MAC & Sephora - 2 тема

• 53 369
  • 627
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, някой дали знае кога ще дойде Wonder Woman колекцията у нас? Много се кефя на дизайна на серията (явно за разлика от общото мнение) и съм набелязала някои неща  Flutter

Може и да не се появи в БГ Sad

Но пък честно казано не съм очарована от продуктите, поне на снимка, въпреки че и аз като теб хареса кутийките  Mr. Green

http://www.temptalia.com/mac-wonder-woman-pigments-reflects-glit … w-photos-swatches

# 256
Аз вчера подробно разгледах нещата и на снимка и в youtube, обаче нещо не ме впечатлиха. Цветовете са много ярки, особено пудрите и ружовете няма никак добре да ми стоят.
Опаковките са интересни, но някои неща  изглеждат евтино. Все пак на живо може да са съвсем различни.
Мисля, че ще ги пуснат през март, поне такова заключение си извадих от прочетеното в интернет.

# 257
Момичета, някой дали знае кога ще дойде Wonder Woman колекцията у нас? Много се кефя на дизайна на серията (явно за разлика от общото мнение) и съм набелязала някои неща  Flutter
Ако дойде въобще ще е през март месец. никак не ми харесва дизайна на опаковките, но продуктите вътре са хубави. Винаги си харесвам по нещо от лимитираните серии и този път няма да е изключение.

# 258
за новите комплекти с четки четохте ли някъде отзиви, да споделите  Praynig
предния път се бях навила за единия комплект, но помня, че някой пусна клипче от нета с ревю на продуктите, което ме отказа

# 259
Аз си харесах сета четки за лице, дали ще дойде и по принцип с добро качество ли четките им в сетове?

# 260
# 261
Вчера питах в МАС в Дъ Мол и ми казха, че очакват Peacocky до няколко дни, а Wonder Woman ще я имат със сигурност, по някое време след 15ти февруари  Hug

Hello Kitty колекцията е супер  Mr. Green Аз явно съм голям инфантил, умирам за опаковки с анимационни герои  Blush

# 262
Бреееей,какво ли не измислиха Rolling Eyes
Новите неща на МАК са под всякаква критика...не знам за съдържанието,но с такава опаковка дори няма да стигна до него,такъв дизайн не може да ме привлече.
На Сефора само комплекта с четки е симпатичен и става за подарък например,но другите неща пасват в ученическата чантичка на някоя третокласничка,цветовете - също Confused
Нищо не ме грабва напоследък,чудят се какво да измислят,че да запълнят щендерите...дано излезнат скоро летните колекции с бронзови пудрички и интересни цветове и продукти Peace

# 263
Аааах, Хелоу Кити!!!!!!!! Ще умра! Дали ще ни сполети щастието да ги има и в нашата мижавка Сефора?

# 264
Аааах, Хелоу Кити!!!!!!!! Ще умра! Дали ще ни сполети щастието да ги има и в нашата мижавка Сефора?
И на мен много ми харесаха! И аз умирам за анимационни герои слабост са ми без да мога да си го обесня, днес си купих още две тениски с Мини Маус и Смърфовете и тези комзетики с Кити просто ме зоват! Joy

# 265
Колко струват пудрите на Мак? Заслужават ли си парите? Rolling Eyes

# 266
  • Торонто
Някой виждал ли е да се продава някъде този гланц на Clarins?
(може и на друга марка, но да е чисто прозрачен като този):

# 267
Някой виждал ли е да се продава някъде този гланц на Clarins?
(може и на друга марка, но да е чисто прозрачен като този):

Провери в Бюти Зоун. Бяха го пуснали с лятната колекция този балсам, та не знам дали го има в нормалния асортимент...

# 268
Вижте на какво попаднах от един тукашен форум: http://www.facebook.com/group.php?gid=118600821793
Във френската Сефора има разпродажба http://www.sephora.fr/Maquillage/Yeux/Fard-a-paupieres/Colorful-9/P71805
, но не знам доставките как са, не знам френски.

# 269
Мисля,че не доставят в други страни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт