MAC & Sephora - 2 тема

• 53 435
  • 627
  •   1
Отговори
# 225

тези пробвали ли сте ги, да дадете отзиви дали имат ефект?
може ли линка към тази матираща пудра от ибей?

# 226
MissNellie, много ти благодаря. Heart Eyes Hug  bouquet Ще пробвам.

# 227
Момичета здравейте Simple Smile
Тези хора в MAC какво са направили....купих един Mineralize Skinfinish и едни сенчици и се изръсих с 90 лв ooooh!
Сенките не бяха ли 28лв преди?

....и да питам дали при нас продават Pink Friday на Nicki Minaj?

# 228
  • София/Бургас
Тези хора в MAC какво са направили....купих един Mineralize Skinfinish и едни сенчици и се изръсих с 90 лв ooooh!

Жаки°, бяха, но отново вдигнаха цените.
Ето тук са споменати и коментирани новите цени на МАС - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545986.150

# 229

....и да питам дали при нас продават Pink Friday на Nicki Minaj?
Бяха, но вече са по 33 лв.
Няма го още червилото.

# 230
Жалко....аз тамън се бях зарадвала, че са почти като в Щатите....а сега сме пак по европейски Grinning

# 231
# 232
  • София

Аууу, ужасно ме дразни новата колекция! Червилата са ОК! Но никак не ми харесват опаковките и облицовките! Wink

# 233
Комиксите винаги са били на мода. Peace

# 234
Комиксите винаги са били на мода. Peace

И суперуоманите!   Joy

# 235
Уф,наистина са много кичозни опаковките на новата колекция. Tired
Иначе да попитам-разбрах,че пигментите в БГ са вече по 49 лв,а ружовете каква им е цената? Grinning

# 236
  • София

Аууу, ужасно ме дразни новата колекция! Червилата са ОК! Но никак не ми харесват опаковките и облицовките! Wink
Приличат на близалки Laughing
Ама опаковката да му е проблема,ще го преживеем

# 237
  • София
Новите неща наистина изглеждат леко инфантилни, но както Денси вече е отбелязала, комиксите винаги са на мода. Simple Smile

Извинявам се ,че връщам малко назад темата .Мисля,че е коментирано или може би само четох по блоговете.. Thinking , но исках да споделя впечатления от първите ми сенки от Мак.  Simple Smile  Онзи ден се бях засилила за една Герленска, намалена палитра, но беше свършила и за да не съм капо си купих тази. Цветовете много ми харесват, консистенция също, подбора..супер.Обаче четката.. smile3557 По бодливо нещо не е докосвало лицето ми.. Ужасна е. Дори двудневната брада на мъжът ми е по мека.. Rolling Eyes Да предполага се, че ще я ползвам с други ,четки, но за път, щеше да е по-удобно с четката от палитрата.. Crossing Arms

# 238
Момичета, има ли я колекцията Марсел Уондър в БГ? И ако да, някой може ли да ме ориентира за цената на пудрата...

# 239
Момичета, има ли я колекцията Марсел Уондър в БГ? И ако да, някой може ли да ме ориентира за цената на пудрата...
Няма я и предполагам, чи няма и да я има. Peace

Общи условия

Активация на акаунт