СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 258
  • 696
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, явно сте пропуснали да прочетете, че сметката се иска на лични от geryaleksandrova. Все пак тя може да не успее да изчете всеки ред и да пропусне някои и после ще стане на мен не ми я дадохте и т.н. да не говорим, че няма смисъл сега тук 100 човека да викат дайте ми сметката Wink Нищо лично, знам че не всеки успява да прочете всичко за това го повтарям! Peace

# 331
Eva2010,разкошен ти е аватара,къде се снимнахте? Grinning

За водата,Мая е кърмена и пиеше много вода,Ваюлади го кърмя все още,но той водата не я харесва,давам колкото да му плакна устата и когато му давам хапчета за колики.
Влади има страхотен гъдел.Смее се с глас,Обръща се вече на всички страни и изобщо не иска да лежи.
Каката от събота пак е на инхалации,а днес ми вдигна и Т.Утре пак сме на доктор,да видим какво ще ни измислят за лечение.

Лека вечер и сладки сънища.

# 332
Emilie Arie, мога само да кажа, че искрено съчувствам, надявам се да имате много сили и да продължите борбата и скоро малката Алекс да се възстанови напълно. Ти, бебето и семейството ти вече сте показали че имате нужния кураж. Дано най-лошто да е зад гърба ви. Ще се помоля за вас.
За кърменето и даване на вода - против съм и не давам. Четох доста и за сега (и докато мога) Давид ще е само на кърма.
Давид още не се смее с глас, а така ми се иска да го чуя вече. Иначе издава разни делфински звуци. Не може да се обръща или набира (за разлика от кака си, която още в началото на втория месец започна да се опитва да се набира и да сяда). За сметка на това прави крачки, доста силно блъска и рита с крака и като е по корем чудесно си държи високо вдигната главицата  Heart Eyes .
alximika- дано Мая да се оправи бързо  Praynig
Даниелка- честита месечинка!  bouquet
Kirra - ужасна ситуация и то предколедно. Дано мъжа ти скоро си намери нова работа  Peace
Ние още не сме украсили, но тези дни ще го направим. Малката няма търпение  Heart Eyes Елха от години имаме изкуствена. Много ми е мъчно след коледните и новогодишните празници да виждам изхвърлени елхички. Все едно виждам трупове. Сори за асоциацията, ама така ги разбирам нещата. Дърветата са красиви когато са живи. Ако някога имаме къща ще посадя в двора елхичка и ще я украсяваме за Коледа.
Моята коса ще се съсипе да капе. Направо е кошмар. В къщи съм задръстила каналите и космите ми са навсякъде. Знам че е нормално след раждането, но ми се струва че пада повече от необходимото. Или пък греша. Вие как сте в това отношение?

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 02:47 от Flash Dance

# 333
  • София
Здравейте, момичета! Моят пръст отново ме мъчи, днес отново ще ми го резнат Mr. Green. Люляк, Арзу е със заден ринит, секрет й взеха, но не изолираха нищо. Почистваме всеки ден с физиологичен разтвор и с помпа, изписаха ни адреналинови капки, но не помага - кашля, защото се задавя от секрета. Сега минаваме на някакви други капки и се надявам да дадат резултат

# 334
Здравейте!
Бързам да ви почерпя, че след налко се развихрям в кухнята .... Имам трима именици!  newsm44  newsm44  newsm44
А най-малкият празнува за първи път!!!  smile3521  newsm10  smile3501

# 335
Добро утро. Искам да почерпя за именния си ден Simple Smile. И искам да поздравя всички празнуващи днес с повод или без повод Simple Smile

# 336

Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, усмихнати и обичани!

# 337
Emilie Arie Hug моля се за вас и вярвам че малката кукла ще се оправи. Откакто прочетох за малката душица седя и безмълвно гледам монитора. Наистина незнам какво друго да кажа,някак си думите са...... затова ти желая вяра и кураж.  Praynig Praynig Praynig

Честито на всички именици! Да сте живи и здрави само положителни емоции.
И аз искам да почерпя за моята именичка Ния,но нали знаете че съм хакерка Blush Ние днес празниваме, тъй като е кръстена на Николинка, а и детето е щастливо да черпи с бонбонки.

# 338

Елха от години имаме изкуствена. Много ми е мъчно след коледните и новогодишните празници да виждам изхвърлени елхички. Все едно виждам трупове. Сори за асоциацията, ама така ги разбирам нещата. Дърветата са красиви когато са живи. Ако някога имаме къща ще посадя в двора елхичка и ще я украсяваме за Коледа.

Точно казано  Peace Същото ми е и отношението към откъснатите цветя  Confused
Честит празник на всички именници, а също и на всички моряшки жени!

# 339
Честито на всички именници. Да им е живо и здраво името.   bouquet

# 340
Честит празник на всички именници-да вие  живо и здраво името
Ние също окрасихме елхата и сложихме лампички и на прозорците и у нас е едно светлинно шоу вечер.Малката много им се радва,милата ,чуди се накъде да гледа Party

# 341
Честит имен ден на всички именници!!!

# 342
Добро утро мамчета  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА НАЙ-МАЛКИТЕ РАЗБИРА СЕ   4uu
ДАНИЕЛКА честита месечинка на малката Диди   bouquet Наистина времето минава неусетно.
Аз вече съм по-спокойна като знам,че 1м. ще си почина от университета.Само да вметна,че от снощи моя Ади е без ръкавички  Blush Изрязах добре ноктите и се надявам да не се наранява много(само,че сега ръцете са му нон стоп студени)
Пожелавам лек и приятен ден на всички и жалко,че вече не става за разходки  Confused

# 343
Честито на всички празнуващи днес-да сте здрави,весели и много щасливи
За водата,Живко много харесва водата правилно или не аз му я предлагам.Мисля че щом я търси и плаче докато не му дам значи наистина има нужда от нея.Понякога съм му предлагала мляко защото плаче а аз мисля че е гладен но тои го плюе опорито и като предложа водичка се оспокоява и заспива.
 Ние също сме с изкуствена елхичка,понеже  ми е жал за дървчета които са отрязани за да ни доставят удоволствие на празника а ние после ги изхвърляме на боклука като непотребна вещ.

# 344
Добро утро ,

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet - бъдете живи и здрави.

.... и жалко,че вече не става за разходки...  Confused

не ви разбирам  newsm78 newsm78 newsm78 ,какво му е на времето? защо не си извеждате децата , бе хора? какво значи студено е ? цял живот ли ще седят вътре ? калявайте ги тея деца.като го облечеш хубаво, завиеш го,ако духа или вали му сложи дъждобрана и готово , какво ще му стане?

вчера бях облякла бебка с чорапогащник,боди с дълъг ръкав,сукманче и шапка,завих я с две одеала, че са по-тънки,нямам си дебело , сложих дъждобрана и ходихме на илиенци и нашата като заса, е спала 6 часа.изтърва си яденето чак. пропуснала съм и якето

на децата им харесва да спят на студено.

а аз вече си имам дънки,та и дъжда вече няма да ми е пречка  Mr. Green

и ние вчера си купухме елхичка - от Метро, много хубава и кучето веднага се опита да я изяде,та сега е качена на секцията от горе.
а дъщеря ми пак не си иска леглото-побърква ме вечер от рев ,до 2-3 ч. и вчера щях да я набия направо  Mr. Green,но баща и я приспа ,след нечовешки рев .

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 10:01 от gala.

Общи условия

Активация на акаунт