СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 250
  • 696
  •   1
Отговори
# 315
...Относно парите  Naughty.Никога не съм молила за помощ ! Прекалено съм горда за да го направя,но имам много приятелки който ме убедиха че гордоста в момента ми вреди ...

smile3501 smile3501 smile3501

...Вярвам че детето ми има бъдеще.Вярвам че ще се оправи дори с многото операций който има и още ще има за в бъдеще.Дори и с Даун детето ми ще бъде пак най-прекрасното защото е мое ,защото го обичам безумно,защото съм го носила до сърцето си ,защото никога няма да го оставя и ще се боря за него.Радвам се че не сте ме забравили и сте се поинтересували за изчезването ми.Повярвайте ми нямам думи да изразя благодарноста си.Напоследък не намирам думи за нищо.Сълзи обаче се намират в изобилие.АЛЕКСА 

smile3501 smile3501 smile3501

и аз искам сметката

# 316
Яничка,къде си гледала клипче на Алекс?Търсих в нашата тема,но не можах да намеря,а в Априлки 2009 видях само снимка,но ми иска парола newsm78

# 317
Мамита,да почерпя,че ние днес стааме на 3 месеца!  Heart Eyes Кога минаха незнам,толкова бавно бременеех,а сега времето сякаш лети!

Emilli Arie мрадвам се че писа,моля се за Алекс всеки ден  Praynig !
Милостива Майко, пресвета Богородице!
Смили се над нас грешните
и стани застъпница пред Твоя възлюбен Син и наш Бог за болното ни дете.
Ние ти се молим и падаме пред тебе, о, измъчена като нас, Божия Майко!
Смили се над нашата немощ и над мъките на детето ни.
Коленичим пред тебе, Майко на милосърдието: смили се над нас!
Амин!
Прегръщам ви силно !  Heart Eyes

# 318
  • Варна
 Амин ! Praynig

Може ли и на мен сметката!

# 319
Данна, ами явно има начин да няма и външни белези, за жалост. макар че и на мен ми се вижда малко вероятно да има точно Синдром на Даун. Дано прогнозите да са грешни.

Хубаво е, че не сте наясно колко още други синдрома има и каква е тежестта им. Жалко е, че говорите за Синдрома на Даун така, все едно е някаква чума. Понякога се чудя колко ли години ще трябват на обществото ни, за да бъде по-толерантно и образовано и да приеме, че т.нар. "различни" всъщност не са толкова различни и имат право на ЖИВОТ и има какво да дадат и на какво да ни научат.
Само за инфо - в белите страни тези хора са интегрирани, децата посещават масови градини и училища, има вишисти сред тях /макар и рядко/ и работят и живеят без някой да се обръща след тях и да чука на дърво!!!
Напротив  Алекса , много даже съм наясно с проблемите и интеграцията на инвалидите. Брат ми е инвалид, за жалост или не. Аз го приемам такъв и за мен той не е по-различен от другите хора. С Данна и другите просто коментирахме, че покрай другите проблеми на малката Алекс изведнъж се заговаря и за наличие на СД, което въпреки всичко се надяваме да е малко вероятно. Надявам се да не си се засегнала лично, това не е било моето желание.  Peace

# 320
Трудно намерих сили и думи да пиша за това, но не мога да не кажа две думи поне. Emilli Arie бъди силна и колкото и да е трудно много позитивна. Много неща са изписали във ваша подкрепа септемврийските мами и аз се присъединявам към тях, защото подкрепата е много важна. Дано скоро живота ви влезе в по-спокоен ритъм и тези силни негативни емоции останат в миналото като спомен от лош сън.

# 321
Много кураж, EmilieArie и много сила на Алекс, за да пребори и това, което й предстои!
Момичета, моля ви да ми пратите сметката и на мен. Малко по малко от всеки - все ще е помощ.
alexa-smile, мисля си, че повечето хора реагират така, просто защото нямат достатъчно информация за това какво точно представлява синдрома на Даун и наистина вярват, че е много страшно заболяване. Нали и аз бях получила страшно висок риск за този синдром през април и няма да лъжа, че изкарах две много тежки седмици, докато разбера, че всичко е наред. И да, признавам, че нямах достатъчно инфо. Честно казано така и не събрах сили да почета за това, за да мога да направя информиран избор в случай на положителен резултат. Само разбрах, че наистина не е толкова страшно и че около 50 % от американците, които са били поставени пред този избор, решават да оставят детето. Съответно другите 50 правят аборт. Но там наистина има много по-добри условия за тези дечица и хора. Не знам, мисля си, че нито един избор и решение не могат да бъдат съдени.
Не мога да се сетя какъв празник е имало твоето момченце на 21.03, аз лично не знам защо не съм ти честитила, но със сигурност не е било заради някакви предубеждения.
Danielkka, честита ви трета месечинка!
geryaleksandrova, дано ти хареса книгата, защото ето пък на *АДРЕНАЛИНКА* не й е допаднала заради превода. Аз нямам представа как са я превели.
Jani4ka, благодаря ти, ще си взема бинт, но предполагам не е лошо и лекар да ме види.
*АДРЕНАЛИНКА*, и на моето дете й сълзеше очето (само лявото) първите два дни като се разболяхме. Но и при нея мисля, че беше леко запушване на слъзен канал, а не беше от настинката, защото според мен щяха да бъдат и двете очета. А същото нещо й се беше получило като беше на 1 месец. Тогава педиатърката ми каза да й слагам компресче с топла вода до вътрешния ъгъл на окото - до колкото е възможно, защото тя се върти. Но след един ден й се оправи. Но гурели нямаше нито тогава, нито сега.
Butlins, за пътуването в самолет - на кратко разстояние (в Европа примерно) или си го държиш в скута, или плащаш за цяло място и слагаш в него кошчето за кола (ако е одобрено за самолети).
Flash Dance, аз пия все още от пренаталните ми витамини. Предполагам, че някои доктори променят витамините или количеството за кърмачки, но на мен ми каза моята лекарка да продължавам тези от бременността.
beb4o_fb, спомням си, че твоята госпожица беше със заден ринит. Можеш ли да ми кажеш каква беше точно нейната хрема, отмина ли вече, какво ви предписаха за нея и имаше ли ефект? Ние още влачим сополи - една седмица вече, и си се мъчи с това прохъркване от време на време. Дори и с помпата за изсмукване пак не успявам да извадя всичко - като че ли има доста сополи на дълбоко. Никакви други симптоми няма, само се закашля като й слезе секрет в гърлото. Ако не й минат до понеделник, мисля да я водя на доктор, и ще настоявам да й вземат носен секрет, а не просто така да й изписват лекарства.
Kirra, кофти ситуация с работата... никой не е застрахован наистина. Дано мъжът ти си намери по-бързо работа! Ето в нашата ситуация моят мъж е със здравословни проблеми и се налага аз да се върна на работа, защото майчинството ни е малко. Но ако той работеше и то ако имаше добра и стабилна работа, съвсем спокойно можеше да си остана вкъщи.
talktoher, моето момиче не прави крачки, но също е доста подвижна, просто от сега си представям какво тичане ще е покрай нея като проходи. Тя почти от новородена все искаше изправена да стои и да гледка. Сега от седмица някъде се опитва да се надигне, нищо чудно да седне рано-рано. А от около две седмици се опитва да се обърне от гръб по корем.
LITA_, как е наборчето на Дара Wink?
Kalinastamatova, кърмещите майки често сме се включвали по въпроса за даването на водичка, но аз пак да дам мнението си - против даването на вода съм. Има предостатъчно информация в нета за причините да не се дава вода.

# 322
А Лита -. беше готина, но според мен малко се изхвърли с това изказване тогава - това е лично мое мнение. предполагам все пак ни чете ,било то и като гост

споко жива съм, още съм готина, на никой не се сърдя имам време само да прочета по някой ред да не съм неподготвена

е крайно време беше  Hug

# 323
Emili_Arie ,бъди силна  Hug Hug Hug
Ееее,толкова ми стана мъчно ,от снощи все си мисля за това,плаках молих се .Дано Бог чуе молитвите ни  Praynig
Пратете и на мен сметката ,момичета !

# 324
Емили, дано тези най-тежки моменти минат по-бързо. Разплаках се докато четох, как може толкова малко бебе, а толкова неволи. Моля се за вас  Praynig

Пратете и на мен сметката.

Даниелка, честита ви месечинка. Да сте здрави, усмихнати и послушни Simple Smile

# 325
Ако може и на мен да изпратите сметката

# 326
Даниелка честита ви месечинка.

# 327
  • София
Люляк ,може и да нямам късмета да еазбера дали ми харесва книгата.Поръчах я от две места и досега не са ми я доставили ,нито са ми писали защо.Търсих и в няколко книжарници и точно нея я нямаше.Явно е много вървежна  Grinning .
По този повод препоръчайте ми друга книга.

# 328
Емили  Hug Hug Hug Нака Бог е с вас  Praynig

Даниела - честита ви трета месечинка  Grinning

Яничка - Дани също не иска да яде замразена кърма, нямам представа защо, много ми е гадно че ще я хвърлям, но няма как... Аз четох че е годна до 3месеца, но може и аз да съм в грешка  Thinking

И ние не пием водичка, но аз не съм притеснена от този факт, поне не се занимавам с никакви шишета  Party

Дани от днес вече си бута играчките в устата и голяма смучене пада  Joy , а и се надига постоянно, почти до седнала позиция, направо ме изумява, струва ми се че му е рано още, но той не се отказва... толкова е любопитен че легнал или с лице към мен не иска да стой, само да  гледа и слуша  Heart Eyes
Днес украсихме из къщи и ние сме с изкуствена елха и стана едно такова предколедно настроение  Flutter

# 329
  • Варна
Емили, дръж се мила, на пук на всичко. Hug Praynig
Моля. пратете и на мен сметката.

Яничка, и още някой  Embarassed питахте за замръзената кърма, та се сетих вие затопляте ли я? Може да я плюят бебоците, че е студена. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт