Какви зимни буйки за бебе на 10 месеца?

• 3 320
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! Моля посъветвайте какви зимни буйки да взема на прохождащата ми бебка  Laughing? Интересуват ме такива които да са с ципче отдолу за лесно обуване, защото иначе е просто невъзможно и също да са достатъчно топлички за крачетата. Благодаря ви предварително Hug

# 1
Купих ботуши (едните с подметка-добре огъваща се; а другите са без подметка-за количката, или в по-студено помещение..), но май трябваше сандали Joy, скоро не само че не се очертава "зима", ами температурите прогресивно растат на горе Crazy

# 2
  • Варна
За навън тези http://www.k-k.bg/bg/collection/4/6/676/ не изглеждат зле.
топли, но пък май цип нямат...

# 3
За навън тези http://www.k-k.bg/bg/collection/4/6/676/ не изглеждат зле.
топли, но пък май цип нямат...
да и аз тези гледах.. дали ще можем да ги обуем обаче.. Thinking

# 4
  • Варна
Пробваш, иначе няма как да разбереш, трудно е този сезон  с обувките за прохождане....

# 5
Миналата година по това време бяхме изправени пред същия проблем... Голяма мъка се оказа пробването на ботуши, купуването на такива и задържането им на крачетата, докато го возех в количката  ooooh!
Пробвай да намериш такива ботушки, които освен цип отстрани имат и лепка отпред, защото е най-удобно за обуване  Peace

# 6
Дъщеря ми е родена през януари.За прохождане и взехме съвсем обикновенни буйки на КК.

# 7
  • Бургас
Аз й поръчах едни ботушки,които са с цип.Мисля си,че са подходящи,но не знам дали в действителност ще е така.
Бих ти показала линк,но ги няма в момента.  Rolling Eyes

# 8
  • София
Моята дъщеря е родена февруари. Направо купих зимни обувки, бяха с връзки, но се обуваха много лесно. Не мисля, че бяха "марка", но пък отговаряха на изискванията за хубава обувка за прохождане.

# 9
  • Варна
Колев и Колев имат буйки с вата - такива.

# 10
Докато синьт ми проходи сьвсем стабилно(1г.и 3м.)ползвахме само Колев и Колев.

# 11
К и К бяха най-трудно обуваните обувки. С цип от долу, с лепк и връзки отпред, разглабяха се почти на съставните си части и въпреки това всичко друго ми беше по-лесно да обуя. Мисля си, че когато отидеш в магазин за да избираш обувки най-лесно ще разбереш кое ще е удобно за теб.

# 12
  • София
Здравейте момичета! Моля посъветвайте какви зимни буйки да взема на прохождащата ми бебка  Laughing? Интересуват ме такива които да са с ципче отдолу за лесно обуване, защото иначе е просто невъзможно и също да са достатъчно топлички за крачетата. Благодаря ви предварително Hug

ако детето ти ще ходи с тях - купуваш нормални ботушки, хубави.
какво значи няма обуване - имат и лепки и ципове, отварят се идеално и се обуват съвсем лесно.
Моет дете проходи на 9 месеца, никога не съм взимала буйки и си ги обувах съвсем лесно обувките му.
Ако няма да ходи - на КК изглеждат добър вариант, тези които е показала фрии уил.

# 13
Моя син ходи хванат за ръка, никола не съм купувала буйки. Тъй като аз самата съм манячка на тема качествени обувки прочето на много места , че буйкте вече се отричат защото имат една издигната /ортопедична/част която се смята , че само изкривява крачето. В къщи ходи или с чорапи със силиконови подметки или с пантофи на Nenito /само кожа/. За навън му купих истиски ботуши с цип отстарани, нямам проблеми с обуването. Сега му взех ботуши Горотекс с лепенлки отпред /пак истински/. Все пак навън трябва да му е топло а и той ходи не повече от 10-15 минути сам.

# 14
Благодаря ви много за отговорите! В крайна сметка се спрях на тези http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3903&cat=4, подходящи за дебели чорапи, пък по нататък ще видим.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт