СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 252
  • 696
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Люляк ,препълнена ти е кутията!

За възглавницата - мисля да постъпя като братовчедка ми.Детенцето й  ,което е на 2 год. и половина ,наскоро започна да спи на възглавница.

kalinche
,наистина си в много неприятна ситуация.Защо не пробваш с кенгуро или слинг да излезете.

Водичка се чудя ,дали да не започна да давам ,да привиква с вкуса й детето ,че като я захраня сигурно ще трябва да пие.Пък и поразреди храненията и тъй като ака на често ме е страх да не се обезводни.

# 361
Честито на всички именничета и големи именници Heart Eyes Живи и здрави! Simple Smile

kalinche, и аз имам стълби пред входа и така си свалям количката - с една ръка, в другата държа бебето. Не съм имала проблеми. Ако стане нещо, пускам количката да се троши и си хващам бебето с 2 ръце, колко му е. Пробвай някой път без бебето да свалиш количката с 1 ръка и ще прецениш най-добре  Peace

# 362
Добър ден от нас! Честито на всички Николаевци, Николинки, Николетки и т.н  Wink , както и на моя град - Бургас  Sunglasses !
За водата - независимо, че коята маймуна е на кърма, тя си пийва вода, имала съм ситуации в които тя реве като й предложа гърдата, плюе я, нооо предложа ли водичка си цоква. Иначе гледам да не й давам повече от 20-30 мл. на ден. Знам, че на кърмените бебета не им се дава вода, но очевидно всяко е различно, а и щом моята глезана иска да пие вода - давам й вода  Wink ! Иначе лично аз като бебе не съм искала да пия вода до шестия месец, брат ми до четвъртия. Така че всяко бебе си е различно  Wink !
Ние ще излизаме, че трябва да купувам риба за довечера. Още не съм взела и имам голеееми съмнения дали ще намеря, а и кой знае какви цени ще изкарат за празника!
Относно за възглавниците - аз не слагам, а и познати ми казаха, че след втората годинка е добре да се слага (поне на тях така им казали педиатрите).
Приятен ден и отново - честито на празнуващите!

# 363
Честито на всички празнуващи, независимо от повода!  Hug

# 364
На 6 декември източноправославните християни честват Свeти Никола Чудотворец.

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet

# 365
Здравейте на всички и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ
Алхимиче нека Мая оздравява по бързо!
 santa2 Коледната елха е украсена от 1-ви септември още и доста успокоява и привлича погледа на детенце Simple Smile
Водичка давам само вечер.ако случайно нямам много мляко да я залъжа иначе не пием и биберон не иска кърмим се още.
kalinche Аз имам 6 стъпала след асансьора и още 3 пред входа, както е в количката така слизам по стъпалата.
 И аз съм в едни размисли на банкет сме с  мъжа айде ще уредим въпроса кой ще гледа беба  и как ще я нахраним, но аз как ще си купя дрехи неми е ясно  #Crazy и сега се ядосвам всички ще са официална на мен само спортни неща ми стават  newsm78 няма как да изляза по магазините, таткото все на работа ужас  #Cussing out ще съм най-злее облечената на банкета!

# 366
  • у нас
честито на празнуващите. Да сте живи и здрави, много радости да има в семейството ви и хиляди поводи за празнуване Grinning

Емили това което преживява семейството ти  е кошмар. дано бързо отминава и да се радваш на голямото си семейство Heart Eyes

# 367
Честит Имен  Ден на всички именници и на всички,които имат повод за празник!Бъдете живи и здрави,много късмет,щастие и много положителни емоции!Носете името си с много гордост!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Алхимиче скорошно оздравяване на малката Мая!  Hug
Аз водичка не давам на Соня,защото просто всичко,което е различно от кърма не го иска и бута с език  hahaha hahaha hahaha Но за сметка на това аз колко вода изпивам не е истина просто.  Heart Eyes Така де като храня още две бебета,какво да правя. Flutter

# 368
Честит Имен Ден на всички именници! Много здраве и късмет желая  Simple Smile
Emilli Arie  Praynig

Dana_2010, благодаря Simple Smile На никого не пожелавам да изпита този ужас..Пиша ужас, защото все съм си мислела, че няма да е толкова гнусно, но стреса е огромен. Спря ми кърмата след това..не е за разправяне.Ноо да гледаме напред Simple Smile

Момичета, може би вече сте го обсъждали и ако се повтарям, моля да ме извините, но бихте ли ми препоръчали детски офталмолог(може и на лични). Двете очета ни сълзяха и събираха секрет. Педиатъра предписа тобрекс - едното се оправи, другото не. Пак тобрекс ...и нищо. Имахме голям проблем и с пъпчици онези дето уж били от хормоните на майката дрън-дрън...педиатъра ни изписа кортикостероид (сега не си спомням името) и ми заяви, че ако не мине ще ми даде направление за кожен...Ми заведохме си я ние и слава богу.

# 369
Emilli Arie искрено много се надявам този кошмар да приключи в най-скоро време newsm17 newsm17,за да можете да се насладите на малкото съкровище.

# 370
Галя, слинга ми е болна тема... Аз ли съм с две леви ръце, малкия ли е твърде шавлив не знам, но аз стози слинг немога да се оправя просто!  Crossing Arms То не бяха клипове от ютюб, то не беше пробване, наместване. Даже и днес се опитах да го сложа малкия - не ще та не ще. Според мен просто не му се стои сгънат в ембрионална поза. Дори като с кърмим иска крачетата му да са опънати. На кенгуро го пробвах днес за първи път и мисля, че имам по-голям успех. Ще го пробвам и облечен с по-дебели дрехи като за навън!
Дана2010, ще пробвам  Peace
Красс, ние имахме секрети в очето още в болницата, изписаха ни Фуситалмики ни мина за 4 дни.

# 371
Здравейте от слънчев Бургас
до сега бяхме наразходка,че имаше страхотно слънчице.
хубаво се разходихме с Митето Simple Smile прибрахме се а той не помръдна така е откъртил милия
цяла сутрин не спа и сега вече 3 ти час спинка
дори не ме усети как го пренесох на спалнята и свалих шапката и якето Simple Smile сега ще имам време да попиша

аз направих една беля и сега много си патя, накратко преди 10тина дни големият пръст на крачето ми започна да бере и много да ме боли. в резултат си имам огромна гнойна торбичка Sad
и лошото е че не се спирам на едно място всеки ден по разходки и ако не мине скоро време ще се наложи да ме цепне доки
и днес куцук куцук пак навън  Mr. Green
но за сметка на това си купихме сушилня и сега вече не простирам  Whistling
Димитър вече си откри ръчичките и сега иска да ги лапа и голяма борба водим аз давам биба той иска ръцете Simple Smile
от няколко дни вече посяга. иска да хваща малко му е трудно още ама почти е започнал, най-вече към пръстите ми посяга
нашия татко направи чурката му от месец насам и вече е готова сега само мия със сапун и водичка в коритото.Преди 10 дни ни биха пентаксим и синфлурикс наедно ама този път Мити изобщо не се разкриви даже. много лесно ги понесе
Vany решеш ли малкия след баня? аз след свяка баня му сресвам косичката имам една четка от естетсвен косъм на чико мисля че беше и с нея още от новородено му реша главичката
досега една люспичка не е имал. мисля че заради това няма.

поздрави  Hug Hug

# 372
Искам да се допитам до КОНСУЛТАНТИТЕ. От около седмица имаме разни проблеми с кърменето, сега не ми се навлиза в подробности, но в крайна сметка се избистри един проблем - бебето не иска да яде, а аз се надувам от кърма. Най-трудно е да я накарам до ранния следобед, после яде малко повече, вечер се надумква нормално като подготовка за дълъг сън. През нощта се буди понякога, но не всяка нощ. Говорих с педиатърката и с две консултантки по кърмене, но ми е трудно да прилагам съветите им. Е, тогава бях формулирала по-различно проблема, защото си мислех, че идва най-вече от силната кърма от дясната ми гърда. Най-невъзможния съвет беше да кърмя по 8-10 пъти на денонощие, а аз не мога да я накарам и на половината! Друг съвет, който приложих с по-голям успех, беше да кърмя нощем, докато детето е сънено, но пък ми е жал да я будя. Четох из форумите, че и други деца са така, но не намерих решение. Явно ще се борим за всяка глътка. Също така четох, че ваксината може да е причина, но оттогава минаха почти 2 седмици  newsm78 Надявам се, да е просто етап от развитието, и да премине..... Утре ще отидем на лекар, поне ще я измерим, ако не друго..... и ще видят дали няма млечница, че аз не я разпознавам.....Благодаря предварително за всякакви коментари! В голяма депресия съм изпаднала...

PS Иначе детето е в много добра форма, играе и се развива. Извинявайте за обърканото изложение.

# 373
Калинче,аз за слинга не съм ти предлагала ,(защото аз самата имам,но изобщо не мога да си го ползвам и аз незнам как), а Гери,но както и да е .аз друго бих ти предложила понеже и аз живея в блок без асансьор и за това си я качвам и свалям на задна гума. и понеже количката ми е много широка и не влиза във всички видове рампи ( така ли се казват тези релси по стълбите  newsm78 ) вечно сме на задна гума  Peace

момичета купих си това http://www.bebe-best.com/fisher-price-bandji-jumperoo-rain-forest-p-8887.html

и искам да си купя кенгоро - препоръчайте ми ,моля

няма проблем да давам сметката на Еми - остана ли някой да я чака?

# 374
Честити месечинки и имен ден на празнуващите  bouquet!

geryaleksandrova, в Щатите много вървежни са и книгите на Уилям Сиърс, тази http://www.bestbabystuff.com/wp-content/uploads/baby-book.jpg и тази http://img.amazon.ca/images/I/41oJQ%2BwVTmL._SL500_AA300_.jpg. Много е възможно да ги има преведени, защото са доста популярни.

Flash Dance, знам, че е съвсем нормално падането на косата точно в този период, но не знам колко дълго продължава. На мен ми пада малко повече от обичайното.

beb4o_fb, още сте с тая хрема значи... дано да й мине скоро! На Дара сополите като че ли се повтвърдяват леко и не съм я водила днес на лекар, продължаваме борбата с физ. разтвор и помпата. Ама като казвам борба - си е борба, почти не мога да я хвана като е будна, само като е току-що заспала и трябва да е в ръцете ми.

boonboon, не слагам нищо за възглавница,няма и да слагам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт