага-та
Между другото някой да е пробвал товаа
http://cgi.ebay.com/MAC-Pearlmatte-EYE-SHADOW-LILYLAND-Limited-E … sh=item35ace446bd

Ок,благодаря Peace

# 138
  • Варна
Имам 2 червила на МАС, и двете ми харесват и то много. Още ще си купя като успея да стигна до София (във Варна няма). Те са няколко серии с различна плътност и консистенция, гамата е огромна. Мими, най-добре е да пробваш на място.

# 139
Имам 2 червила на МАС, и двете ми харесват и то много. Още ще си купя като успея да стигна до София (във Варна няма). Те са няколко серии с различна плътност и консистенция, гамата е огромна. Мими, най-добре е да пробваш на място.

Мимс,пробвам ги...и на ръка и на устни ама как може да се предцени в магазина...ако ти кажа,че имам около 30-40 червила и гланцове които се въргалят из къщи и стоят неизползвани,ще ми повярваш ли?! От скъпи до евтини съм купувала и до сега идеалното червило не съм намерила.Сега поръчах едно на Шисейдо,мнооооого хвалено....ще го видим и него,след това ще пробвам и на МАК щом казваш Peace

# 140
Мими, червилата на Мас за мен са много добри. Имат много различни консистенции и много цветове и подтонове.
Червилото на Лейди гага обаче е много специфично. Отива на много малко хора, защото е много ярко, много плътно и много студено, в розовото има син нюанс. Аз го обичам много, но трябва да се пробва хубаво.

Най-доброто описание на червилата на Мас. Heart Eyes
Червила
Категорията е изписана отдолу на гилзата където е и името на червилото. Има богато разнообразие от завършек и степен на пигментираност подходящи за ралзични ситуации, нужди и вкус.
Amplified Creme - силно пигментирано, кремообразен завършек, без брокат.
Cremesheen - средно до силно пигментирани, много хидратиращи, кремообразен завършек, без брокат.
Lustre - слабо пигментирани, гланцов завършек.
Frost - средно пигментирани, леко изсушаващи, с блестящ  перлен завършек.
Glaze - слабо пигментирани, завършека е средно гланцов, някой са леко перлени.
Slimshines - слабо пигментирани, много леко оцветяват, силно хидратиращи (не са в стандартните гилзи).
Matte - силно пигментирани и много покривни, завършека е напълно матов, леко изсушаващи, много трайни.
Satin - средно до силно пигментирани, дълготрайни, полу-матов завършек, не са изсушаващи, но не са и овлажняващи, 'златна' среда.
Червилата  Viva Glam са  специални серии с благотворителна цел и формулата на всяко е различна.

# 141
Мими, червилата на Мас за мен са много добри. Имат много различни консистенции и много цветове и подтонове.
Червилото на Лейди гага обаче е много специфично. Отива на много малко хора, защото е много ярко, много плътно и много студено, в розовото има син нюанс. Аз го обичам много, но трябва да се пробва хубаво.

Най-доброто описание на червилата на Мас. Heart Eyes
Червила
Категорията е изписана отдолу на гилзата където е и името на червилото. Има богато разнообразие от завършек и степен на пигментираност подходящи за ралзични ситуации, нужди и вкус.
Amplified Creme - силно пигментирано, кремообразен завършек, без брокат.
Cremesheen - средно до силно пигментирани, много хидратиращи, кремообразен завършек, без брокат.
Lustre - слабо пигментирани, гланцов завършек.
Frost - средно пигментирани, леко изсушаващи, с блестящ  перлен завършек.
Glaze - слабо пигментирани, завършека е средно гланцов, някой са леко перлени.
Slimshines - слабо пигментирани, много леко оцветяват, силно хидратиращи (не са в стандартните гилзи).
Matte - силно пигментирани и много покривни, завършека е напълно матов, леко изсушаващи, много трайни.
Satin - средно до силно пигментирани, дълготрайни, полу-матов завършек, не са изсушаващи, но не са и овлажняващи, 'златна' среда.
Червилата  Viva Glam са  специални серии с благотворителна цел и формулата на всяко е различна.

Благодаря Денси за информацията  bouquet Ще разгледам в сайта им...това на Лейди Гага го знам,но не е каквото търся. Аз искам хубав "нюди" цвят с малко розовко,малко бежовко...леко прасковено може също,да е с наситен пигмент и лек блясък.Така като чета Cremesheen и Satin са "мойте хора" Grinning
Къде може да се поръчва МАК освен в Ягодата?!

# 142
Мисля, че това което търсиш е Мас Hue. Уникален нюд в леко розово, пак препоръчано от Мис Нели.
В Ягодата няма нищо, все стари неща са. От магазините купуваме.

# 143
Мисля, че това което търсиш е Мас Hue. Уникален нюд в леко розово, пак препоръчано от Мис Нели.
В Ягодата няма нищо, все стари неща са. От магазините купуваме.

Да,наистина е хубаво...И Мит ми хареса,само дето нямам наблизо магазин.Ще търся он-лайн Peace

# 144
  • София
И аз Myth щях да ти препоръчам! Wink

# 145
http://cgi.ebay.com/MAC-24-PROFESSIONAL-MAKE-UP-BRUSHES-W-POUCH- … sh=item45f7b10ba6
Не мога да повярвам! Какво е това?? Безплатна доставка и 24 четки за 14 долара?!
Според вас възможно ли е?
Ето и още едно от по-надежден потребител
http://cgi.ebay.com/24pcs-Pro-Cosmetic-MakeUp-Brush-Set-Studio-G … 29613763648789738

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 23:44 от Орхидея*~*

# 146
http://cgi.ebay.com/MAC-24-PROFESSIONAL-MAKE-UP-BRUSHES-W-POUCH- … sh=item45f7b10ba6
Не мога да повярвам! Какво е това?? Безплатна доставка и 24 четки за 14 долара?!
Според вас възможно ли е?
Не не е възможно. Мас имат уникално много ментета.

# 147
Ето и още едно от по-надежден потребител
http://cgi.ebay.com/24pcs-Pro-Cosmetic-MakeUp-Brush-Set-Studio-G … 29613763648789738

Не знам дали да вярвам вече

# 148
Първото предложение забрави направо,продавача не е надежден...другия комплект бива.
Хубави са тези комплекти,но все се чудя-използват ли се всичките четки Thinking
Аз имам 2 различни за руж,2 за пудра,2 за сенки и това е...гребенчето си го имам на капачката на молива за вежди, гумичка към всеки молив за очи,и четка за червило към молива за устни... На останалите четки не бих могла да намеря приложение...

# 149
  • Варна
Аз също не намирам приложение на толкова много четки. Имам подобен комплект и така си седи. Много са ми неудобни тези дълги дръжки, постоянно ги блъскам в огледалото докато се гримирам. Купих си отделни на Боби Браун от тези, които са ми най-нужни, 2-3 броя и това напълно ме удовлетворява.

Общи условия

Активация на акаунт