. До сега винаги е намялявало по три дни и после си имам сега не виждам да се пълнят и се отчаях ,консултантките от ако могат да съдействат. Дори пак сме с растройство ака си зелено и това е,,,
От лявата, която уж е ок, цокна малко. Някакви идеи? 
нали се храним, на поискване, за успокоение, за приспиване...и то понякога ми се струва, че само това правим-цоцне, унася се, оставям я, събужда се и пак в същия ред....Много рядко, обикновено сутрин при първото хранене след нощната пауза си хапва и заспива за 2-3ч. или ако е будна е спокойна. Дали не и стига в по-късните часове от деня, че все иска да е на цицата и стои там по цял час, или просто така и е по-хубаво
Баткото пак го кърмих, но спазвах на три часа, а и той пиеше вода и се залъгвахме, а сега не мога с нищо друго да я залъжа-иска само гърда 
, много е неприятно, а го прави почти всеки път, не ми се мисли като започнат да й никнат зъби. Хич не ми се ще "канибализма " да е причина да се отбиваме
, ама е доста неприятно 

(izvinete za latinicata) 
за отговора!
.
. Страх ме е да не гладува постоянно я слагам на гърдата да не би да е гладна все нещо ще пусне, а странното е че може и да и стига. Даже забелязвам че винаги след като ми намалее млякото и пак се върне малката изсуква по бързо гърдата(дано и сега се върне пак млякото като преди ). Странното е че имам едни бодежи в зърното в различно време от денонощието, а мъника като суче ми оставя бяла линийка чак (прочетох и за нея в библиотеката). Явно ще трябва да хапвам много , но като неми се тъпче, смятам че 4 пъти е достатъчно на ден, като сутрин филийки за обяд сготвено после пак филиики и плод ,и пак сготвено
.
! Ще попиша малко, пък после или утре ще ви чета и ще се включа в темите.
. Не ми се искаше да лъжа точно за такова нещо, но пък какво друго основателно трябваше да измисля...Та в неделя като станах и ме болеше гърло, но реших, че е защото предната вечер бяхме на кръчма, беше много задимено, а и трябваше да се надвикваме, за да се чуем. Обаче и на детето му тръгнаха сополи следобяд, а през нощта беше похърквала, но не знаех, че е болна. Вечерта беше с много лека температура, нищо не й дадох. Вчера и днес няма, само течните сополи продължават, но са нищо в сравнение с моята зверска хрема. Не я пазя от себе си с маска примерно, защото явно е нещо вирусно и го пипнахме едновременно. Следя я за кашлица и имам готовност да посетим педиатърката, която Фъстъчка ни препоръча, ако се наложи.
.
.
Да опасна ни е каката 

(izvinete za latinicata)
. Нощния сън също не й е толкова дълъг, колкото на повечето от вашите бебчета. Заспиваме към 11-12, кърмене към 4-5 и окончателно ставане 7:30-8. Спи в чувалче без ръкави. Спя с нея де - и тук на спалнята у свекърите, и на ъглово легло у нашите. Което си е доста тесничко и нашите ми се чудеха как ще спим двете. Ами как не - аз съм обърната настрани към нея и не се обръщам цяла нощ, най-много за малко да застана по гръб.
.
.
Препоръчани теми