СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 275
  • 696
  •   1
Отговори
# 345
Emilli Arie кураж мила! дано всичко минава по-скоро и най-накрая да отмине

Честито на всички празнуващи днес! да сте живи и здрави  bouquet

Аз също мисля да извеждам Мити днес, студено нестудено трябва му въздух на това дете.
alexa smile  Hug

п.с: и аз искам сметката моля

# 346
Честит имен ден на всички мами и бебоци, които празнуват!
Момичета днес е ден на Бургас, така че честит празник и на бургаските мами:)

И понеже съм бургазлийка, почерпете се:  Wine Glass

# 347
Честито на празнуващите днес!   bouquet

не ви разбирам  newsm78 newsm78 newsm78 ,какво му е на времето? защо не си извеждате децата , бе хора? какво значи студено е ? цял живот ли ще седят вътре ? калявайте ги тея деца.като го облечеш хубаво, завиеш го,ако духа или вали му сложи дъждобрана и готово , какво ще му стане?

вчера бях облякла бебка с чорапогащник,боди с дълъг ръкав,сукманче и шапка,завих я с две одеала, че са по-тънки,нямам си дебело , сложих дъждобрана и ходихме на илиенци и нашата като заса, е спала 6 часа.изтърва си яденето чак. пропуснала съм и якето

на децата им харесва да спят на студено.

newsm10

Aз също не съм спирала да излизам и нямам намерение да спирам. Отделно, че заради големите деца, просто  ми се налага да излизам - по няколко пъти на ден дори  Laughing

# 348
Честит празник на всички празнуващи днес - именници, месечинки и бургазлии  Grinning Да сте живи, здрави и безкрайно щастливи   bouquet

Алхимика -  Hug Много благодаря за хубавите думи и мисля че се сещаш къде се снимахме, много съм доволна от Калина - Благодаря ти!

и аз се присъединявам към излизащите дори и при по-студено време, вчера Дани спа 3часа навън и му беше много добре  Heart Eyes

Хайде весел празник днес и спокойни бебчета  Hug

# 349
  • Варна
Честит имен ден на всички малки и големи именници рибари и банкери newsm62 ! smile3525

И аз чакам да се събуди и да излизаме! Трябва да свиква и със студа ! Другата седмица сме по лекари а го дават още по студено мисля да я подготвя от сега!

За водичката попитах защото, акото и е зелено и кисело и немога да разбера от какво е, а единствената промяна е че спрях преди един месец да и давам вода!

# 350

не ви разбирам  newsm78 newsm78 newsm78 ,какво му е на времето? защо не си извеждате децата , бе хора? какво значи студено е ? цял живот ли ще седят вътре ? калявайте ги тея деца.като го облечеш хубаво, завиеш го,ако духа или вали му сложи дъждобрана и готово , какво ще му стане?

вчера бях облякла бебка с чорапогащник,боди с дълъг ръкав,сукманче и шапка,завих я с две одеала, че са по-тънки,нямам си дебело , сложих дъждобрана и ходихме на илиенци и нашата като заса, е спала 6 часа.изтърва си яденето чак. пропуснала съм и якето

newsm10

# 351
  • София
Честито на празнуващите днес!   bouquet

не ви разбирам  newsm78 newsm78 newsm78 ,какво му е на времето? защо не си извеждате децата , бе хора? какво значи студено е ? цял живот ли ще седят вътре ? калявайте ги тея деца.като го облечеш хубаво, завиеш го,ако духа или вали му сложи дъждобрана и готово , какво ще му стане?

newsm10

Aз също не съм спирала да излизам и нямам намерение да спирам. Отделно, че заради големите деца, просто  ми се налага да излизам - по няколко пъти на ден дори  Laughing
И аз така Simple Smile .Само пороен дъжд ме спира.Ако си седя вкъщи ,ще се побъркам.
Ние също украсихме вчера елхата.Лампички за сега има само елхата ,тъй като се оказа ,че едните са нагризани  Mr. Green от един дългокосмест злодей .
За сметката на Еми ,може и още някой друг да я раздава ,като Гала  ,например.Предложих така да процедираме ,защото почетох в темата на Априлки 2009 ,че си я раздават на лични.
alximika ,дано Мая скоро да се оправи !

Честито на празнуващите днес!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 11:06 от geryaleksandrova

# 352
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи именници! Да ви е живо и здраво името и само с добро да се споменава!   bouquet  bouquet  bouquet
Да почерпя и аз за здравето на малкия Никола и дядо му.

Честит празник и на моряшките съпруги, на бургазлийки, а също и на колегите от банковата сфера!   bouquet

Emilie Arie, от цялото си сърце се моля Алекс да намери сили и да се пребори с всичко, което й предстои и да порастне здрава и усмихната!  Много сили и вяра и на теб и цялото ти семейство!  Praynig Наистина по Коледа стават чудеса! Всички сме с теб и ще помогнем кой с каквото може! Hug Hug Hug 
alximika бързо оздравяване на Мая! Дано този път се разминете по-леко!  Hug
alexa-smile за жалост още много години ще трябва да минат докато обществото ни приеме различните и създаде условия за тяхното интегриране. Не е само въпрос на информираност, а по-скоро на манталитет. Лично аз се възхищавам на всички майки като теб. Целувки на Ачето!  Heart Eyes
Kirra, дано по-скоро мъжът ти си намери работа и да се успокоиш!   Praynig
От няколко години вкъщи сме с жива елхичка. Неудобството е, че много малко краси къщата. Украсяваме я точно преди Коледа, защото като стои повечко на топло започва да олесява. Последната я засадихме в двора на кооперацията ни и Ивана от време на време си я наглежда. Знае си че е нейната елхичка и ще порастнат заедно. Тазгодишната ще е на Никола.
И мен времето не ме плаши. Излизала съм дори в дъжд и сняг. Навън Никола се скъсва да спи. А на мен това ми е времето за лафче с другите мами от квартала. Хайде отиваме да се приготвяме за разходка, да използваме слъцето докато го има.
Приятен и усмихнат ден на всички!!!  Laughing

# 353
И нашата елха е украсена, благодарение на Калоян. Днес написал бележка на дядо Коледа:
Мили дядо Коледа, остави  Gift под елхата!  Laughing

# 354
Честит празник на всички именници, месечинковци, рибари, бургазлии, банкери,
жени на моряци и на всички, които днес имат повод да празнуват!!!

Бъдете живи, здрави и много щастливи!!!    bouquet

Emilli Arie, кураж и сила!!!
Моля се и вярвам, че лошите неща са зад гърба ви и че занапред ви очакват само щастливи мигове!!!  Hug  Praynig  Hug

Alximika, дано малката красива Мая оздравее по-скоро!  Hug

И нашата елха е украсена, благодарение на Калоян. Днес написал бележка на дядо Коледа:
Мили дядо Коледа, остави  Gift под елхата!  Laughing

Много мило! Grinning

# 355
Момичета дайте съвет как да преборим люспичките по главичката на Ади  newsm78
Оставих уж от само сбе си да минат ама не...така че приемам всякакви съвети  Blush

# 356
Вани, кремчето на Мустела за крусти е много хубаво.
Мажеш и после по време на къпане ги разресваш и падат.

# 357
Аз мажа главичката с бебешко олио и малко преди къпане разресвам,Правяго поне през ден за да изчезнат напълно.

# 358
  • В царството на мечтите
Като чета вашите бебета как спят на вън направо много се радвам. Хриси няма промяна вън вътре се спи малко, а ако дойде време за хранене няма сила която да я накара да го прескочи. Гладно ли е детето почва да пищи и да иска да яде. Иначе и ние сме все на вън. Ама май днес ще прескочим  Cry Защото свекърва ми е Нина и предложих да се съберем в нас защото с бебка ще е трудно да идем на гости вечерта. И трябва да оправяме. Дано милото свърши работа по рано да излезнат те двамата. Честит празник на всички празнуващи. И ни е сме от тях правим 3 месеца днес Crazy Two Hearts newsm38
исках да питам нещо. Кога се слагат на възглавничка децата??

# 359
Уф, блазе ви, че в това време сте навън... Ние излизахме много, но сега като няма кой да ми помогне с количката съм само на терасата  Confused Има много стълби от асансьора до навън, и то с такъв наклон, че е невъзможно бебо да се задържи в количката. Ако реша да сваля първо количката след това бебо си е доста рисково, защото трябва да изкара количката навън празна, да се върна до 14 етаж за да взема бебо. На връщане - да си оставя количката отвън, за да кача бебо и после да се върна за количката... изобщо - лудница Crazy Другия вариант е да стоя и да чакам на асансьора случайно да слезе някой и да ми помогне... Crazy Третия вариант, който не съм пробвала е да взема детето под ръка и с трудности да си сваля количката сама с една ръка надолу по стълбите - така рискувам най-много, щото бебо вече е 6 кила почти, а количка по стълби с една ръка много трудно ще управлявам.
Главичката мажа с олио на СебаМед и не сме имали крусти досега.
Възглавничка още нямам, ползвам пеленки сгънати на 4
Водичка не давам, освен когато разтворих Туя заради ваксината и сега когато давам Осцилококцинум. Около 30 мл на ден - не повече.

Общи условия

Активация на акаунт