Отговори
# 570
Здравейте и от нас  днес ще ходим на ваксина най-после са дошли  плодовите пюренца и аз ги давам за два пъти ,а зелаенчуковите ги приготвям сама .Честити месечинки на всички празнуващи бебчета. Hug

# 571
  • Пловдив
Ааауууу, и аз се хваляяяя - и аз си имам картичка    newsm68  
Тони
, благодаря ти    

Наистина идеята на *Eliza* много ми допадна, такова настроение ще се заформи...   Hug

# 572
Киди,къде е това коледно парти на Нук.Пиши после как са Мария,че тя отдавна не е писала тук.

Maya_,искай парички ако ти е удобно,толкова много разходи има по децата.Даже си спомням преди баткото като беше бебе,и всички в коледните му торбички му слагат шоколади,и кой ги яде-майка му дебеланката.И ги светнах да му купуват пюрета.

Cherri,щом капеш сребърна вода,недей дава Колагрол,в него също има ср.вода+други неща.Прочети съветите на д-р Михайлов от форум Чаът на мама.

Естелита,по мое мнение,а и на моята педиатърка,при Т до 38 не давам нищо.Ти си преценяш разбира се,а и знам какво е да се притесняваш.Преди няколко дни моята бебка вдигна 38.7 и също не давах нищо,свалях с кърпи с вода и оцет,защото вкъщи всички ни тръшна вирус,а това все пак е реакция на организма за справяне с лошите бацили.Съветите на д-р Михайлов също са много добри за ваксините,макар че аз не ги прилагам(хомеоп.гранулки)
И днес на Вики беше първото кусване на друга храна освен кърмица-направих сварена и пасирана тиква и дадох две-три лъжички.Хареса и.Но тя също прави БРРР и леко опръсква,но това за мен не е признак че не харесва храната,а нещо друго е това,игра може би.Баткото като не искаше да яде-не пускаше нищо в устата си,или не гълташе,държеше си храната безкрайно дълго.

# 573
  • Пловдив
ivv83 картинката е всъщност гобленче, щом изглежда като картинка, зачи добре ми се е получило  Simple Smile
Тия дни моят Стилиян е решил да ми извади очите, ако може и зъбите,  и да ми откъсне носа- това му е любимото нещо- да си играе с лицето ми!
Аз едно пюренце го използвам за два дни.
Мартеа като прочетох направо.... #Crazy добре че Рая е Ок
Честити месечинки на празнуващите днес!!!

# 574
ivv83 картинката е всъщност гобленче, щом изглежда като картинка, зачи добре ми се е получило  Simple Smile
Миличка, разбрах че е гобленче, просто така казах, заради рамчицата  Joy МНого е хубаво мерси отново, ще му намеря почетно място   Hug

# 575
Киди,къде е това коледно парти на Нук.Пиши после как са Мария,че тя отдавна не е писала тук.

Дени, коледното парти на Нук е в Мърфито, от 3ч. ако искаш ела и ти с Вики.

# 576
Привет и от нас!

Честити месечинки на Ема и на Вики, а за мама Veselina Arhipova  smile3501 Изглежда много вкусно това торте!

milkuz
, честита месечинка и на Борето и честито първо зъбче! Да расте беличко  и здравичко!   bouquet

Момичета, радвам се, че вече са при вас! Нека внесат духът на Коледа в домовете ви и ги изпълнят с настроение!  Hug

ESTELITA, дано това с температурата е било само толкова!

мартеа, добре, че не е станала някоя беля, а оттука нататъка да му е обица на ухото и като не е сигурен с какво ще намаже - да пита.
Ох, от тези мъже какво ли не може да очакваме! Някой друг път ще ви разкажа моят любим съпруг как ме остави на Околовръстното, първо бях -  newsm61 tantrum, а после ми беше смешно.

Вчера пристигнаха коледните подаръци за нашата принцеса, ето ги цък №1, цък №2, а №3 дойде сутринта, но не съм снимала, а сега не мога да намеря линк, за да ви покажа.

Pepsilight, дано всичко е наред и скоро да си бъдете заедно!  Hug

# 577
............свалях с кърпи с вода и оцет ........

Дени,
не съм компетентна, но освен от близки приятелки и от педиатърката си чух да не се използва оцет за сваляне на температура при малки деца и бебета. Костите им са прекалено меки и киселинността не се отразявала добре точно на тях.
Отново казвам, не съм компетентна, просто споделям съвети които знам.
 Peace
Стаси К, не си единствената в квартала  Peace Ние сигурно сме се виждали, ама ... Трябва някой ден да се разберем и разходим бебоците заедно  Simple Smile
Приятен ден  Hug

Ели, накрая и съседки ще излезнем Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 15:37 от Стаси_К

# 578
Привет и от нас,

Честити месечинки на празнуващите днес!!!

Веси, тортата е супер, дано и да е вкусна!!!!
Честито и първо зъбче на Борето!

Пепси, не се притеснявай, скоро мъжлето ти ще те прегърне!!!!

Тонка, подаръците са супер, дано малката да ги хареса. Ние ги имаме и двете, днес даже и дадох това с ринговете. Хареса й, на кончето не му обръща никакво внимание обаче.

Аз ще и сложа за подарък един каталог, това като го види и е неударжима....Няма смисъл да си даваме парите за играчки Joy

# 579
Момичета имам въпрос- колко време след ваксина може да се поддържа висока Т,малкия преди час пак беше с Т 37.8. Баткото не си спомням да ми е правил реакции.Гледам малкия да не го навличам,иначе не е кисел,гука си,смее се,но тази пуста Т ту се понижава,ту се покачва

# 580
май два дни може,за по-сигурно звънни на педито да ти каже какво мисли по въпроса.Пък и ти да не се притесняваш.С моя опит,само два дни е имало Т след ваксина,но постепенно намалява,а не се покачва,повишава.

............свалях с кърпи с вода и оцет ........

Дени,
не съм компетентна, но освен от близки приятелки и от педиатърката си чух да не се използва оцет за сваляне на температура при малки деца и бебета. Костите им са прекалено меки и киселинността не се отразявала добре точно на тях.
Отново казвам, не съм компетентна, просто споделям съвети които знам.
Стаси_К,благодаря ти за съвета.Звучи логично.Но това не го знаех и не го бях чувала.Вече ще се побъркам,аз уж за добро го направих,за да не давам парацетамоли и други лекарства,а то ще се окаже че по-лошо съм направила на детето си.Сега ще се самоуспокоя че само два пъти сложих кърпичка на челцето.Много ме е срам Embarassed и малко се притесних.Пак ти благодаря за споделеното Hug.

antoniabg ,супер са играчките,особено това с лампичката.Ама откъде ги намирате тези играчки,аз уж все разглеждам и на нищо интересно не попадам?

# 581
  • Пловдив
ESTELITA даже на следващия ден след ваксината пак може да има Т. Дано се оправяте бързо, но щом и детенцето е спокойно-няма страшно!
Denito от два пъти слагане на кърпичката едва ли ще стане нещо  Hug

# 582
Честити месечинки на всички бебоци, да са здравички и щастливи дечица  Hug След 6 месеца ще имат истински рожден ден  Heart Eyes
Милкуз, честито зъбче на Борето  Hug
Ние от няколко дена има стол , ето го   http://www.shtarkel.com/products/1269-stol-za-hranene-mag.html    и му се радваме много, но хич неиска да стои на полулегнала позиция, все се надига и си сяда. Играе си с играчки от таблата, воабще не се обляга. Та въпроса ми е по колко време мога да го държа така седнал в столчето?
И аз съм готова с картичките, но още ми се струва рано да ги изпращам. Мисля другата седмица и това да свърша  People Santa

# 583
  • Пловдив
ANDJELINA мисля, че не е проблем да седи докато трае храненето, аз Стили го държа близо 30 мин в столчето, отделно го слагам да сяда през деня в мен или на леглото. А аз искам да те питам- на това столче маха ли му се таблата отпред която е?

# 584
Стаси_К,благодаря ти за съвета.Звучи логично.Но това не го знаех и не го бях чувала.Вече ще се побъркам,аз уж за добро го направих,за да не давам парацетамоли и други лекарства,а то ще се окаже че по-лошо съм направила на детето си.Сега ще се самоуспокоя че само два пъти сложих кърпичка на челцето.Много ме е срам Embarassed и малко се притесних.Пак ти благодаря за споделеното Hug.
Наистина вярвам, че нищо няма да се случи от два пъти. Поне за вбъдеще да си знаем.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт