Отговори
# 525
Никола цял ден се радва на много гости, чак вечерта към 10 започна да мрънка. .........
Навръх петмесечието му вчера осъмна със зъбче.

maretu, честито ви зъбче.Никола как издържа до 22.00 ч., аз се правя на клоун вечер, поне да изкараме до 20.00 ч. будни.Иначе дремва от 16.00 до 17.00 ч.

Глутен съм въвела от доста време,месо също давам,само пилешкото не е домашно,иначе заек,рибка,телешко са домашни bowuu.

gergana26, как точно приготвяш домашното месно пюре и по колко даваш?Смесваш ли месото с зеленчуково пюре, като е домашно?

Слънчев лъч, преди време и ние си имахме такава кожа на пипане.При него беше на гърдичките/деколтето/;Бях го напипала при къпане и първо реших, че кожата му е настръхнала от банята, но май се оказа от едни дрешки, от по-изкуствена материя.

# 526
Чета,чета,и аха да напиша нещо и някой ме вика.Мойта пикла не и стигат чопрапите и това че си събува панталона,но от снощи и така настървено си лапна и пръстта на крака,та сега ако може само да е гола...
Аз пропуснах хубавото време,защото малката все още е сополива.На мен не ми пречи,и без това едно излизане с еи прибиране на количката ми коства много усилия.
Днес и аз сварих малко тиква,ама така и не го дадох,защото пак много плака от зъбките.Аман вече,само да не ги изкараме към 8-я месец,че няма да кусаме никаква храна.
Нашата елха е украсена вече,но ме притеснява факта че малката не е впечатлена особено,дори и лампичките не я впечатлиха.

# 527
Cтаcи, авокадото аз го изчаках около 5 дена да омекне в хладилника (че беше твърдо). После само измивам, беля и пасирам с вилица едно резенче. Не се вари и може да се прибавя както към плодови, така и към зеленчукови пюрета.

Браво на сестра ти !!! Извинявай за любопитството, но тя каква докторантура прави ?
Благодаря за обяснението относно Авокадото. Ще го пробвам.
Относно сестра ми - завършва Международна Икономика в Бостън. Сигурно ако може цял живот ще си учи, странна работа Simple Smile

cherri,
Че е кофти, определено си права. Но въпреки, че е леля от разстояние - помага. Слагам Крис в бънджито на вратата, пускам skype, слагам PC на пода и двамата се забавляват по някакъв си начин докато си взема един бърз душ на отворена врата Simple Smile
 Peace

# 528
....................... Но въпреки, че е леля от разстояние - помага. Слагам Крис в бънджито на вратата, пускам skype, слагам PC на пода и двамата се забавляват по някакъв си начин докато си взема един бърз душ на отворена врата Simple Smile
 Peace

Хахаха, и ние сме ги правили тези със сестра ми като бях в НЗ - действаше и при нас   Laughing

# 529
И аз съм ползвала леля й (сестрата на мъжа ми) като скайп-детегледачка, но само с голямата Laughing

Да се похваля мъжът ми какво сътвори - докато четях приказка на голямата, намазал венците на малката с антибиотичен крем за очи Тобрекс вместо с Калгел. При това съвсем случайно разбрах, видях опаковката до леглото й. Усетих какво е да вдигнаш кръвно за секунди, направо щях да припадна от топлата вълна, дето ме блъсна в главата. Звъняхме на педиатърката, каза да пие повече вода - няма как, защото тя почти не пие, камо ли в почти заспало състояние, но я накърмих втори път. Сега не смея да заспя, дано няма реакции.

# 530
  • Пловдив
Олелееееее, Мартейка, дано всичко да се размине и да изкарате спокойна нощ   Peace

Честит празник на имениците       bouquet

# 531
И моята рама на Малибуто замина, слава богу утре ще ми я заменят. Тъкмо мислех, кога ще ме изненада и мен и ето!!!
Навън става страшно, а каката ми се разболява и сега е изолирана в другата стая. Дано се размине, мисля утре да не я пускам на училище и ще си правим компания, т.е. ще прави компания на Ема, а аз ще мия банята, защото вече е в плачевно състояние.
Лека нощ Hug
Мартеа, предполагам не е сложил голямо количество. Дано всичко е наред Praynig

# 532
Мартеа,стискам палци да и няма нищо на малката Praynig

# 533
Влизам да се отчета от днешната консултация.Биха ни 2 ваксини наведнъж и.... вдигнахме Т 38.4,сега го съблякох по боди и му дадох Калпол.Иначе сме наддали 0.450кг(10.200кг) и сме пораснали с 2 см(71).Докито ми се скара,че бил толкова,да съм минала на диета. NaughtyНие безтуй се храним 4 пъти на ден,от това повече накъде.
Сега му мерих Т пак,за 30мин е спаднала на 38.1,оф дали е нормално за толкова време само толкова да спадне?

# 534
  • Пловдив
Estelita как сте.Дано всичко е наред Hug
Мартеа да пишеш и ти какво става с малката  Hug
Тази нощ за мен беше безсънна ooooh! Живеем на 8 етаж и буквално щеше да ни отнесе вятъра.Всичко отвсякъде дрънчеше и продължава.Слава богу,че мъника не се събуждаше.Само в 5,30 като го кърмех се кокореше стреснато,но пак заспа.
Иначе изследванията са му добри.Хемоглобина му е 117
Лорка добре,чи я сменят бързо рамата.Моята сменена е още здрава.Нали казаха,че е подобрена  Praynig,да видим  newsm78

# 535
  • Варна
Добро утро!
Мартеа, трябваше да му намажеш на мъжа ти венците, че да почувства какво е и той да дежури цяла нощ над креватчето. То вяра да им нямаш на мъжете. Дано е безобидно лекарството. Във Варна времето не е кой знае колко приятно за разходка, но към 10 ще излезем да вземем въздух.

# 536
Добро утро!

Зимата се прокрадва вече, напомни ни за себе си Mr. Green Добре, че използвахме и вчерашния слънчев ден на максимум с разходки. Peace

Vesi7112, на твое място не бих рискувала, но твоя работа. Tired
Lorkaa, май всички изгърмяхме с Малибу-то. И аз съм си с новата рама вече - казаха ми, че имало един нит в повече, ама ще видим - дано издържи наистина! Praynig

Вчера забравих да ви се похваля - получих първата си коледна, форумна картичка - antoniabg Hug Hug Hug Hug
Много се развълнувах! Вече е наредена на мястото, което съм отредила за картички в нас и чакам скоро да го напълня цялото Flutter

# 537
  • малкия йеросалим
Добро утро и от нас  Grinning.Точно да се похваля със първата получена картичка и Елизка ме изпревари.Много се зарадвах.Благодаря Тони   bouquetАз купих картичките,но още не ми стига времето да ги надпиша  Embarassed
И тук при нас духа страхотен вятър.Какво ще правим цял ден в къщи направо не ми се мисли.Ще се пробвам да навия таткото да ни закара до Джъмбо за да купя подаръци за Коледа.
P.S.Жоро пак е с хрема.Вече ще се побъркам с това дете.Цяла нощ се мъчи милото.А и аз съм с болки в гърлото.Дайте съвет как да се лекувам  baby_neutral

# 538
  • Варна
Мама Мони, на Жорко може да вземеш капки от аптеката за деца "морска вода". Има я на дозички и в голяма разфасовка.

# 539
  • малкия йеросалим
Веси ползва ме такива във формата на спрей,но ефекта е временен.Имам чувството ,че всичко е свързано със зъбите.Всеки път като му стане така нослето ,му се подсича и дупето.Венците са огромни,при пипане се усещат очертанията на зъбчето,но не е пробило.Всичко минава за два-три дни и после нещата се поуспокояват до следващият път.В вторник сме на консултация и тогава ще говоря с лекарката.Само се моля да не започва нещо сериозно,а да е само хрема.
Естелита,Мартеа пишете как са децата!

Общи условия

Активация на акаунт